boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.696
- Πόντοι
- 2.256
Σίγουρα πηδηχτηκε σε καμία τουαλέτα μετά για να το γιορτάσει μετά με τέτοια γκαβλα που έβγαζεΤα έδωσε όλα στο πάρτι γενεθλίων της η κάβλα
Ουτε ιατρικο συνεδριο να ηταν!Έκανε και βουτιά στο κοινό της στο τέλος η καργιόλα. Ήταν μαζεμένοι όλοι οι γιατροί της από κάτω οδοντίατρος, αισθητικός, γαστρολόγος
One night stand με εντυπωσιακό σεξ με τις ποδάρες πάνω στο παρμπρίζ. Όχι πιλότος (Αέρινες Σιωπές επ 84)
Μου θύμισες φίλε @Kompotis το one night stand που έκανε στο μπαρ στις "Αέρινες Σιωπές" όπου και γαμήθηκε στη θέση του συνοδηγού με τις ποδάρες ανοιγμένες ιδανικά στις 150 μοίρες και τις πατουσάρες πάνω στο τιμόνι η μία και η άλλη στο παραθυράκι του συνοδηγούΣίγουρα πηδηχτηκε σε καμία τουαλέτα μετά για να το γιορτάσει μετά με τέτοια γκαβλα που έβγαζε
Μπορείς να το βρεις??δεν το έχω δειΜου θύμισες φίλε @Kompotis το one night stand που έκανε στο μπαρ στις "Αέρινες Σιωπές" όπου και γαμήθηκε στη θέση του συνοδηγού με τις ποδάρες ανοιγμένες ιδανικά στις 150 μοίρες και τις πατουσάρες πάνω στο τιμόνι η μία και η άλλη στο παραθυράκι του συνοδηγού
Και με τον κωλο άλλαζε ταχύτητες;Μου θύμισες φίλε @Kompotis το one night stand που έκανε στο μπαρ στις "Αέρινες Σιωπές" όπου και γαμήθηκε στη θέση του συνοδηγού με τις ποδάρες ανοιγμένες ιδανικά στις 150 μοίρες και τις πατουσάρες πάνω στο τιμόνι η μία και η άλλη στο παραθυράκι του συνοδηγού
Δυστυχώς έσβησαν τη σκηνή στο αυτοκίνητο! Το πετσοκομμένο επεισόδιο είναι εδώ:Μπορείς να το βρεις??δεν τι έχω δει
Την έχει ο κ. @celebre , ομού με ένα πιο καυτό βιντεάκι.Δυστυχώς έσβησαν τη σκηνή στο αυτοκίνητο! Το πετσοκομμένο επεισόδιο είναι εδώ:
Watch Aerines Siwpes E84 PDTV-Ft4U --> ALL FAMOUS GREEK MOVIES HERE: https://voe.sx/folder/ydq28g5ohg - VOE | Content Delivery Network (CDN) & Video Cloud (στο 22:00 και μετά τα φιλιά έγινε το γαμήσι, αλλά έχει αφαιρεθεί η σκηνή!
Τη σκηνή στον χωματόδρομο με τις λακούβες, που έχει την Παπουτσάκη καβάλα επάνω του και ανεβοκατεβαίνει το αριστερό της βυζί;Γκουγκλαρα να πω την αληθεια.Δεν το εχω ολοκληρο αυτο,εχω μονο την στιγμη που λυθηκε το χειροφρενο,τσουλησε το αυτοκινητο και βρηκε σε ενα πεζοδρομιο(ευτυχως)
Το δεξι ηταν,μπερδευτηκες απο το ειδωλο στον εσωτερικο καθρεφτη του αυτοκινητου σου που εριχνες καμια ματιαΤη σκηνή στον χωματόδρομο με τις λακούβες, που έχει την Παπουτσάκη καβάλα επάνω του και ανεβοκατεβαίνει το αριστερό της βυζί;
Πιθανόν.Το δεξι ηταν,μπερδευτηκες απο το ειδωλο στον εσωτερικο καθρεφτη του αυτοκινητου σου που εριχνες καμια ματια
Έχει γίνει δυνατή μιλφαραΑνέκαθεν ήταν γυναικάρα αλλά ομολογώ πως τελευταία έχω άγριες καύλες για πάρτη της...