Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.928
- Πόντοι
- 10.411
αρχίσαμε και τα φιλάκια, μάλιστα...
απανταω εγω γιατι Σελεμπρε τον εχει κανει λαστιχο με το μωρο
Σ ευχαριστει
αρχίσαμε και τα φιλάκια, μάλιστα...
απανταω εγω γιατι Σελεμπρε τον εχει κανει λαστιχο με το μωρο
Σ ευχαριστει
ακομα τον παιζει ....το κατάλαβα από τα γελάκια που έβαλε...
Τωρα θα 'λεγα ποιο μελος σας χρειαζεται για να στρωσετε αλλα δεν λεω τιποτααρχίσαμε και τα φιλάκια, μάλιστα...
μελομακαρονο μην της δωσεις μαν , θα κολλάει μετά παντου απο με΄λιαΤωρα θα 'λεγα ποιο μελος σας χρειαζεται για να στρωσετε αλλα δεν λεω τιποτα
δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...Τωρα θα 'λεγα ποιο μελος σας χρειαζεται για να στρωσετε αλλα δεν λεω τιποτα
Τι,κολλαει και το λαστ κριστμας?Ο Νιπλης μονο για τα μελια με προειδοποιησεδεν καταλαβαίνω τι εννοείς...
που κολλάει τώρα το λαστ κρίστμας δλδ...
Τι,κολλαει και το λαστ κριστμας?Ο Νιπλης μονο για τα μελια με προειδοποιησε
Τουλάχιστον η πάπια είναι υπέροχη κοκκινιστη με μπαμπού...τις άλλες ούτε να τις γαμησεις μπορείς( αν δεν έχεις συμμετοχή σε ρε-αλητη η δεν είσαι επιχειρηματίας) ούτε να τις φας...άρα σε τι μας είναι χρήσιμες;Aπαραδεκτη συμπεριφορα,θα ανοιχτει νημα στο Μαρι κλερ"Τι τρεχει με τους ελλεηνηες τελικα?"
Λεμε τωρα.Μερικες κανουν πλαστικη γιατι δεν μπορουν να αποδεχθουν την φυσιολογικη φθορα του χρονου,αλλες γιατι ειναι τρεντ,γινονται σαν παπιες και το βρισκουν ωραιο
Η κούκλα του Σατανά....αρχίσαμε και τα φιλάκια, μάλιστα...
Σιγουρος τυπε?Γιατι o τσακι φαινεται πιο συμπαθητικοςΌχι η Κατερίνα...η άνωθεν εικονιζόμενη.
Σιγουρος τυπε?Γιατι o τσακι φαινεται πιο συμπαθητικος
Aν μας παρει πρεφα,μας βλεπω στα μανταλακια.Θα γινουμε θεμα συζητησης στην εξαιρετικη εκπομπη της
Δε ξέρω τι λέγατε, εγώ για τον Τσάκι ήρθα...Aν μας παρει πρεφα,μας βλεπω στα μανταλακια.Θα γινουμε θεμα συζητησης στην εξαιρετικη εκπομπη της
Kαλα,καλα.Ετοιμασου να ραψεις κοστουμακι,θα ειναι η πρωτη φορα στα χρονικα που θα περιμενει η νυφη τον γαμπρο στην εκκλησια.Μην σου πω οτι θα σε παει αυτη,για να ειναι σιγουρηΔε ξέρω τι λέγατε, εγώ για τον Τσάκι ήρθα...
Aς μην κυκλοφορούσε η φωτογραφία της όπου την συσχέτισα με το Άλιεν...δεν φταίμε εμείς.Aν μας παρει πρεφα,μας βλεπω στα μανταλακια.Θα γινουμε θεμα συζητησης στην εξαιρετικη εκπομπη της