boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.110
- Πόντοι
- 2.256
Λέτε να κάνει και καμμία γλριφοκωλαδα μια που βγάζει έξω την γλώσσα της με τέτοια άνεση η θα είναι καμμία στυλ ντεκαβλε και ξενερουα;
ΟΚ...συμπαθή δαχτυλάκια ;-)
Αλληλέγγυα φαίνεται τύπε, βλέπω χαλκάδες στη μύτη, οπότε δεν ΕΜΠ1 αφού είμαι ακροδεξιόςΕχει ανοιξει το μουνι για να αερίζεται
Ψηφίζω το β).Λέτε να κάνει και καμμία γλριφοκωλαδα μια που βγάζει έξω την γλώσσα της με τέτοια άνεση η θα είναι καμμία στυλ ντεκαβλε και ξενερουα;
Άσε που μπορεί να «μαγκώσει» κάπου ο χαλκάς και να έχουμε δράματα μετάΑλληλεγγύης αλληλέγγυα τύπε, βλέπω χαλκάδες στη μύτη, οπότε δεν ΕΜΠ1 αφού είμαι ακροδεξιός
Ψήνομαι για μιλφακι με χαλκαδακι μύτης,γνωστή μου ..πολύ γοητευτική αλλά αν είναι καμμία αλληλέγγυα;Ψηφίζω το β).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άσε που μπορεί να «μαγκώσει» κάπου ο χαλκάς και να έχουμε δράματα μετά
οπερ εστι μεθερμηνευομενον;Ψήνομαι για μιλφακι με χαλκαδακι μύτης,γνωστή μου ..πολύ γοητευτική αλλά αν είναι καμμία αλληλέγγυα;
Ο χαλκας στην μύτη ίσως είναι φερετζές συριζαιας...οπερ εστι μεθερμηνευομενον;
σορρυ, αλλα θα την νυμφευθεις σε τελικη;Ο χαλκας στην μύτη ίσως είναι φερετζές συριζαιας...
Παντρεμένη είναι...!σορρυ, αλλα θα την νυμφευθεις σε τελικη;
και που ξερεις οτι ψαχνεται;Παντρεμένη είναι...!
Και με μικρό παιδί ...άρα μάλλον πιο πολύ η ζωή της στέφεται γύρω από το παιδί και όχι τόσο γύρω από τον σύζυγό .
Όμως με γοητεύει κάθε μέρα και πιο πολύ...ειναι σινεφίλ,κομψή,(απεχθάνεται τις βερμουδιτσες ...όπως κι εγω...)ανεξάρτητη,όχι κακομαθημενη...δηλαδή όχι ελλεεινιδα .
Θα θέλει κάποιον με κομψή αμφίεση δίπλα της και όχι ένα τύπο με σπορτεξ και...βερμουδιτσες( τους έχω δει έξω).και που ξερεις οτι ψαχνεται;
Να σου ρε τυπε...η ερωτηση δεν ηταν για μοδα αλλα για καυλα...που ξερεις οτι ψαχνεται η γυναικα; ;-)Θα θέλει κάποιον με κομψή αμφίεση δίπλα της και όχι ένα τύπο με σπορτεξ και...βερμουδιτσες( τους έχω δει έξω).
Θα νιώσει την εμπειρία ενός ώριμου λάτρη της...και όχι απλα του πιτσιρικά συζύγου.Να σου ρε τυπε...η ερωτηση δεν ηταν για μοδα αλλα για καυλα...που ξερεις οτι ψαχνεται η γυναικα; ;-)
Θα χαρώ να την αποκαταστησω αν μείνει μόνη...σορρυ, αλλα θα την νυμφευθεις σε τελικη;
Αποφευγεις... η ερωτηση ειναι απλη: ψαχνεται για γκομενο ή θα φας τα μουτρα σου;Θα νιώσει την εμπειρία ενός ώριμου λάτρη της...και όχι απλα του πιτσιρικά συζύγου.
Είμαι περίπου 15 χρόνια μεγαλύτερος της...αυτή γύρω στα 30...όπως και ο σύζυγός όπως τον έκοψα .