Νέα

Καθαρίστρια και Σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jok1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 81K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1096 άτομα (105 μέλη και 991 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κάθε ποστ και κατεβαίνει το επίπεδο, βλέπω!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οι δε συνειρμοί σου είναι αντάξιοι του Μαϊλη.
το να λες την αλήθεια δεν αποτελεί πτώση του επιπέδου απεναντίας εσύ προκαλείς με αυτά που γράφεις και στον συγκεκριμένο διάλογο και σε ένα ποστ αρκετών ημερών βρήκες να κάνεις και εδώ μικροπολιτική δείχνει το πόσο χαμηλά είσαι και ότι ψάχνεις όλο το φόρουμ για να προκαλέσεις τελικά σου αρέσουν τα μπινελίκια απ ότι βλέπω και δεν είναι λίγοι αυτοί που σου τα ρίχνουν.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
το να λες την αλήθεια δεν αποτελεί πτώση του επιπέδου απεναντίας εσύ προκαλείς με αυτά που γράφεις και στον συγκεκριμένο διάλογο και σε ένα ποστ αρκετών ημερών βρήκες να κάνεις και εδώ μικροπολιτική δείχνει το πόσο χαμηλά είσαι και ότι ψάχνεις όλο το φόρουμ για να προκαλέσεις τελικά σου αρέσουν τα μπινελίκια απ ότι βλέπω και δεν είναι λίγοι αυτοί που σου τα ρίχνουν.
Σε βαρέθηκα. Απο τούδε και στο εξής τραγούδα μόνος σου, έχω και σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εσύ ασχολείσαι μαζί μου δεν σε προκάλεσα εγώ αλώστε δεν πηδάω κώλους για να σε πάρω συνέταιρο.
Όταν μιλάς σε ένα δημόσιο φόρουμ, να ξέρεις οτι τα γραφόμενά σου προκαλούν αντίλογο, είτε το θέλεις είτε όχι.
Δεν σου απάντησα ποτέ χυδαία, απάντησα πάντα με επιχειρήματα, έστω και δηκτικά, κάτι που δεν αντέχεις.
Δεν ωφελεί να το κουράζουμε άλλο. Κράτα τη γνώμη σου, κρατάω τη δική μου.
Και καλό θα ήτανε να κράταγες και το επίπεδο που -λες οτι- έχεις.
Καληνύχτα.

Επισκέπτης
Όταν μιλάς σε ένα δημόσιο φόρουμ, να ξέρεις οτι τα γραφόμενά σου προκαλούν αντίλογο, είτε το θέλεις είτε όχι.
Δεν σου απάντησα ποτέ χυδαία, απάντησα πάντα με επιχειρήματα, έστω και δηκτικά, κάτι που δεν αντέχεις.
Δεν ωφελεί να το κουράζουμε άλλο. Κράτα τη γνώμη σου, κρατάω τη δική μου.
Και καλό θα ήτανε να κράταγες και το επίπεδο που -λες οτι- έχεις.
Καληνύχτα.
νευράκια νευράκια εσύ προκάλεσες δεν σε προκάλεσα εγώ άντε στο καλό.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
παντως παιδια ειναι ωραιο πραμα να σου καθαριζει το γραφειο η το σπιτι καμμια σαρανταπενταρα βλαχοουκρανεζα καλοστεκουμενη.. και μετα την δουλεια να σου περνει και καμμια πιπα...εγω καποτε ειχα μια τετοια περιπτωση αλλα.. με το που εβαλα χερακι εφαγα σκαμπιλακι...και σηκωθηκε και εφυγε.. δεν ντρεπεστε κυριε κλπ εγω εχω παιδια και οικογενεια κλπ.. ασε πουμεκανε ρεζιλι σε μια οικογενειακη φιλη που μου την συστισε...αλλα δεν αντεξα..ξερω παντως καμμια δυο πατσουρες που το κανουν μετα το καθαρισμα αλλα...με το που μου τις συστησαν αρχισα να καθαριζω εγω το σπιτι....

Επισκέπτης
παντως παιδια ειναι ωραιο πραμα να σου καθαριζει το γραφειο η το σπιτι καμμια σαρανταπενταρα βλαχοουκρανεζα καλοστεκουμενη.. και μετα την δουλεια να σου περνει και καμμια πιπα...εγω καποτε ειχα μια τετοια περιπτωση αλλα.. με το που εβαλα χερακι εφαγα σκαμπιλακι...και σηκωθηκε και εφυγε.. δεν ντρεπεστε κυριε κλπ εγω εχω παιδια και οικογενεια κλπ.. ασε πουμεκανε ρεζιλι σε μια οικογενειακη φιλη που μου την συστισε...αλλα δεν αντεξα..ξερω παντως καμμια δυο πατσουρες που το κανουν μετα το καθαρισμα αλλα...με το που μου τις συστησαν αρχισα να καθαριζω εγω το σπιτι....
έχει και κάτι μωρά που καθαρίζουν και τους αρέσει και ο μπουλκουμές.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παπαζογλου στειλε μου το τηλ της,ευχαριστω

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

Συνημμένα

• new-1.jpg
    new-1.jpg
    11,9 KB · Εμφανίσεις: 32

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Εάν σας λείπουν τα acceossories, ρίξτε μια ματιά www.legavenue.com/]εδώ[/url] και ειδικότερα www.legavenue.com/costumes/]εδώ[/url]. Navigate to "Big City". Γενικά για κουστουμάκια και άλλα πραγματάκια, είναι προτεινόμενη φίρμα, με πολύ καλό VfM.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.539
Πόντοι
506
Ρε μάγκες, αν ξέρει κανείς καμιά ανατολικοευρωπαία καθαρίστρια που να τον παίρνει (έστω και με επιπρόσθετη αμοιβή) ας στείλει κανα μνμ. Προτιμώ ωριμη και βυζαρού...

speck50

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ενδιαφέρον θέμα ανοίξατε συμφορουμητες, ομολογώ πως δεν είχα σκεφτεί μια τετοια κατασταση αλλα νομιζω όντας εργενης και πολυάσχολος ειναι μια καλη ιδεα που εμπεριέχει διπλό όφελος! θα κανω μια ερευνα γιατι αυτο το.. σιδερωμα δε παλεύεται! :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλησπερα.
τα ειχα με μια καθαριστρια και περναγαμε πολυ ωραια.
παντρεμενη, με κορη στο Πανεπηστημιο.
ειχα βγει και με την κορη .
τωρα εχουμε ψιλοχαθει λογω αποστασης.
αυτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom