iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.748
- Πόντοι
- 2.606
Τύπε δε λες καλά που δεν μου ξέφυγε ότι ήταν στο κότερο με τη Νικολέτα....ωχ, μου ξέφυγε... :S
Τυπε κινεισαι κ εσυ στις παρυφες της showbiz σαν τον raοpau
Τύπε δε λες καλά που δεν μου ξέφυγε ότι ήταν στο κότερο με τη Νικολέτα....ωχ, μου ξέφυγε... :S
Όχι τύπε, έχω μεγάλη συλλογή video.....Τυπε κινεισαι κ εσυ στις παρυφες της showbiz σαν τον raοpau:S :S :S
πρέπει να πάει Ηρώδειο άμεσα!
Τύπε υπάρχει αστικός μύθος ότι ορισμένα πρώην κυρίως μέλη του site γευτήκαν στο παρελθόν τα μουνόζουμα της Κατερινιώς, αλλά το αντίτιμο υψηλό και η εμπειρία απογοητευτική. Κωλοτρυπίδι πάντως δεν είχε δώσει.
Αν μιλάς για καμία δεκαετία πριν, εγώ λέω για 3-4 χρόνια πριν....καμία σχέση.
Στικούδη εσύ super star..Άστους να λένε τύπε, μη δουν ωραία κοπέλα θα την πουν πουτάνα...Μπαχαλάκηδες.. :S :S :S
Φωνάρα μου εσύ Respect![]()
Τύπε υπάρχει αστικός μύθος ότι ορισμένα πρώην κυρίως μέλη του site γευτήκαν στο παρελθόν τα μουνόζουμα της Κατερινιώς, αλλά το αντίτιμο υψηλό και η εμπειρία απογοητευτική. Κωλοτρυπίδι πάντως δεν είχε δώσει.
Τυπε για την Alice Ayers τι ξερεις;Ποτε δε εκανε βιζιτες...και οταν στο λεει ενας ημιδιασημος σαν εμενα, ειναι γκαραντι![]()
Τυπε για την Alice Ayers τι ξερεις;
Δεν την ξερω την λεγαμενη...τινος ειναι?
Για οσες δεν ειμαι σιγουρος, εφαρμοζω ενα ερωτηματολογιο που εχει ποσοστο επιτυχων προβλεψεων γυρω στο 75% :
1)ποσο καιρο καθε καλοκαιρι περναει στην μυκονο?
2)εχει δουλεψει / δουλευει λοχαν?
3)εχει παει ντουμπαι?
4)στο ινσταγκραμ εχει φωτο με φιλους/φιλες ή μοστραρει μονο κωλο?
5)με ποιες κανει παρεα (πχ. Βοσκανιδου ή ελενη γλυκατζη αρβελερ)?
6)ειναι influencer?
Δεν την ξερω την λεγαμενη...τινος ειναι?
Για οσες δεν ειμαι σιγουρος, εφαρμοζω ενα ερωτηματολογιο που εχει ποσοστο επιτυχων προβλεψεων γυρω στο 75% :
1)ποσο καιρο καθε καλοκαιρι περναει στην μυκονο?
2)εχει δουλεψει / δουλευει λοχαν?
3)εχει παει ντουμπαι?
4)στο ινσταγκραμ εχει φωτο με φιλους/φιλες ή μοστραρει μονο κωλο?
5)με ποιες κανει παρεα (πχ. Βοσκανιδου ή ελενη γλυκατζη αρβελερ)?
6)ειναι influencer?
αυτα παθαινεις στα γεραματα αμα σκορπας τα λεφτα σουΆστους να λένε τύπε, μη δουν ωραία κοπέλα θα την πουν πουτάνα...Μπαχαλάκηδες.. :S :S :S
Φωνάρα μου εσύ Respect![]()
Ποτε δε εκανε βιζιτες κάτω από x.xxx € ...και οταν στο λεει ενας ημιδιασημος σαν εμενα, ειναι γκαραντι![]()
παιζει ρολο αν κανει και giveaway???Εχω κριτηριο και αν διαφημιζει τσαγια στο ινστα