nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.329
- Πόντοι
- 1.106
34 είναι και καλά κάνει και τα πετάει αφού τα έχει ωραία.. Εδώ τα πετάνε άλλες στα 50 και ξερογλυφονται κάτι τύποι στο forum.Βρε παιδιά μουνάρα δεν λέω, αλλά το τόσο ''φτηνό '' ντύσιμο δεν σας χαλάει λίγο; Δηλαδή δεν υπάρχουν άλλα ρούχα για να δείξει πόσο καύλα είναι; Πρέπει να μας δείξει και το νινάκι της; Καταλαβαίνω ότι της αρέσει να προκαλεί , είναι χαρακτηριστικό των τόσο όμορφων γυναικών, αλλά γιατί τόσο πολύ πια; Δηλαδή θα της άρεσε να δουν τα παιδιά της όταν κάνει αυτές τις φωτογραφίες ή τα βίντεο που σχεδόν φαίνεται το νινί της; Δεν είναι κοριτσάκι πια , πρέπει να τα σκέφτεται αυτά. Είναι όμορφη, κούκλα , δεν χρειάζεται να τα πετάει όλα. Ας κρατήσει και κάτι και για τον άντρα της.
Επειδη ειμαι υπερ της επιστημονικης ερευνας θα συνεισφερω:
1)ποσο καιρο καθε καλοκαιρι περναει στην μυκονο?
περιπου ενα μηνα μεαρπαχτεςεπιστροφες στην Αθηνα μεσοβδομαδα
2)εχει δουλεψει / δουλευει λοχαν?
ειναι οφισιαλ ντανσερ του Lohan
3)εχει παει ντουμπαι?
ΔΓ/ΔΑ/ΔΑ(=δεν αποκλειω)
4)στο ινσταγκραμ εχει φωτο με φιλους/φιλες ή μοστραρει μονο κωλο?
Μοστραρει μεν κατα 92% κωλο και 8% ποδια
5)με ποιες κανει παρεα (πχ. Βοσκανιδου ή ελενη γλυκατζη αρβελερ)?
Αση Μπηλιου δεν εχω δει ουτε Βοσκανιδου μεν
6)ειναι influencer?
Ειμαστε ολοι influencer...
insta exeis dei?
Να'σαι καλά ρε φίλε, μας έκανες καινούργιο συκώτι.χαίρομαι που το διασκεδάζεις...αλλά την γνωρίζεις προσωπικά;
Να'σαι καλά ρε φίλε, μας έκανες καινούργιο συκώτι.
φίλε μου γνωρίζω με ποιον και από ποτέ είναι αρκετά καλά...πιο πάνω θα δεις ότι λένε για βίζιτα και άλλα... Μάλλον αναφέρονται για πιο παλιά από την τελευταία σχέση της... γάμο κτλ...με αυτή την αφορμή αναφέρθηκα στην γνωριμία που έχω μαζί την εδώ και αρκετά χρόνια...ξέρω πολύ καλά τι λέω και αναφέρομαι στο παρελθόν της καθότι η γνωριμία μας κρατάει πάνω από 15 χρόνια...δεν είμαι παιδάκι που θέλει να κερδίσει εντυπώσεις απλά η λασπολογία είναι κάτι που με ενοχλεί..."Τώρα αν λόγο δουλειάς και γνωριμιών αυτοί που βγαίνει η κάνει σχέσεις έχουν και λεφτά δεν νομίζω ότι πρέπει να ζητάει και συγνώμη... Ούτε να απορρίψει μια σχέση μόλις μάθει ότι αυτός έχει λεφτά"
Ρε τυπε λες πως είστε φίλοι από παλιά κ πώς βγαίνει κ κάνει σχέσεις με κάποιους που έχουν λεφτά... Να σε ενημερώσω ότι δεν έχει βγει τέτοιο φιρμάνι ποτέ για την συγκεκριμένη, επίσης ότι χρόνια τα είχε με ένα σταθερό τύπο που δεν τον λες κ ζαμπλουτο, κ παντρεύτηκαν κιόλας πρόσφατα. Αναθεώρησε τη φιλία σας γτ δεν σε κάλεσε στο γάμο της το φιλαράκι από τα παλιά που βγαίνει κ κάνει σχέσεις με πλούσιους ή μη