Νέα

Κατερίνα Καινούργιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy_Belarike
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 679K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
2.960
Πόντοι
726
δεν έχει ανέβει ακόμα η αγαπημένη της φωτογραφία για το 2024 (όπως η ίδια δήλωσε) χωρις σουτιέν και με τη ρώγα κάγκελο να είναι έτοιμη να τρυπήσει τη μπλούζα

Geokr07

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2023
Like
558
Πόντοι
80
IMG_3394.jpeg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.786
Πόντοι
12.756

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.924
Πόντοι
1.106
κατι μου λεει οτι μαλλον το αντίθετο .. φουλ υποτακτικη και τερμα ανασφάλεια , οπως θες θα την γαμας

Γνωμη μου :coffee:
Επειδή τη γαμουσε φίλος όταν ήταν άσκηση και ασημη το Κατερινάκι ήταν φωτιά
ΥΓ: Μην αρχίσετε να στέλνετε ""φίλε θες να την παίξουμε για την Κατερίνα" "ωραίο μουνι η Κατερινα"

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.786
Πόντοι
12.756
Επειδή τη γαμουσε φίλος όταν ήταν άσκηση και ασημη το Κατερινάκι ήταν φωτιά
ΥΓ: Μην αρχίσετε να στέλνετε ""φίλε θες να την παίξουμε για την Κατερίνα" "ωραίο μουνι η Κατερινα"

Πάλι μεσα επεσα ρε πουστη :bigdick::bigdick:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.924
Πόντοι
1.106
Τελευταία τροποποίηση:

boobookies

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
17.280
Πόντοι
2.256
Δε θέλω να σας ξενερώσω αλλά ο μοναδικός που έχει χουφτώσει-και μάλιστα 2 φορές- είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Στό "Δέστε τους" την είχε του χεριού του-στην κυριολεξία. Τη διέταζε να γυρίσει με το πρόσωπο στον τοίχο και κείνη πάντα υπάκουε διαμαρτυρόμενη για τον πωπό της ότι δεν είναι ωραίος. Με ένα χάιδεμα του Νίκου πάντα ηρεμουσε. Την είχε πεθάνει στα κωλόχερα ο πουστης. Μάλιστα ντρέπονταν γιατί την έβλεπε ο αδερφός της

Τελευταία τροποποίηση:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.574
Πόντοι
2.356
Ρε τύποι εδώ στην τιβι φαίνεται το τσόκαρο είναι
Φανταστείτε πόσο περισσότερο είναι και στην καθημερινότητα στον γκομενο
Τίποτα δεν κάνει λάθος μια χαρά τα κάνει όμως επειδή είναι αυτό που κάνεις δεν θα αυτοκτονήσει να την παντρευτεί και στον 1 χρόνο να πληρώνει διατροφής
Στην τελική αν είναι να πληρώνει διατροφες θα διαλέξει μοντέλο από το champions league όχι από το κονφερενς
στην τιβι σε σωζει και το κοντρολ αν πεις καμια πιπα...

εξω ομως πρεπει να ειναι κινουμενο ρεντ φλαγκ η τυπισσα....

η απλα πλεον ολοι την γλεντανε γιατι φαινεται οτι ειναι ο μουτζουρης και μαλλον ειναι καταντια να την κανεις μανα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε θέλω να σας ξενερώσω αλλά ο μοναδικός που έχει χουφτώσει-και μάλιστα 2 φορές- είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Στό "Δέστε τους" την είχε του χεριού του-στην κυριολεξία. Τη διέταζε να γυρίσει με το πρόσωπο στον τοίχο και κείνη πάντα υπάκουε διαμαρτυρόμενη για τον πωπό της ότι δεν είναι ωραίος. Με ένα χάιδεμα του Νίκου πάντα ηρεμουσε. Την είχε πεθάνει στα κωλόχερα ο πουστης. Μάλιστα ντρέπονταν γιατί την έβλεπε ο αδερφός της
απο πουστη δε πιανεται!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom