boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.428
- Πόντοι
- 2.256
Έχει tatoo πάνω στη βυζάρα ή μου φάνηκε;Λίγο πριν το σεξ στο δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι. Καθαρή Δευτέρα 7.3.22
1,73 λέει. Πόσο πρέπει να είναι για να μην είναι κοντή; Και πόσο είσαι εσυ;κλασικο κοντοπουτανο,οτι της λειπει σε υψος το εβγαλε σε καυλα,αμα της βγαζει τα γουστα ο αλλος θα τον γονατιζει
Μα όλοι κοντές να τις βγάζουνε λες και είναι Σκανδιναβοί ριπτες....ασχέτως αν δεν πιάνουν το όριο για να μπουν στην Αστυνομία.Η μαγεία του bou....1,73 λέει. Πόσο πρέπει να είναι για να μην είναι κοντή; Και πόσο είσαι εσυ;
τι θυμηθηκα τωρα. 6η δημοτικου εγω, καθομασταν στο σαλονι στο χωριο βραδυ εγω η μανα μου η γιαγια μου, και οταν εδειχνε σκηνη να κανουν σεξ σε ταινια, τσακ, αλλαζε καναλι. χωρις να μιλησει κανεις. τι σπαστικο. το θυμαμαι τωρα και λεω, γαμω τα μυαλα σαςΠου να δείτε τώρα στα νέα επεισόδια θα πετάγονται τα μάτια του τηλεοπτικού συζύγου της οξω με τα μίνι και τα σορτσάκια που θα κοτσαρει.
Μην ξεχνάμε ότι δεν ήταν η τυπική οικογένεια της καθημαγμενης από την Κατοχή και τον Εμφύλιο επαρχίας...στην Αθήνα ακόμα και τότε τα ήθη ήταν πιο προοδευτικά και αγαπουλιστικα όπως και το ντύσιμο.
τι θυμηθηκα τωρα. 6η δημοτικου εγω, καθομασταν στο σαλονι στο χωριο βραδυ εγω η μανα μου η γιαγια μου, και οταν εδειχνε σκηνη να κανουν σεξ σε ταινια, τσακ, αλλαζε καναλι. χωρις να μιλησει κανεις. τι σπαστικο. το θυμαμαι τωρα και λεω, γαμω τα μυαλα σας
Πόσο όμορφα μεγαλώνει το Κατερινιώ ρε φίλε.