Νέα

Κατερίνα Καινούργιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy_Belarike
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 665K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (8 μέλη και 27 επισκέπτες)

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
6
Like
2.176
Πόντοι
721
Πλαστική σίγουρα...αλλά η μιλφαρα θέλει ψωλη και δεν το κρύβει
Screenshot_20240918_162454_Instagram.jpg
με αιρκοντίσιον όμως στους 20 βαθμούς μην λιώσει και χωρίς να τραβάς η να χτυπάς τίποτα για να μην σου μείνει στο χέρι.
Πάντα προκλητικά ντυμένη ήταν γιατί αυτό πούλαγε μόνο και είναι και φουλ κομπλεξικη με το σώμα της

Jax Teller

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
7.397
Πόντοι
1.046
με αιρκοντίσιον όμως στους 20 βαθμούς μην λιώσει και χωρίς να τραβάς η να χτυπάς τίποτα για να μην σου μείνει στο χέρι.
Πάντα προκλητικά ντυμένη ήταν γιατί αυτό πούλαγε μόνο και είναι και φουλ κομπλεξικη με το σώμα της
Χαχαχαχ ναι νταξει...αυτό ισχύει ρε φιλε...δεν μπορώ να πω...θέλει προσοχή μην σου μείνει τίποτα στο χέρι...αλλά τι να κάνουμε....

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
6
Like
2.176
Πόντοι
721
Χαχαχαχ ναι νταξει...αυτό ισχύει ρε φιλε...δεν μπορώ να πω...θέλει προσοχή μην σου μείνει τίποτα στο χέρι...αλλά τι να κάνουμε....
Γούστα είναι αυτά φίλε δεν μπορώ να πω κάτι.
Και εμένα άμα μου καθόταν θα την πηδηγα άγρια όπως της αξίζει.

Jax Teller

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
7.397
Πόντοι
1.046
Γούστα είναι αυτά φίλε δεν μπορώ να πω κάτι.
Και εμένα άμα μου καθόταν θα την πηδηγα άγρια όπως της αξίζει.
Καλά ναι νταξει...και εγώ δεν λέω ότι μου αρέσει που έχει κανει τόσες πλαστικές που γιορτάζει της "μεταμορφώσεως"...αλλά και εγώ της τον εδινα για να πω την αλήθεια

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
6
Like
2.176
Πόντοι
721
Καλά ναι νταξει...και εγώ δεν λέω ότι μου αρέσει που έχει κανει τόσες πλαστικές που γιορτάζει της "μεταμορφώσεως"...αλλά και εγώ της τον εδινα για να πω την αλήθεια
Πέρα από τις πλαστικές βγάζει και κατι ντεκαβλε σαν να μην έχει καθόλου σεξουαλικότητα ένα πράγμα

Jax Teller

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
7.397
Πόντοι
1.046
Πέρα από τις πλαστικές βγάζει και κατι ντεκαβλε σαν να μην έχει καθόλου σεξουαλικότητα ένα πράγμα
Για αυτό δεν μπορώ να εκφέρω άποψη...το τι θεωρεί κάνεις σεξουαλικοείναι κάτι που είναι στην κρίση του καθενός...

Dynastis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2021
Κριτικές
25
Like
1.037
Πόντοι
990

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.445
Πόντοι
9.297
Δεν ξερω ρε μάγκες...το δέχομαι ότι η καινουργιου είναι γεμάτη στο πλαστικό...αλλά δεν ξέρω...έχει κάτι καυλωτικο πάνω της...έχει τρελές καυλες η μιλφαρα....διψάει για πολυ πολύ παιχνίδι και αυτό φαίνεται...τα πετάει όλα έξω σε κάθε ευκαιρία
Δεν είναι μιλφ...ψάχνει χρηματοδότη για να την κάνει μιλφ....ίσως να τον βρήκε..αλλά όσο δεν είναι έγκυος η αποστολή δεν έχει καταλήξει θετικά ακόμα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.215
Πόντοι
9.931
Η τύπισσα είναι ότι πιο ντεκαβλε έχω δει, ότι και να φορέσει όπως και να βγει δεν σε καυλώνει με τίποτα.
Το έχει παρακανει πλέον με τις πλαστικές και είναι χάλια.
Επιβεβαιωμένο πάντως ότι εδώ και χρόνια κάνει βίζιτες σε στενό κύκλο.
Κατσε ρε τυπε, απο την μια κάνει βίζιτες εστω και σε στενό κύκλο και απο την αλλη λεει οτι ψάχνει κάποιον να παντρευτεί και να κανει παιδι;;; Καπως δεν κολλάνε αυτα μαζι.

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
6
Like
2.176
Πόντοι
721
Κατσε ρε τυπε, απο την μια κάνει βίζιτες εστω και σε στενό κύκλο και απο την αλλη λεει οτι ψάχνει κάποιον να παντρευτεί και να κανει παιδι;;; Καπως δεν κολλάνε αυτα μαζι.
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο?
Να πιάσει την καλή θέλει με κάνα εφοπλιστή και να βγει στη σύνταξη και με το παιδί θα τον έχει δεμένο για πάντα.
Αν ήθελε να κάνει οικογένεια θα την είχε κάνει δεν θα περίμενε να περάσει τα 40

Jax Teller

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
7.397
Πόντοι
1.046
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο?
Να πιάσει την καλή θέλει με κάνα εφοπλιστή και να βγει στη σύνταξη και με το παιδί θα τον έχει δεμένο για πάντα.
Αν ήθελε να κάνει οικογένεια θα την είχε κάνει δεν θα περίμενε να περάσει τα 40
Μωρέ με τις καυλες που έχει για να κάνει οικογένεια θα κάνει παιδί και με άντρα λιγότερο από εφοπλιστή...τα χρόνια περνάνε και τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά...δεν την παίρνει ο καιρός για επιλογές...οπότε καλά θα κάνει να βιαστεί για να μην μείνει στο ράφι μόνη της...ααααα...και καλά θα κάνει να "φάει" κανένα δύο κρύους μπας και ξεκαυλώσει

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
582
Πόντοι
81
Πουτανί μου φαινόταν κι εμένα, βίζιτα του κερατά, αλλά είχα τις επιφυλάξεις μου. Ε τώρα που τσεκαρίστηκε από τον φίλο μπορώ να είμαι σίγουρος.
Ρε τι ακούμε.

