Νέα

Κατερίνα Καινούργιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy_Belarike
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 666K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.451
Πόντοι
9.297
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο?
Να πιάσει την καλή θέλει με κάνα εφοπλιστή και να βγει στη σύνταξη και με το παιδί θα τον έχει δεμένο για πάντα.
Αν ήθελε να κάνει οικογένεια θα την είχε κάνει δεν θα περίμενε να περάσει τα 40
Για να κάνει οικογένεια πρέπει να πείσει κάποιον χρηματοδότη ότι δεν είναι ένας φίλαυτος στόκος με σιλικόνη και μπόλικο δικαιωματισμο ..μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.451
Πόντοι
9.297
Όλη μέρα νύχια μαλλιά πλαστικές ούτε γάλα δεν θα ξέρει να δώσει στο παιδί οι νταντάδες θα το μεγαλώσουν.
Οι τύποι αυτοί πηδάνε Καινούργιου και ξυπνάνε με donatella versace
Το παιδί θα μεγαλώσει με τις γιαγιάδες και με αλλοδαπές παραδουλεύτρες...ήδη δεν το βλέπω καλά αν και ακόμα δεν έχει καν συλληφθεί.

Jax Teller

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
7.411
Πόντοι
1.046
Δεν ξέρω τι λέτε εμένα πάντως με υπεκαυλωνει
Και εγω της τον εδινα ειναι η αλήθεια...αλλα δεν μπορουμε να μην πουμε οτι ειναι τιγκα στο πλαστικό...αλλα και εμενα προσωπικα μου βγαζει κατι καυλωτικο που δεν μπορω να εξηγήσω
6085627.jpg

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.451
Πόντοι
9.297
Και εγω της τον εδινα ειναι η αλήθεια...αλλα δεν μπορουμε να μην πουμε οτι ειναι τιγκα στο πλαστικό...αλλα και εμενα προσωπικα μου βγαζει κατι καυλωτικο που δεν μπορω να εξηγήσω
6085627.jpg
Δύσκολα βάζει κάποια πλαστικό βυζο χωρίς να υπάρχει προοπτική χρήσης του...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.221
Πόντοι
9.931
Παντως στην κατηγορία παρουσιαστριών ψυχαγωγικής ζωνης που θα εδινα, για μενα ειναι τελευταία και καταϊδρωμένη.

Μου αρεσει; Οχι! Της τον έδινα; Εννοείται ναι!

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
6
Like
2.190
Πόντοι
721
Για να κάνει οικογένεια πρέπει να πείσει κάποιον χρηματοδότη ότι δεν είναι ένας φίλαυτος στόκος με σιλικόνη και μπόλικο δικαιωματισμο ..μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει.
Η να κάνει τακτική Ελεονώρα Μελέτη να βρει έναν μικρότερο όχι και από τόσο εύπορη οικογένεια και πάνω στον χρόνο να τον κάνει να την αφήσει έγκυο.
Νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα τουλάχιστον που να μην ξέρει ότι είναι στόκος και χαζό γκόμενα ακόμα και τώρα που σαρανταρησε

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
6
Like
2.190
Πόντοι
721
Δύσκολα βάζει κάποια πλαστικό βυζο χωρίς να υπάρχει προοπτική χρήσης του...
Υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό που το κάνει και για προσωπικούς λόγους τώρα όταν η άλλη τα πετάει συνέχεια έξω και στα δίνει στο πιάτο ή από πλάκα ξαφνικά εμφανίζεται με δύο τορπίλες εκεί να συμφωνώ είναι για άλλη χρήση

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.451
Πόντοι
9.297
Υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό που το κάνει και για προσωπικούς λόγους τώρα όταν η άλλη τα πετάει συνέχεια έξω και στα δίνει στο πιάτο ή από πλάκα ξαφνικά εμφανίζεται με δύο τορπίλες εκεί να συμφωνώ είναι για άλλη χρήση
Η πρώτη περίπτωση είναι πολύ πιο σπάνια γιατί αυτό προϋποθέτει το χέρι να μπει στην τσέπη και γυναίκα μόνη δύσκολα να το κάνει αυτό...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.451
Πόντοι
9.297
Παντως στην κατηγορία παρουσιαστριών ψυχαγωγικής ζωνης που θα εδινα, για μενα ειναι τελευταία και καταϊδρωμένη.

Μου αρεσει; Οχι! Της τον έδινα; Εννοείται ναι!
Δεν μπορώ να την παρακολουθήσω για πάνω από λίγα λεπτά αλλά ως γυναίκα έχει να δώσει πολλά...πολλές επαγγελματίες είναι λιγότερο ελκυστικές.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.451
Πόντοι
9.297
Αυτές που είναι πλάκα συνήθως έχουν πιο πρακτικό μυαλό γιατί πρέπει να εστιάσουν στην πίσω πλευρά τους για να είναι πιο ελκυστικές και όχι στην μπρος όπου κοιτάνε με ευκολία όλοι οι ανώριμοι που στέκονται στα προφανη.
Επίσης

Geokr07

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2023
Like
443
Πόντοι
20
6085627.jpg
Μην σας δείξω τώρα πως μου έκανε την ψωλη τρ αυτή η φωτό με τις ποδάρες της

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
1.950
Πόντοι
206

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
6
Like
2.190
Πόντοι
721
Η πρώτη περίπτωση είναι πολύ πιο σπάνια γιατί αυτό προϋποθέτει το χέρι να μπει στην τσέπη και γυναίκα μόνη δύσκολα να το κάνει αυτό...
καλα πλέον δεν είναι τόσο απλησίαστο το να βάλει στήθος μια γυναίκα..
Επίσης για να εστιάσει στην πίσω πλευρά πρέπει να διαθέτει και εκεί κάτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom