katiamassage2016
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
επιτελους ενας με χιουμορ!Τρελα πουλαει. Ωραια θα περασουμε παλι.....
1,300 η τρελιτσα να το αφησω???
επιτελους ενας με χιουμορ!Τρελα πουλαει. Ωραια θα περασουμε παλι.....
γιατι η ευκολια ειναι βαρετη...δε μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενοι κανετε τα ευκολα δυσκολα!
γιατι η ευκολια ειναι βαρετη...
Δεν βγαινω μανα μου!επιτελους ενας με χιουμορ!
1,300 η τρελιτσα να το αφησω???
ωχ σε πουρο πεσαμε ....τι εγινε παει και το ΕΚΑΣ ε?Δεν βγαινω μανα μου!
Όχι ρε,μας τα φαγανε κατι αλανιαρες.... ;)ωχ σε πουρο πεσαμε ....τι εγινε παει και το ΕΚΑΣ ε?
για πληροφοριες υπαρχει ενα τηλεφωνακι απο κατω (μετα τις 12) ευχαριστω!
Στο τηλεφωνο παντως δεν απανταει.....Πουλαει τρελα ή μου φαινεται...;;;
...αυτη κάνει και πουλάει...η πλάκα είναι ότι θα βρεθούν μαλακες που θα αγορασουν κι ολας!!...Στο τηλεφωνο παντως δεν απανταει.....
πηρες λαθος time Zone. Ποιος σου ειπε πως εννοουσε αυτη ωρα 12 Ελλαδας; Κι αν πλενει; αν σιδερωνει; αν φυστικωνεται; εδω ο αλλος μας ειπε πως ειναι και καταπληκτικη και ωραιο ατομακι αλλα περαν τουτου ουδεν, ουτε λεξη για το ποσα πληρωσε, αν πληρωσε, τι εκανε κλπ.αφου δεν το σηκωνεις , δεν αφηνεις την πλακιτσα καλοκαιριάτικα!!!!
πηρες λαθος time Zone. Ποιος σου ειπε πως εννοουσε αυτη ωρα 12 Ελλαδας; Κι αν πλενει; αν σιδερωνει; αν φυστικωνεται; εδω ο αλλος μας ειπε πως ειναι και καταπληκτικη και ωραιο ατομακι αλλα περαν τουτου ουδεν, ουτε λεξη για το ποσα πληρωσε, αν πληρωσε, τι εκανε κλπ.
Αν δεν ειναι μουφα, για μενα ειναι τυπισσα που θα σε χρεωνει οσο την παιρνει στον καθενα.
Ινδιανε, μαλλον εισαι μπερδεμενος...ειδες πουθενα να γραψω τη λεξουλα καταπληκτικη??? μπορει και να ειναι ...δεν την εχω βγαλει βολτα...μπορει και να την ξερω ομως...δεν ειμαι σιγουρος...ισως την ειδε νεραιδα και βουτηξε στο ονειρο μου...τι να σου πω...γλωσσα καπνου χρησιμοποεις...αστα φιλε...παρε τηλεφωνο να μαθεις...θα σου πει η ιδια η Κατερινα..πηρες λαθος time Zone. Ποιος σου ειπε πως εννοουσε αυτη ωρα 12 Ελλαδας; Κι αν πλενει; αν σιδερωνει; αν φυστικωνεται; εδω ο αλλος μας ειπε πως ειναι και καταπληκτικη και ωραιο ατομακι αλλα περαν τουτου ουδεν, ουτε λεξη για το ποσα πληρωσε, αν πληρωσε, τι εκανε κλπ.
Αν δεν ειναι μουφα, για μενα ειναι τυπισσα που θα σε χρεωνει οσο την παιρνει στον καθενα.
Ινδιανε, μαλλον εισαι μπερδεμενος...ειδες πουθενα να γραψω τη λεξουλα καταπληκτικη??? μπορει και να ειναι ...δεν την εχω βγαλει βολτα...μπορει και να την ξερω ομως...δεν ειμαι σιγουρος...ισως την ειδε νεραιδα και βουτηξε στο ονειρο μου...τι να σου πω...γλωσσα καπνου χρησιμοποεις...αστα φιλε...παρε τηλεφωνο να μαθεις...θα σου πει η ιδια η Κατερινα..