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
6
Like
2.176
Πόντοι
721
Μωρέ με τις καυλες που έχει για να κάνει οικογένεια θα κάνει παιδί και με άντρα λιγότερο από εφοπλιστή...τα χρόνια περνάνε και τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά...δεν την παίρνει ο καιρός για επιλογές...οπότε καλά θα κάνει να βιαστεί για να μην μείνει στο ράφι μόνη της...ααααα...και καλά θα κάνει να "φάει" κανένα δύο κρύους μπας και ξεκαυλώσει
Τώρα έπεσε σε ιδιοκτήτη εστιατορίου αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν βλέπω και αυτός να κάθεται για πολύ ακόμα μαζί της θα την ταράξει στην πουτσα και θα την αφήσει στον επόμενο.
Ο άλλος την κερατωσε με την Δανάη Μπάρκα φαντάσου και αυτή έβγαινε και μυξοκλαιγε στην τηλεόραση

Jax Teller

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
7.397
Πόντοι
1.046
Τώρα έπεσε σε ιδιοκτήτη εστιατορίου αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν βλέπω και αυτός να κάθεται για πολύ ακόμα μαζί της θα την ταράξει στην πουτσα και θα την αφήσει στον επόμενο.
Ο άλλος την κερατωσε με την Δανάη Μπάρκα φαντάσου και αυτή έβγαινε και μυξοκλαιγε στην τηλεόραση
Με άλλα λόγια μάλλον η κατερινα κάνει κάτι λάθος...δεν ξερω τι ακριβώς...αλλά δεν παίζει όλοι οι άντρες να είναι μαλακες και την αφήνουν στο τέλος...καλά θα κάνει να διορθώσει τα λάθη της γιατί είπαμε...ο καιρός φεύγει

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
6
Like
2.176
Πόντοι
721
Με άλλα λόγια μάλλον η κατερινα κάνει κάτι λάθος...δεν ξερω τι ακριβώς...αλλά δεν παίζει όλοι οι άντρες να είναι μαλακες και την αφήνουν στο τέλος...καλά θα κάνει να διορθώσει τα λάθη της γιατί είπαμε...ο καιρός φεύγει
Αυτή θέλει νέο ωραίο με πολλά λεφτά και αυτή να ξύνει το μουνι της αλλά σε αυτούς τους κύκλους δεν μπαίνεις έτσι δεν σε δέχονται εύκολα οι οικογένειες.
Πάρε παράδειγμα από Νομικού χρουσαλα, αλιμονου πόσο άλλαξαν και άφησαν την τηλεόραση μόλις μπήκαν στα μεγάλα τζάκια σύν όπως είπα και πριν ότι από αυτά τα τζάκια είχε και πελάτες οπότε κάτι ξέρουν όπως ο γιος του Μαρινάκη για παράδειγμα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.445
Πόντοι
9.297
Θέλει να ανέβει κοινωνικά και αυτό μόνο με σταθερό χρηματοδότη γίνεται...το παιδί είναι απλώς μια ένδειξη για κοινωνική προσφορά...δεν νομίζω να είναι σε θέση να του προσφέρει το παραμικρό...στα χέρια υπηρετικου προσωπικού και παππούδων -γιαγιαδων θα μεγαλώσει στην καλύτερη περίπτωση.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.838
Πόντοι
1.106
Ρε τύποι εδώ στην τιβι φαίνεται το τσόκαρο είναι
Φανταστείτε πόσο περισσότερο είναι και στην καθημερινότητα στον γκομενο
Τίποτα δεν κάνει λάθος μια χαρά τα κάνει όμως επειδή είναι αυτό που κάνεις δεν θα αυτοκτονήσει να την παντρευτεί και στον 1 χρόνο να πληρώνει διατροφής
Στην τελική αν είναι να πληρώνει διατροφες θα διαλέξει μοντέλο από το champions league όχι από το κονφερενς

El.poutsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2024
Like
1.098
Πόντοι
201
Για χύσιμο στις μπότες είναι..

Συνημμένα

• ΚΑΤΕΡΊΝΑ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟΥ SUPER ΚΑΤΕΡΊΝΑ .mp4
    83,4 MB · Εμφανίσεις: 0
  • Like
Αντιδράσεις: Toucan

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
6
Like
2.176
Πόντοι
721
Ρε τύποι εδώ στην τιβι φαίνεται το τσόκαρο είναι
Φανταστείτε πόσο περισσότερο είναι και στην καθημερινότητα στον γκομενο
Τίποτα δεν κάνει λάθος μια χαρά τα κάνει όμως επειδή είναι αυτό που κάνεις δεν θα αυτοκτονήσει να την παντρευτεί και στον 1 χρόνο να πληρώνει διατροφής
Στην τελική αν είναι να πληρώνει διατροφες θα διαλέξει μοντέλο από το champions league όχι από το κονφερενς
Όλη μέρα νύχια μαλλιά πλαστικές ούτε γάλα δεν θα ξέρει να δώσει στο παιδί οι νταντάδες θα το μεγαλώσουν.
Οι τύποι αυτοί πηδάνε Καινούργιου και ξυπνάνε με donatella versace

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom