Νέα

Καθαρίστρια και Σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jok1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 81K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 459 άτομα (39 μέλη και 420 επισκέπτες)

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Απο μικρος ειχα τρέλλα με οπισθια ειχα βάλει στο νου την καθαριστρια........ονειρευομουν σου λεω τα απιστευτα παντως το 2004 θυμαμαι οτι ειχα κανει κοννε με την καθαριστρια στο γραφειο μου στην εταιρια και την ειχα παρει πανω στο γραφειο του οικονομικού διευθυντή στο απεναντι δωματιο το σαββατο (ειχα τα κλειδια της εταιρίας).... τρελή βουλγαρα 23 χρονων τρελο βυζι και κωλος παντεσπανι και σφικτος.....απο τα καλυτερα μουνακια που εχω παρει

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Τις ασύρματες μπορεί εύκολα να τις εντοπίσει κάποιος και να τις παρακολουθεί κι αυτός, έτσι δεν είναι?

ΝΑΙ, αν το σήμα που εκπέμπουν ΔΕΝ είναι κωδικοποιημένο (όπως είναι οι περισσότερες φθηνιάρικες)...

Επισκέπτης
εγώ το έχω σύστημα συνάδελφοι κάθε Σάββατο παίρνω γυναίκα και μου καθαρίζει το γραφείο είτε πάω και της παίρνω από τα στέκια που συχνάζει η πρώην ΚΟΜΕΚΟΝ η λέω σε ένα φίλο μου Βούλγαρο γνώστη  όλον των ξένων γλωσσών των χωρών αυτών και περνάω πολύ καλά. 

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε DSL σπίτι μας. Γιατί δεν βάζετε μια ασύρματη IP camera που και περισσότερη ασφάλεια παρέχει (Σχετικά μεγαλύτερη απο την απλή ασύρματη RF, αφού μπορείς να την "κλειδώσεις" με την Mac address της και με κάποιο preshared key) και μπορείς να παρακολουθείς τι γίνεται σπίτι σου απο όπου κι αν βρίσκεσαι μέσα απο έναν υπολογιστή ?

Επισκέπτης
Οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε DSL σπίτι μας. Γιατί δεν βάζετε μια ασύρματη IP camera που και περισσότερη ασφάλεια παρέχει (Σχετικά μεγαλύτερη απο την απλή ασύρματη RF, αφού μπορείς να την "κλειδώσεις" με την Mac address της και με κάποιο preshared key) και μπορείς να παρακολουθείς τι γίνεται σπίτι σου απο όπου κι αν βρίσκεσαι μέσα απο έναν υπολογιστή ?
με 700 εως 800 ευρουδάκια βάζεις 4 με 5 κάμερες και καταγραφικό για πλήρη ενημέρωση.

Upnaras30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
με 700 εως 800 ευρουδάκια βάζεις 4 με 5 κάμερες και καταγραφικό για πλήρη ενημέρωση.

και επιπλέον το συνδέεις και με την DSL για να βλέπεις τα πάντα (και το καταγεγγραμένο προηγούμενο ιστορικό) και live από οπουδήποτε μέσω Ιντερνετ.

Όποιος ενδιαφέρεται έχω να του στείλω άνθρωπο που έβαλε το δικό μου ... και ανακάλυψα ότι η καθαρίστριά μας άνοιγε τα ντουλάπια και μύριζε τα εσώρουχά μου  :huh:  :huh:  :huh:

Δυστύχώς με μένα το είδε ταυτόχρονα και η γυναίκα μου  :headbang:  :headbang: οπότε και δεν την ξαναείδα την συγκεκριμένη καθαρίστρια ποτέ ξανά. Κρίμα γιατί χρειαζόταν ένα test drive

apostolishatz

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει και η απόλυτη λύση αλλά αγνοώ πόσο στοιχίζει.....

Κάμερα με οπτικές ίνες,και να ξέρεις πού ακριβώς είναι δεν τη βρίσκεις που να 'χεις το Θεό μπάρμπα...

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
φιλαρακο τι εννοεις οτι δεν την βρισκεις??? τοσο μικρη ειναι??? επισης παιδια αυτα που λετε μεσω ιντερντετ δεν κινδυνευετε να σας παρει τις εικονες καποιος αγνωστος???

Εγγρ.
30 Μαΐ 2006
Like
167
Πόντοι
1
παίδες έχει κανείς καμμια καθαριστρια γνωστή που να καθαριζει μαγαζιά;
να είναι και λίγο καυλάκι

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
παίδες έχει κανείς καμμια καθαριστρια γνωστή που να καθαριζει μαγαζιά;
να είναι και λίγο καυλάκι
Πως την θελεις? εχω μια θεια 75 χρονων στα νειατα της ηταν πολυ καυλακι εχει και φωτο της που αποδικνειεται .....σου κανει?

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Όποιος ενδιαφέρεται έχω να του στείλω άνθρωπο που έβαλε το δικό μου ... και ανακάλυψα ότι η καθαρίστριά μας άνοιγε τα ντουλάπια και μύριζε τα εσώρουχά μου  :huh:  :huh:  :huh:
Καλά ρε φίλε; Παίρνοντας εσώρουχο μέσα από συρτάρι, τι μύριζε; Το άρωμα του Quanto; Εκτός και αν φοράς τα εσώρουχά σου και μετά με την κιτρινίλα και τη βαρβατίλα τα ξαναβάζεις μές στο συρτάρι. Εάν είναι αυτή η περίπτωση, τι την φέρνεις την καθαρίστρια; Είσαι natural born μπίχλας.

mortek

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
εγώ το έχω σύστημα συνάδελφοι κάθε Σάββατο παίρνω γυναίκα και μου καθαρίζει το γραφείο είτε πάω και της παίρνω από τα στέκια που συχνάζει η πρώην ΚΟΜΕΚΟΝ η λέω σε ένα φίλο μου Βούλγαρο γνώστη  όλον των ξένων γλωσσών των χωρών αυτών και περνάω πολύ καλά.  

και εγω :rockon: :boobies: θελω...μπορει να γινει κατι??? αλλα μενω Πατρα...αν ειναι στειλε πμ

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τους κάνεις και κατήχηση μετά για το Ζίβκοφ και το Χόνεκερ η αρκείσαι στο να "περνάς πολύ καλά", όπως λες;    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τους κάνεις και κατήχηση μετά για το Ζίβκοφ και το Χόνεκερ η αρκείσαι στο να "περνάς πολύ καλά", όπως λες;    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μα αυτο εννοει οταν λεει πως περναει πολυ καλα..γιατι εσενα πηγε αλλου το μυαλο σου???ουστ ρε διασπαστη..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μα αυτο εννοει οταν λεει πως περναει πολυ καλα..γιατι εσενα πηγε αλλου το μυαλο σου???ουστ ρε διασπαστη..
Παραδόξως, είπες και κάτι με χιούμορ.
Αν το κρατούσες και όταν μιλούσες για το γάβρο και δεν παρασυρόσουν σε ..ακρότητες, τι καλά που θά' τανε!    :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom