Επισκέπτης
αφού έσκασες μούρη εσύ γεμίσαμε κοτόψειρες.Να το κοιτάξεις. Καμμιά φορά απο απλή φαγούρα δεν ξέρεις τι μπορείς να πάθεις. Υπάρχουν σχετικά θρεντ, συμβουλέψου τα.
αφού έσκασες μούρη εσύ γεμίσαμε κοτόψειρες.Να το κοιτάξεις. Καμμιά φορά απο απλή φαγούρα δεν ξέρεις τι μπορείς να πάθεις. Υπάρχουν σχετικά θρεντ, συμβουλέψου τα.
Ήσουνα πάντα ο χειρότερος της παρέας στη διήγηση ανεκδότων, έτσι;αφού έσκασες μούρη εσύ γεμίσαμε κοτόψειρες.
γιατί απλά δεν γεννήθηκα γλύπτης όπως εσύ.Ήσουνα πάντα ο χειρότερος της παρέας στη διήγηση ανεκδότων, έτσι;
Κάθε ποστ και κατεβαίνει το επίπεδο, βλέπω!γιατί απλά δεν γεννήθηκα γλύπτης όπως εσύ.
το να λες την αλήθεια δεν αποτελεί πτώση του επιπέδου απεναντίας εσύ προκαλείς με αυτά που γράφεις και στον συγκεκριμένο διάλογο και σε ένα ποστ αρκετών ημερών βρήκες να κάνεις και εδώ μικροπολιτική δείχνει το πόσο χαμηλά είσαι και ότι ψάχνεις όλο το φόρουμ για να προκαλέσεις τελικά σου αρέσουν τα μπινελίκια απ ότι βλέπω και δεν είναι λίγοι αυτοί που σου τα ρίχνουν.Κάθε ποστ και κατεβαίνει το επίπεδο, βλέπω!![]()
![]()
![]()
![]()
Οι δε συνειρμοί σου είναι αντάξιοι του Μαϊλη.
Σε βαρέθηκα. Απο τούδε και στο εξής τραγούδα μόνος σου, έχω και σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ.το να λες την αλήθεια δεν αποτελεί πτώση του επιπέδου απεναντίας εσύ προκαλείς με αυτά που γράφεις και στον συγκεκριμένο διάλογο και σε ένα ποστ αρκετών ημερών βρήκες να κάνεις και εδώ μικροπολιτική δείχνει το πόσο χαμηλά είσαι και ότι ψάχνεις όλο το φόρουμ για να προκαλέσεις τελικά σου αρέσουν τα μπινελίκια απ ότι βλέπω και δεν είναι λίγοι αυτοί που σου τα ρίχνουν.
εσύ ασχολείσαι μαζί μου δεν σε προκάλεσα εγώ αλώστε δεν πηδάω κώλους για να σε πάρω συνέταιρο.Σε βαρέθηκα. Απο τούδε και στο εξής τραγούδα μόνος σου, έχω και σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ.
Όταν μιλάς σε ένα δημόσιο φόρουμ, να ξέρεις οτι τα γραφόμενά σου προκαλούν αντίλογο, είτε το θέλεις είτε όχι.εσύ ασχολείσαι μαζί μου δεν σε προκάλεσα εγώ αλώστε δεν πηδάω κώλους για να σε πάρω συνέταιρο.
νευράκια νευράκια εσύ προκάλεσες δεν σε προκάλεσα εγώ άντε στο καλό.Όταν μιλάς σε ένα δημόσιο φόρουμ, να ξέρεις οτι τα γραφόμενά σου προκαλούν αντίλογο, είτε το θέλεις είτε όχι.
Δεν σου απάντησα ποτέ χυδαία, απάντησα πάντα με επιχειρήματα, έστω και δηκτικά, κάτι που δεν αντέχεις.
Δεν ωφελεί να το κουράζουμε άλλο. Κράτα τη γνώμη σου, κρατάω τη δική μου.
Και καλό θα ήτανε να κράταγες και το επίπεδο που -λες οτι- έχεις.
Καληνύχτα.
έχει και κάτι μωρά που καθαρίζουν και τους αρέσει και ο μπουλκουμές.παντως παιδια ειναι ωραιο πραμα να σου καθαριζει το γραφειο η το σπιτι καμμια σαρανταπενταρα βλαχοουκρανεζα καλοστεκουμενη.. και μετα την δουλεια να σου περνει και καμμια πιπα...εγω καποτε ειχα μια τετοια περιπτωση αλλα.. με το που εβαλα χερακι εφαγα σκαμπιλακι...και σηκωθηκε και εφυγε.. δεν ντρεπεστε κυριε κλπ εγω εχω παιδια και οικογενεια κλπ.. ασε πουμεκανε ρεζιλι σε μια οικογενειακη φιλη που μου την συστισε...αλλα δεν αντεξα..ξερω παντως καμμια δυο πατσουρες που το κανουν μετα το καθαρισμα αλλα...με το που μου τις συστησαν αρχισα να καθαριζω εγω το σπιτι....
Ωραίο είναι να το κάνεις με σενάριο. Την βάζεις να καθαρίσει και μετα τα ελένχεις. "Δέν καθάρισες καλά το μπάνιο. Έχει άλατα ο νιπτήρας. Θα σε γαμήσω για αυτό!!"
αφου ειναι το απολυτοοοοοοο αρσενικο![]()
![]()