Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.318
Πόντοι
5.595
Μια παλια παροιμια λεει... 'ουτε για τον κωλο σου μην εισαι σιγουρος...' :cheesy:
ΟΚ.. μπορει να ειστε φιλαρακια χρονια.. αλλα που ξερεις εσυ τι κανει-εκανε αυτη τα βραδια...???!!  Και να εκανε.. σιγα μην στο ελεγε....!

Φιλικα παντα..
γιατι ουτε κ εγω πιστευω οτι κανει.. κ οντως διχνει ωραιο τυπακι..!!

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.329
Πόντοι
1.106
:orchestra: :boobies:

Ρε τυποι σταματηστε να προσβαλετε τις φιλες του συναγωνιστη ντροπη σας μια μια φορα τις βγαλατε ολες βιζιτες αισχος ντροπη και η Ειρηνη Παριση και η Παππα και η Τερζη και η Βοσκανιδου ειναι ενα κομματι μαλαμα και καλοι χαρακτηρες και φιλανθρωποι και ντροπη σας ρε μουνια α και καλλιεργημενες και οτι πανε ατο Ντουμπαι δε λεει τιποτα να διασκεδασουν θελουν αντε πια με τη λασπολογια σας

:s&m_1: :s&m_1: :S :S

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.272
Πόντοι
20.686
Ο κωλος της δυναμη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.790
Πόντοι
25.467
φίλε μου γνωρίζω με ποιον και από ποτέ είναι αρκετά καλά...πιο πάνω θα δεις ότι λένε για βίζιτα και άλλα... Μάλλον αναφέρονται για πιο παλιά από την τελευταία σχέση της... γάμο κτλ...με αυτή την αφορμή αναφέρθηκα στην γνωριμία που έχω μαζί την εδώ και αρκετά χρόνια...ξέρω πολύ καλά τι λέω και αναφέρομαι στο παρελθόν της καθότι η γνωριμία μας κρατάει πάνω από 15 χρόνια...δεν είμαι παιδάκι που θέλει να κερδίσει εντυπώσεις απλά η λασπολογία είναι κάτι που με ενοχλεί...

δηλαδη (για να καταληξουμε καπου) αν εκανε βιζιτες θα στο είχε δηλωσει ή θα σου ειχε ζητήσει πρωτα την αδεια;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Ήτανε σ ένα event στο σύνταγμα το περασμένο Σάββατο και φιλαράκι που ήταν στο event μέσα στην διοργάνωση και πολύ κοντά της, μου πε πως έχει καταπέσει πάντως!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.790
Πόντοι
25.467
Ήτανε σ ένα event στο σύνταγμα το περασμένο Σάββατο και φιλαράκι που ήταν στο event μέσα στην διοργάνωση και πολύ κοντά της, μου πε πως έχει καταπέσει πάντως!

μια χαρα μουνι ειναι. μακαρι ολες οι καταπεσμενες ελληνιδες να ηταν ετσι.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.961
Πόντοι
9.931
Φοβερό κορμί αλλά τρελή αλογομουρα η γκόμενα! Γνώμη μου, περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Φοβερό κορμί αλλά τρελή αλογομουρα η γκόμενα! Γνώμη μου, περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα.
Το πρόσωπο της δεν είναι τόσο δυνατό όσο το κορμί της (αν και σε φωτογραφίες όταν ήταν πιο μικρή, είχε ωραίο προσωπάκι). Αν είναι όμως η συγκεκριμένη αλογομουρα, τότε θα πρέπει κάτι Τουνες που εδώ μέσα εκθειάζονται να κυκλοφορούν με σακούλα.

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
230
Πόντοι
1
μαλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει αλογομούρα. Η κοπέλα μια χαρά πρόσωπο έχει.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
δηλαδη (για να καταληξουμε καπου) αν εκανε βιζιτες θα στο είχε δηλωσει ή θα σου ειχε ζητήσει πρωτα την αδεια;

ε βέβαια .... αν τη βλέπει 10΄κάθε 2,5 χρόνια δεν θα το ήξερε ;;
μιλάμε είναι κολλητάρια !!!!!!

AchillesPap

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
6
Πόντοι
0
ληθινή ιστορία: η στικουδη σε γνωστό club της σταδίου δέχτηκε από άγνωστο της προσφορα 3 χιλιάρικα για να την πηδήξει. πήγε στο atm παραδίπλα, τα συνέλεξε και μετά πήγε μαζί της. έχει φωτογραφίες να της τα δίνει στο στόμα. καθόλου άσχημα

AchillesPap

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
6
Πόντοι
0
παρεπιπτόντως, όντας και ήδη παντρεμένη

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ληθινή ιστορία: η στικουδη σε γνωστό club της σταδίου δέχτηκε από άγνωστο της προσφορα 3 χιλιάρικα για να την πηδήξει. πήγε στο atm παραδίπλα, τα συνέλεξε και μετά πήγε μαζί της. έχει φωτογραφίες να της τα δίνει στο στόμα. καθόλου άσχημα

Υπάρχουν πουθενά αυτές οι φωτογραφίες;

AchillesPap

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
6
Πόντοι
0
στο κινητό του φιλαράκου μου που έκανε την οικονομική υπέρβαση, παιδί με αρκετά καλή οικονομική κατάσταση. κόβω το πέος μου ότι δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό και ότι ο φίλος μου πιάστηκε και μαλάκας που της έδωσε όσα ζήτησε και δεν διαπραγματεύτηκε

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
παρεπιπτόντως, όντας και ήδη παντρεμένη
και οπως ειχε πει παλια μια παντρεμενη για μια αλλη παντρεμενη.. <<εεε.. παντρεμενη ειναι δεν εχει καμμια αρρωστια, γι αυτο ορμα..>>

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom