Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.778
- Πόντοι
- 10.411
Γενικά μιλάω....η Καινούργιου ήταν σχετικά μέτρια πρινμια χαρά δεν ηταν ποτέ η Καινουργιου , απλα έγινε χειρότερη
Παντως έχει καλό κωλί να ξέρετε
Γενικά μιλάω....η Καινούργιου ήταν σχετικά μέτρια πρινμια χαρά δεν ηταν ποτέ η Καινουργιου , απλα έγινε χειρότερη
Παντως έχει καλό κωλί να ξέρετε
Αυτό είναι το τραγικόAπαραδεκτη συμπεριφορα,θα ανοιχτει νημα στο Μαρι κλερ"Τι τρεχει με τους ελλεηνηες τελικα?"
Λεμε τωρα.Μερικες κανουν πλαστικη γιατι δεν μπορουν να αποδεχθουν την φυσιολογικη φθορα του χρονου,αλλες γιατι ειναι τρεντ,γινονται σαν παπιες και το βρισκουν ωραιο![]()
Από σύμπτωση είδα σήμερα κάποια στιγμή την Τζάκρη.Aπαραδεκτη συμπεριφορα,θα ανοιχτει νημα στο Μαρι κλερ"Τι τρεχει με τους ελλεηνηες τελικα?"
Λεμε τωρα.Μερικες κανουν πλαστικη γιατι δεν μπορουν να αποδεχθουν την φυσιολογικη φθορα του χρονου,αλλες γιατι ειναι τρεντ,γινονται σαν παπιες και το βρισκουν ωραιο![]()
Σιγουρα αυτη η φωτο?Ή μηπως ειπες να φανεις ευγενικος?Οπότε τη βλέπω στην τιβι και γιαλίζουν τα ζυγωματικά της από τα "πλαστικά" fillers της, κάθε φορά μου έρχεται στο μυαλό αυτή η φωτογραφία
Εξαιρετικη περιπτωση ανθρωπου με παιδεια και μιας πολιτικου που εχει τοσα να προσφερει.Κατεβηκε απο τη στανη και μου βαλε λουις βιτον και το παιζει κιουρια.Από σύμπτωση είδα σήμερα κάποια στιγμή την Τζάκρη.
Είναι που είναι ένα σίχαμα και μισό, ήταν και τίγκα στο μπότοξ και φαινόταν σαν έτοιμη να σκάσει...
Αηδία.
έμπαινες ?Σιγουρα αυτη η φωτο?Ή μηπως ειπες να φανεις ευγενικος?
![]()
Δεν νομιζω,αντε πες δεν κοιτας φατσα,αλλα παλι φοβασαι μην κραταει τιποτα αιχμηρο και σε ξεκοιλιασει γιατι δεν της εταξες γαμο και 4-5 κουτσουβελα την στιγμη που την ειδες πρωτη φορα.έμπαινες ?![]()
σιγά μην κρατάει και κανένα μπαλτά...Δεν νομιζω,αντε πες δεν κοιτας φατσα,αλλα παλι φοβασαι μην κραταει τιποτα αιχμηρο και σε ξεκοιλιασει γιατι δεν της εταξες γαμο και 4-5 κουτσουβελα την στιγμη που την ειδες πρωτη φορα.![]()
Kαι μπομπονιερες ετοιμεςσιγά μην κρατάει και κανένα μπαλτά...
βέρες θα κρατάει, έναν παπά και κανά δυο μάρτυρες...![]()
![]()
ρε τυπε , για την κουκλα που ανεβασες λεω , ασε την ΚαινουργιουΔεν νομιζω,αντε πες δεν κοιτας φατσα,αλλα παλι φοβασαι μην κραταει τιποτα αιχμηρο και σε ξεκοιλιασει γιατι δεν της εταξες γαμο και 4-5 κουτσουβελα την στιγμη που την ειδες πρωτη φορα.![]()
Γαμιεσαιρε τυπε , για την κουκλα που ανεβασες λεω , ασε την Καινουργιου
άρα δεν έμπαινες μάλλον ...Γαμιεσαι![]()
έμπαινες ?![]()
και εγω αυτο νομίζωάρα έμπαινες...![]()
![]()
αρχίσαμε και τα φιλάκια, μάλιστα...
απανταω εγω γιατι Σελεμπρε τον εχει κανει λαστιχο με το μωρο
άσε την πολιτική δράση ρε ...Εξαιρετικη περιπτωση ανθρωπου με παιδεια και μιας πολιτικου που εχει τοσα να προσφερει.Κατεβηκε απο τη στανη και μου βαλε λουις βιτον και το παιζει κιουρια.![]()
το κατάλαβα από τα γελάκια που έβαλε...και εγω αυτο νομίζω
απλα ντρεπεται να το γράψει