Νέα

Κατεβαίνω Αθήνα για Σαββατοκύριακο, ποια είναι τα must;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skylark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skylark

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κάντε μου προτάσεις, ποια είναι τα must, από μπουρδέλα, strip κλπ. Κάντε μου ένα καλό πρόγραμμα. Που πρέπει να πάω οπωσδήποτε; Ευχαριστώ!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
διαβασε κριτικες χρηστων στον καταλογο μπουρδελων και μετα τα σουβλισματα περνα και τσεκαρε

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Μεγαλε πες μας τι ωρα και με τι ερχεσαι να σε περιμενουμε.
Ρε κατι απαιτισεις που εχει ο κοσμος.

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Αρχήγε απέναντι από το Σύνταγμα το μεγάλο κτήριο, ίσως το καλύτερο μπουρδέλο που παίζει στην Αθήνα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Κάντε μου προτάσεις, ποια είναι τα must, από μπουρδέλα, strip κλπ. Κάντε μου ένα καλό πρόγραμμα. Που πρέπει να πάω οπωσδήποτε; Ευχαριστώ!

παληκαρι, νομιζω οτι δεν ερχεσαι και στην καλλιτερη στιγμη στην αθηνα για τα προ'ι'οντα που ζητας.
πολλα μπουρδελα θα ειναι κλειστα, επισης και πολλα στουντιο, στις πιατσες παιζει να μην υπαρχει τιποτα, ή και αν υπαρχει χλωμο το κοβω για καλο service και καλα τεμαχια.
τα στουντιο που θα ειναι σιγουρα ανοιχτα (απ οσο ξερω) ειναι αυτο της λιοσιων 278, της βριλησου 57 και της φρατζη 47, αλλα θα γινεται κοσμοσυροη (εδω γινοταν χθες το βραδυ της ποπης).
τα στριπ απ ο,τι με πληροφορησε εξπερτ του ειδους αυτες τις μερες κανουν τις αρπαχτες τους..
κλπ κλπ

εγω στη θεση σου θα καθομουν να φαω τ αρνακι στην εξοχη και αθηνα απο τριτη και μετα..

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Συντροφε μεινε εκει που εισαι ,Πασχα στην Αθηνα ουτε ψιλικατζιδικο δε βρισκεις ανοικτο.

OP
OP
S

skylark

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έρχομαι Πάσχα, αλλά 20-22 Απριλίου.

Επισκέπτης
καυλιαρι κανε μια βολτιτσα απο φιλις οραρια απο τις 10 το προι μεχρι τις 5 το απογευμα!!!και απο τις 5 το απογευμα μεχρι τις 12 το βραδι...μετα κλινουν...μονοστιν φοκαιας ειναι ανοιχτα τα κοκινα σπιτια!!!!φιλισ σινιθοσ προινες βαρδιες παιζουν καλιτερα πουτανιδια...αλλα αυτο ειναι ιποκιμενιο !και βραδινες βαρδιες φιλισ παιζουν ορεα εργαλειο για τρελο πιτσιλισμα!!!!ελπιζο να βοιθισα τιν καυλα σου!!!καλα πιτσιλισματα!!!! ;) ;) ;)

OP
OP
S

skylark

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καυλιαρι κανε μια βολτιτσα απο φιλις οραρια απο τις 10 το προι μεχρι τις 5 το απογευμα!!!και απο τις 5 το απογευμα μεχρι τις 12 το βραδι...μετα κλινουν...μονοστιν φοκαιας ειναι ανοιχτα τα κοκινα σπιτια!!!!φιλισ σινιθοσ προινες βαρδιες παιζουν καλιτερα πουτανιδια...αλλα αυτο ειναι ιποκιμενιο !και βραδινες βαρδιες φιλισ παιζουν ορεα εργαλειο για τρελο πιτσιλισμα!!!!ελπιζο να βοιθισα τιν καυλα σου!!!καλα πιτσιλισματα!!!! ;) ;) ;)

Ευχαριστώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom