You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατερίνα Στικούδη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.318
- Πόντοι
- 5.595
Μια παλια παροιμια λεει... 'ουτε για τον κωλο σου μην εισαι σιγουρος...'
ΟΚ.. μπορει να ειστε φιλαρακια χρονια.. αλλα που ξερεις εσυ τι κανει-εκανε αυτη τα βραδια...???!! Και να εκανε.. σιγα μην στο ελεγε....!
Φιλικα παντα..
γιατι ουτε κ εγω πιστευω οτι κανει.. κ οντως διχνει ωραιο τυπακι..!!
ΟΚ.. μπορει να ειστε φιλαρακια χρονια.. αλλα που ξερεις εσυ τι κανει-εκανε αυτη τα βραδια...???!! Και να εκανε.. σιγα μην στο ελεγε....!
Φιλικα παντα..
γιατι ουτε κ εγω πιστευω οτι κανει.. κ οντως διχνει ωραιο τυπακι..!!
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.329
- Πόντοι
- 1.106
Ρε τυποι σταματηστε να προσβαλετε τις φιλες του συναγωνιστη ντροπη σας μια μια φορα τις βγαλατε ολες βιζιτες αισχος ντροπη και η Ειρηνη Παριση και η Παππα και η Τερζη και η Βοσκανιδου ειναι ενα κομματι μαλαμα και καλοι χαρακτηρες και φιλανθρωποι και ντροπη σας ρε μουνια α και καλλιεργημενες και οτι πανε ατο Ντουμπαι δε λεει τιποτα να διασκεδασουν θελουν αντε πια με τη λασπολογια σας
:S :S
Σωτήρης1313
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.790
- Πόντοι
- 25.467
φίλε μου γνωρίζω με ποιον και από ποτέ είναι αρκετά καλά...πιο πάνω θα δεις ότι λένε για βίζιτα και άλλα... Μάλλον αναφέρονται για πιο παλιά από την τελευταία σχέση της... γάμο κτλ...με αυτή την αφορμή αναφέρθηκα στην γνωριμία που έχω μαζί την εδώ και αρκετά χρόνια...ξέρω πολύ καλά τι λέω και αναφέρομαι στο παρελθόν της καθότι η γνωριμία μας κρατάει πάνω από 15 χρόνια...δεν είμαι παιδάκι που θέλει να κερδίσει εντυπώσεις απλά η λασπολογία είναι κάτι που με ενοχλεί...
δηλαδη (για να καταληξουμε καπου) αν εκανε βιζιτες θα στο είχε δηλωσει ή θα σου ειχε ζητήσει πρωτα την αδεια;
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.528
- Πόντοι
- 17.885
Ήτανε σ ένα event στο σύνταγμα το περασμένο Σάββατο και φιλαράκι που ήταν στο event μέσα στην διοργάνωση και πολύ κοντά της, μου πε πως έχει καταπέσει πάντως!
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.790
- Πόντοι
- 25.467
Ήτανε σ ένα event στο σύνταγμα το περασμένο Σάββατο και φιλαράκι που ήταν στο event μέσα στην διοργάνωση και πολύ κοντά της, μου πε πως έχει καταπέσει πάντως!
μια χαρα μουνι ειναι. μακαρι ολες οι καταπεσμενες ελληνιδες να ηταν ετσι.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.528
- Πόντοι
- 17.885
μια χαρα μουνι ειναι. μακαρι ολες οι καταπεσμενες ελληνιδες να ηταν ετσι.
θα μασταν άλλη χώρα αν η μέση γκόμενα ήταν σαν αυτήν προφανώς!
Η Στικούδη σε όποια χώρα και να ήταν , θα ήταν πάνω από το μέσο όρο εμφανισιακά.θα μασταν άλλη χώρα αν η μέση γκόμενα ήταν σαν αυτήν προφανώς!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.961
- Πόντοι
- 9.931
Φοβερό κορμί αλλά τρελή αλογομουρα η γκόμενα! Γνώμη μου, περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα.
Το πρόσωπο της δεν είναι τόσο δυνατό όσο το κορμί της (αν και σε φωτογραφίες όταν ήταν πιο μικρή, είχε ωραίο προσωπάκι). Αν είναι όμως η συγκεκριμένη αλογομουρα, τότε θα πρέπει κάτι Τουνες που εδώ μέσα εκθειάζονται να κυκλοφορούν με σακούλα.Φοβερό κορμί αλλά τρελή αλογομουρα η γκόμενα! Γνώμη μου, περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
indianapacer11
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 230
- Πόντοι
- 1
μαλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει αλογομούρα. Η κοπέλα μια χαρά πρόσωπο έχει.
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
δηλαδη (για να καταληξουμε καπου) αν εκανε βιζιτες θα στο είχε δηλωσει ή θα σου ειχε ζητήσει πρωτα την αδεια;
ε βέβαια .... αν τη βλέπει 10΄κάθε 2,5 χρόνια δεν θα το ήξερε ;;
μιλάμε είναι κολλητάρια !!!!!!
AchillesPap
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
ληθινή ιστορία: η στικουδη σε γνωστό club της σταδίου δέχτηκε από άγνωστο της προσφορα 3 χιλιάρικα για να την πηδήξει. πήγε στο atm παραδίπλα, τα συνέλεξε και μετά πήγε μαζί της. έχει φωτογραφίες να της τα δίνει στο στόμα. καθόλου άσχημα
AchillesPap
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
παρεπιπτόντως, όντας και ήδη παντρεμένη
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
ληθινή ιστορία: η στικουδη σε γνωστό club της σταδίου δέχτηκε από άγνωστο της προσφορα 3 χιλιάρικα για να την πηδήξει. πήγε στο atm παραδίπλα, τα συνέλεξε και μετά πήγε μαζί της. έχει φωτογραφίες να της τα δίνει στο στόμα. καθόλου άσχημα
Υπάρχουν πουθενά αυτές οι φωτογραφίες;
AchillesPap
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
στο κινητό του φιλαράκου μου που έκανε την οικονομική υπέρβαση, παιδί με αρκετά καλή οικονομική κατάσταση. κόβω το πέος μου ότι δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό και ότι ο φίλος μου πιάστηκε και μαλάκας που της έδωσε όσα ζήτησε και δεν διαπραγματεύτηκε
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
και οπως ειχε πει παλια μια παντρεμενη για μια αλλη παντρεμενη.. <<εεε.. παντρεμενη ειναι δεν εχει καμμια αρρωστια, γι αυτο ορμα..>>παρεπιπτόντως, όντας και ήδη παντρεμένη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις