life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
εχεις δικιο σκ εχω τον μπαντερας
Εγω σημεριs εχω τον Χανκs....λογω περιορισμενηs ζητησηs
εχεις δικιο σκ εχω τον μπαντερας
άχαρη η κριτική σου για δ'υο λόγους. !1)Είσαι 35 αλλά δεν σε έχουμε δει στο σύνολο άρα μπορει να είσαι σαν το αβατάρ της γριάς (Βασιλειδου) ας πούμε. 2) μπορεί να έχεις δίκιο ότι τέλεια δεν είναι αλλά έχει την φρεσκάδα της νιότης της. Οταν βάλεις πλήρη φωτό θα δούμε αν εχεις δίκιο .!!! φιλικά πάντα ο φίλος σου ΛούτσοςΣίγουρα στα 35 είμαι πολύ πιο φρέσκια απο αυτή την μπαχατέλα
..τι σαγόνι..τι δόντι.. τι μέση...τι στήθος ξερατό..μόνο κώλο και πόδια έχει καλά..εεε όχι δεν έκανε και για miss young
προσεχε μην καταπιεις το σαλιο σου και δηλητηριαστεις..κουκλαρα!!!!!Καλό λόγο λέω για αυτές που έχουν ΚΑΤΙ.Αυτή δεν έχει τίποτα.1000 φορές προτιμώ Τζούλια ,καριολάρες τέτοιου τύπου και ακόμα πιο δεύτερες πχ.Πέπη Τσεσμελή παρα κοριτσάκια χωρίς θυληκότητα που δεν ξέρουν καν να στήνονται κι ανοίγουν και το στόμα να φανούν σέξι..αντε με το ξόανο.
...μπουταρες......Eχω δίκιο.Τέλος.
και εγω έχω δίκιο Τελος. :oEχω δίκιο.Τέλος.
Καλό λόγο λέω για αυτές που έχουν ΚΑΤΙ.Αυτή δεν έχει τίποτα.1000 φορές προτιμώ Τζούλια ,καριολάρες τέτοιου τύπου και ακόμα πιο δεύτερες πχ.Πέπη Τσεσμελή παρα κοριτσάκια χωρίς θυληκότητα που δεν ξέρουν καν να στήνονται κι ανοίγουν και το στόμα να φανούν σέξι..αντε με το ξόανο.
προσεχε μην καταπιεις το σαλιο σου και δηλητηριαστεις..κουκλαρα!!!!!
ο λεγομενος κωλος αχλαδι
όποιος λέει ότι αυτό το μωρό είναι άσχημο...τι να πω ?! ?! ?!
καλα χαλαρωσε λιγο.φυσικα λεει καλο ειναι αλλα οχι και το πιο τελειο teen στην ελλαδα!!!όποιος λέει ότι αυτό το μωρό είναι άσχημο...τι να πω ?! ?! ?!
το πιό τέλειο teen εν Ελλάδι...
από τότε που συμφωνεί ο μπαμπάς της και υπογράφει όταν πάει στο διαγωνισμό, ότι για ένα χ χρονικό διάστημα η διοργανώτρια αρχή έχει την πλήρη εκμετάλλευσή της για κάποιες φωτογραφήσεις.Ετσι δίνει ο μπαμπάς τη συγκαταθεση, τσεπώνουν και μερικά ευρουλάκια κ ολα καλαΑπο ποτε κανουν γυμνη φωτογραφιση και τα ανηλικα ρε μαγκες?
τι είναι αυτή? μοντέλο? βίζιτα?