Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
ληθινή ιστορία: η στικουδη σε γνωστό club της σταδίου δέχτηκε από άγνωστο της προσφορα 3 χιλιάρικα για να την πηδήξει. πήγε στο atm παραδίπλα, τα συνέλεξε και μετά πήγε μαζί της. έχει φωτογραφίες να της τα δίνει στο στόμα. καθόλου άσχημα
δηλαδη 150 φακ στην φυλστρητ ή 300 φακ στο μεταξι.. πολλα
για μονο ενα φακ σε μια θεσσαλονικια

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.967
Πόντοι
9.931
Δηλαδή η Στικουδη έκατσε να φωτογραφηθεί με την πούτσα του άλλου στο στόμα της..................................................................μαλιστα :rolleyes: :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.331
Πόντοι
1.106
Δηλαδή η Στικουδη έκατσε να φωτογραφηθεί με την πούτσα του άλλου στο στόμα της..................................................................μαλιστα :rolleyes: :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Τυπε εχεις δικαιο παραμυθια της Χαλιμας!Στο αληθινο σκηνικο ηταν και η Ραλλη και υπαρχει και βιντεο οχι μονο φωτογραφιες

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.198
Πόντοι
17.576
δηλαδη (για να καταληξουμε καπου) αν εκανε βιζιτες θα στο είχε δηλωσει ή θα σου ειχε ζητήσει πρωτα την αδεια;
ληθινή ιστορία: η στικουδη σε γνωστό club της σταδίου δέχτηκε από άγνωστο της προσφορα 3 χιλιάρικα για να την πηδήξει. πήγε στο atm παραδίπλα, τα συνέλεξε και μετά πήγε μαζί της. έχει φωτογραφίες να της τα δίνει στο στόμα. καθόλου άσχημα
ένας κάπου είχε γράψει ότι η χειρότερη κουτσομπολα είναι ο άντρας...τελικά είχε δίκιο... λοιπόν την άδεια για να κάνει βίζιτα δεν θα μου την είχε ζητήσει αλλά να είσαι σίγουρος ότι εγώ και μερικοί άλλοι φίλοι θα το είχαμε μάθει...οικονομικά ποτέ δεν είχε ανάγκη να πάει για 3... χιλιάρικα όταν για να πάει σε ένα κλαμπ και για 20 λεπτά παίρνει πάνω από 500 που μπορεί μέσα σε ένα π.σ.κ να κάνει και 3 γκεστ συν τα άλλα που τηλεόραση και ραδιόφωνο που ήρθαν μετά...άσε που δεν είναι τόσο χαζή να κάτσει να την βγάλει βίντεο ο κάθε τυχαίος εστο οικονομικά τούμπανο... Μπροστά στα μάτια μου πολύ γνωστός Έλληνας μπουζουκοβιος της έδινε πολλά περισσότερα και χωρίς να τον προσβάλει τα αρνήθηκε... λοιπόν παιδιά λέτε ότι θέλετε αλλά προς θεού λίγο προσοχή γιατί τι παραγαματε...σε όλα τα νήματα μόλις βάλετε μια φωτογραφία από διάσημη καληγραμμη αμέσως...πόσα παίρνει... έχουμε τηλέφωνο...πως θα γίνει να κάνουμε κονέ...έλεος ρε μπορεί και μερικές να μην κάνουμε...όσο για τον φίλο nickpie καλή η ειρωνεία αλλά αν με γνώριζες πραγματικά ίσως να μην σχολιαζες έτσι...σε τελική ποτέ κανένα δεν έχω ειρωνευτεί ούτε προσβάλει...και για τον φίλο που λέει για τα βίντεο ας μου τα φέρει να τα δω και αν είναι αλήθεια θα ζητήσω συγγνώμη από όλους εδώ και θα τον κεράσω μια νύχτα με όποιο cg γουστάρει...όχι ώρα νύχτα... αρκεί να μου αποδείξει ότι δεν είναι μοντάζ σε ειδικό ...τα έξοδα δικά μου...αν είναι μοντάζ θα με κεράσει ένα ποτό ... Μέχρι 10 ευρώ όπου γουστάρει αυτός..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης

Δε βγαζαν 3000 ευρω τα ΑΤΜ τυπε. Ειχαμε capital controls.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.272
Πόντοι
20.686
Πινόκιο.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μια παλια παροιμια λεει... 'ουτε για τον κωλο σου μην εισαι σιγουρος...' :cheesy:

Ναι ρε τυπε,τι πράμα είν'αυτό!Πας να κλάσεις αθόρυβα στην δουλειά στην καφετέρια και με ακοή Σούπερμαν ακούς το πλιτσ να σκάει στο βρακί, νοιώθοντας το κωλωδες της ευκοιλιας να σε κρυώνει τ αρχιδια.

Απα πα

AchillesPap

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
6
Πόντοι
0
προφανώς και δεν θα σας παραθέσω στοιχεια προς εξακρίβωση, απλά το μοιράζομαι. οποιος θέλει το εκλαμβάνει ως πραγματική ιστορία, οι υπόλοιποι το προσπερνάτε κατά την δικη σας κρίση. σε αυτό που συμφωνώ με τον Niko708, ο οποιος διαφωνεί παρόλα αυτά με την εγκυρότητα της ιστορίας μου,  είναι το ειρωνικό ύφος των σχολίων μερικών

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.320
Πόντοι
5.006
προφανώς και δεν θα σας παραθέσω στοιχεια προς εξακρίβωση, απλά το μοιράζομαι. οποιος θέλει το εκλαμβάνει ως πραγματική ιστορία, οι υπόλοιποι το προσπερνάτε κατά την δικη σας κρίση. σε αυτό που συμφωνώ με τον Niko708, ο οποιος διαφωνεί παρόλα αυτά με την εγκυρότητα της ιστορίας μου,  είναι το ειρωνικό ύφος των σχολίων μερικών

Τυπε το Κατερινάκι το είχα ξεναγήσει  στις παρυφές της σοουμπιζ τότε που είχε πρωτοκατέβει αθηνα και έκανε τα πρώτα της βήματα στο μοδελινγκ....τοτε δεν έκανε βίζιτες με τίποτα!!!
Οπότε άσε τα σάπια... Από μένα είναι όχι...

AchillesPap

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
6
Πόντοι
0
ok, τι θα κέρδιζα αν διέδιδα απλώς ένα ψέμα? μονο δυσφήμηση για τον εαυτό μου

jmk

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2019
Like
14
Πόντοι
1
ok, τι θα κέρδιζα αν διέδιδα απλώς ένα ψέμα? μονο δυσφήμηση για τον εαυτό μου

Οι μεγαλύτερες παπαριές λέγονται όταν δεν υπάρχει δόλος για να κερδίσει ο παπάρας κάτι. Συνήθως θέλει να κάνει τον έξυπνο και απλά αποδεικνύει ότι είναι τελείως χαζός.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Εντωμεταξυ η Στικουδη, διαβαζω τωρα, ειναι κοντα στα 35... γι'αυτο εσπασε η μαπα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εμένα μ'αρέσει πολύ περισσότερο από τη Στικούδη.

Εντάξει,γούστα είναι αυτά.Εμένα μου βγάζει κάτι ελλεεινιδίστικο.Άσε που κούνημα σαν της Στικούδη ούτε στον ύπνο της δεν έχει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom