Νέα

Κατερίνα Λάσπα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LEFTY2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 86K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aris007strip

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2015
Like
48
Πόντοι
0
172256.jpg

172303.jpg

για γλυψιμο, απο πανω ως κατω....  :wanker:  :wanker:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Εχει συνονόματη ξαδέρφη πολυ τούμπανο επίσης, στο φάτσο τις βγάζει

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Κατερίνα Λάσπα:
Σφράγισαν το μαγαζί της στο Χαλάνδρι

Δεν είχαν κοπεί είκοσι εφτά αποδείξεις σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά για το μπαρ που διατηρεί η πρώην τηλεπαρουσιάστρια, η οποία θα γεννήσει το δεύτερο παιδί της σε λίγους μήνες

Πέρυσι τον Μάρτιο κάποιοι έκλεψαν τριάντα χιλιάδες ευρώ από το Ctalin, το μπαρ που διατηρεί η Κατερίνα Λάσπα στο Χαλάνδρι, το οποίο φέρεται να της έχει παραχωρήσει ο σύζυγός της Νεκτάριος Νικολόπουλος.

Φέτος, πριν από λίγες ημέρες το μπαρ σφραγίστηκε αφού μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί είκοσι εφτά αποδείξεις, με την έγκυο  τηλεπαρουσιάστρια, να αναζητάει τα αίτια για το συμβάν.

Κάποιοι λένε ότι αυτό συνέβη επειδή λόγω της κατάστασής της-μπήκε πλέον στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης-δεν μπορεί να βρίσκεται κάθε βράδυ στο μαγαζί επιβλέποντας τα πάντα, όπως έχει συνηθίσει να πράττει.

Η ουσία είναι ότι στον έλεγχο που διενήργησαν άνδρες της οικονομικής αστυνομίας και του ΣΔΟΕ ανακάλυψαν ότι δεν είχε κοπεί ο προαναφερθείς αριθμός αποδείξεων με αποτέλεσμα το μπαρ να σφραγιστεί για δύο ημέρες.

Επιβλήθηκε και το ανάλογο πρόστιμο, ενώ όπως ενημερώθηκε η Κατερίνα Λάσπα, αν σε επόμενο έλεγχο συμβεί ξανά το ίδιο, το Ctalin θα σφραγιστεί για δέκα ημέρες.

Ο πόλεμος με τον Δήμο

Μπορεί ο Νεκτάριος Νικολόπουλος να είναι υπεύθυνος-μαζί με τον Παύλο Γιαβή και την ομάδα τους-για κάποια από τα πιο πετυχημένα νυχτερινά concept της Αθήνας, όμως δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτά που τράβηξε με συγκεκριμένο μπαρ στο Χαλάνδρι, πριν το παραχωρήσει στην Κατερίνα.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν κατά καιρούς, δέχθηκε έναν πόλεμο από τη τότε δημοτική αρχή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παίζει μουσική με dj, αλλά μόνο με ραδιόφωνο!
Αυτοί που θυμούνται το παλιό μικρό Ctalin, δεν έχουν ξεχάσει το περίφημο ραδιόφωνο που ήταν συντονισμένο σε ξένο ραδιοφωνικό σταθμό, που έπαιζε μουσική εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο.

Οι πελάτες βέβαια άκουγαν τις διαφημίσεις, ενώ η ένταση ήταν τόσο χαμηλή, που τις κουβέντες από μια παρέα τις άκουγαν άλλες πέντε, κάτι πάντως που δεν εμπόδισε την κοσμοσυρροή.
Η μετακόμισή του λίγο πιο κάτω σε έναν σαφώς μεγαλύτερο χώρο, έλυσε κάποια από τα προβλήματα, όπως αυτό της μουσικής όχι όμως τα πάντα.     

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
βγαζει ενα ντεκαυλέ με το στομα της αμα το ανοιξει. δειτε εκει στην πρωτη σελιδα που γελαει πως πετανε τα δοντα της σαν δρακουλας

SuperMario2017

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Σε παλιά της συνέντευξη είχε πει ότι είχε κάνει πλαστική να μικρύνει το στήθος της.
Σα το ανέκδοτο
Βρήκα τρόπο να κάνω την ψωλη μου μισό μέτρο!
Πως????
Την διπλωνω!!!

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Sexy mama!
Η «καυτή» εμφάνιση της Κατερίνας Λάσπα μετά την γέννα

Ήταν στα μέσα Μαΐου όταν η Κατερίνα Λάσπαέφερε στον κόσμο την δεύτερη κορούλα της, περίπου επτά χρόνια μετά τον ερχομό της πρωτότοκης, Σάρας.

Η παρουσιάστρια, που όπως είχε αποκαλύψει σεσυνέντευξή της στο People, είχε πάρει ελάχιστα κιλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, φαίνεται πως έχει επανέλθει στην fit σιλουέτα της.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε βραδινή έξοδο, με sexy chic look, που έκλεψε τις εντυπώσεις.
Συγκεκριμένα, φορώντας μια ολόσωμη μαύρη φόρμα με λεπτό δίχτυ στο πάνω μέρος, που αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της, παραβρέθηκε στην επίσημη προβολή της ταινίας του Νίκου ΠερράκηSuccess Story, στο θέατροΠαλλάς.

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
καλα κρατιεται.κορμαρα

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1

Αληθεύει ότι πλακομουν...,εχμ,
ότι διατηρεί δυνατή και ειλικρινή γυναικεία φιλία,
με αυτή την πως την λένε, που ήταν κομπάρσα σε πρόσφατο τζεημς μποντ;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.865
Πόντοι
9.931
Αληθεύει ότι πλακομουν...,εχμ,
ότι διατηρεί δυνατή και ειλικρινή γυναικεία φιλία,
με αυτή την πως την λένε, που ήταν κομπάρσα σε πρόσφατο τζεημς μποντ;

Δεν νομιζω, εγω δεν εχω δει ουτε σε φωτογραφιες να ειναι μαζι, αντιθέτως η κομπαρσα που λες κάνει παρεα με Ντορέττα Παπαδημητρίου που και αυτη με την σειρα της ειναι κολλητη με την Μαίρη Συνατσάκη.

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Δεν νομιζω, εγω δεν εχω δει ουτε σε φωτογραφιες να ειναι μαζι, αντιθέτως η κομπαρσα που λες κάνει παρεα με Ντορέττα Παπαδημητρίου που και αυτη με την σειρα της ειναι κολλητη με την Μαίρη Συνατσάκη.

3g48ilPMQwWd.jpg

...η συνατσάκη είναι "μπαησέκσουαλ"????
φερτε μου ένα σύννεφο να ανέβω για να πέσω.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.865
Πόντοι
9.931
3g48ilPMQwWd.jpg

...η συνατσάκη είναι "μπαησέκσουαλ"????
φερτε μου ένα σύννεφο να ανέβω για να πέσω.

Τυπε μου με έπιασες ανενημέρωτο :grin: δεν ειχε τυχη να δω την φωτο, η Συνατσακη λεει οτι εχει γκόμενο βέβαια δεν τον εχει βγάλει επίσημα στην φορα και καλα γιατι θελει να προστατέψει την προσωπική της ζωη.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Διαχρονικες βυζαρες εχει η κωλογρια.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom