Νέα

Κατερίνα Παπουτσάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Milfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
πηγα προχτές στο απατεώνες και τζέντλεμεν . Πολύ δυνατή ερμηνεία από Παπουτσάκη - Φιλιππίδη . γέλασα αρκετά .

Γενικα ειναι ατομο που δειχνει να το λατρευει αφανταστα το γαμησι παντως και δεν το κρυβει,πραγμα θετικοτατο για γυναικα...Απο τις κομπλεξικες, ξενερωτες νεροβραστες συναδελφους της που αρπαζονται γερα απο την "υψηλη κουλτουρα τους" καθε φορα που ανοιγουν το στομα τους, σιγουρα ειναι πολυ καλυτερη  :sunglasses:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ο απο πισω της με το τι "σκατα χρωμα ειναι αυτο" παντελονι ειναι ο παλαι ποτε "απολυτος εναλλακτικος γκομενος ηθοποιος" Γιωργος Καραμιχος?  :2funny:

Ρε μαλάκα εσύ μόνιμα σε περίοδο βρίσκεσε?
Τέτοια κατινιά ούτε στο κόσμο ...

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
16
Aυτη καμμια τσοντα θα γυρισει ?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Απλή παρατήρηση γτ γυρνάς στα θρεντ σαν την κακιά πεθερά που όλο κάτι μουρμουράει...

Σκοτωνω την ωρα μου κραζωντας τους υπερεκτιμημενους μαλακες της ελληνικης σοουμπιζ που πολλοι και πολλες εχουν για ινδαλματα, που ειναι το κακο? Στο κατω κατω το φορουμ ειναι καλτιλα και προσφερεται για ανελεητο κραξιμο των παντων.Δεν κανουμε δημοσιες σχεσεις εδω μεσα ουτε χτιζουμε προφιλ.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
kaραμιχος  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

παπουτσακι  :jerking:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Σκοτωνω την ωρα μου κραζωντας τους υπερεκτιμημενους μαλακες της ελληνικης σοουμπιζ που πολλοι και πολλες εχουν για ινδαλματα, που ειναι το κακο? Στο κατω κατω το φορουμ ειναι καλτιλα και προσφερεται για ανελεητο κραξιμο των παντων.Δεν κανουμε δημοσιες σχεσεις εδω μεσα ουτε χτιζουμε προφιλ.

Κακό δεν είναι αυτό, κακό είναι ότι νομίζεις ότι πρωτοτυπείς...κ όχι δεν χτίζεις προφίλ  :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αυτος ειναι ο λογος γιατι τα δυο φυλα εχουνε εκ διαμετρου διαφορετικη αντιληψη για το τι ειναι ομορφο και τι οχι  :sunglasses:
αλλος ειναι ο λογος που καποιοι εκπροσωποι και απο τα δυο φυλλα εχουν τοσο διαφορετικες αποψεις.

αλλα καραδοκουν κ μιουτ οποτε το αφηνω εδω.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αλλος ειναι ο λογος που καποιοι εκπροσωποι και απο τα δυο φυλλα εχουν τοσο διαφορετικες αποψεις.

για πες το censored αμα ειναι  :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τεσπα...για καποιους το πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα γουστου.

για καποιους/ες αλλες ομως ειναι καθαρα"εχω να γαμησω/θω40χρονια και μου αρκει οτι εχει μουνι/πουτσα"

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16

souvlaki.jpg

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16

για καποιους/ες αλλες ομως ειναι καθαρα"εχω να γαμησω/θω40χρονια και μου αρκει οτι εχει μουνι/πουτσα"
μι με κοροδεβισ

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Και για καποιες αλλες ειναι "δεν με νοιαζει πως ειναι εμφανισιακ αρκει που εχει υψηλη κουλτουρα και να κανει κουλτουριαριακο επαγγελμα που για τα δικα μου μετρα και σταθμα του δινει κυρος" και δεν μιλαω επι του προσωπικου αλλα ως ενα γενικο φαινομενο που το εχω παρατηρησει  :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Και για καποιες αλλες ειναι "δεν με νοιαζει πως ειναι εμφανισιακ αρκει που εχει υψηλη κουλτουρα και να κανει κουλτουριαριακο επαγγελμα που για τα δικα μου μετρα και σταθμα του δινει κυρος" και δεν μιλαω επι του προσωπικου αλλα ως ενα γενικο φαινομενο που το εχω παρατηρησει  :grin:
ε καλα...κ ο τασος παλαντζιδης ηθοποιος ειναι οπως κ ο καραμιχος.ποσες θα πηγαιναν με τον εναν κ ποσες με τον αλλον;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ε καλα...κ ο τασος παλαντζιδης ηθοποιος ειναι οπως κ ο καραμιχος.ποσες θα πηγαιναν με τον εναν κ ποσες με τον αλλον;

Θα σε εξεπλητε το νουμερο... :grin:
Αν ο Καραμιχος αν ηταν υδραυλικος ποσες νομιζεις οτι θα ηθελαν να πανε μαζι του? Λιγοτερες παντως απο τωρα που ειναι ηθοποιος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom