Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Έχω και το προβαδισμα διότι δεν την έβρισκα άσχημη και πριν το make over.....
Θυμάσαι πως ήταν;
Το λες κ ανωμαλία..
Έχω και το προβαδισμα διότι δεν την έβρισκα άσχημη και πριν το make over.....
Προς το "συμπαθητική" ήταν...όχι η σεξοβομβα που είναι τώρα ,εννοείται αυτό.Θυμάσαι πως ήταν;
Το λες κ ανωμαλία..
Ποια σεξοβομβα μωρε και συ,ιεροσυλια αυτο που λες για τις αληθινες σεξοβομβες...Ελεος με την πλαστικη πατσαβουρα...Προς το "συμπαθητική" ήταν...όχι η σεξοβομβα που είναι τώρα ,εννοείται αυτό.
Οι αληθινές που φτάνουν σε τέτοιο επίπεδο είναι σπανιοτατες,μην το ψάχνεις.....Ποια σεξοβομβα μωρε και συ,ιεροσυλια αυτο που λες για τις αληθινες σεξοβομβες...Ελεος με την πλαστικη πατσαβουρα...
αχου καλε το κοριτσι μονο του ειναι..να πηγαινω εγω να τη παρηγορώ μωρε κριμα ειναι...
Κάποιος να της κρατάει το χέρι παρακαλώαχου καλε το κοριτσι μονο του ειναι..να πηγαινω εγω να τη παρηγορώ μωρε κριμα ειναι...
Πολύ...όχι λίγο...Και σπασικλοMετρια
-20 την εβαλα γιατι δεν υπαρχει τιποτα φυσικο πανω της παιχτη.Αν ειχε κατι φυσικο,ενα 1/10 θα επαιρνεΜην είστε κακοί ρε παιδιά το κατερινακι όσο μεγαλώνει τόσο ποιο πολύ θα γλύφει αρχιδια
Τυπε μια πλαστικη κουκλα ειναι πιο φυσικη.Ευχαριστω δεν θα παρω...Εγώ πιστεύω ότι τον πουτσο θα στον έσπαγε πάντως
Πως κατηντησε ετσι η κατκεν που μπλοκαρει αφειδως στο ινστα σαν γνησιο κλαψιαρικο κομπλεξικο ζωο που ειναι...Στη 2η φωτο ηταν πολυ πιο ωραια,ακομα και στην 3η την πιο παλια βλεπετεΚαμμενο χαρτί δυστυχώς . Θύμα των ίδιων της των ανασφαλειών , κόμπλεξ και της εικόνας προ πλαστικών επεμβάσεων που ήταν σαν καμπουρογαμόσαυρος…..
Πολλά ψυχολογικά θέματα , που ξεκινούν από το ίδιο της το μυαλό . Αντί να χαλαρώσει και να απολαύσει την επιτυχία , αναγνωρισιμότητα και οικονομική απολαβή , έχει κάψει εγκέφαλο . Ειδικά με τον άλλον τον απίθανο τον έμπουστρο που την τραβάει από δω και από εκεί , το έχουν τερματίσει .
Για να μην παρεξηγηθώ , έμπαινα χωρίς αύριο . Απλά μετά θα κοιτούσα και στον κήπο μήπως βρω κανένα κουνέλι σφαγμένο και θαμμένο . Είναι από τις περιπτώσεις που οποιος θα την σπρώξει (οχι φυσικά καποιος κοινός θνητός σαν κι εμάς) , θα την σπρώξει για το παλμαρέ επωνύμων , και θα το μετανιώσει το πρώτο πρώτο δευτερόλεπτο μετά το τελευταίο τίναγμα χυσιματος
Κρεμπιε εννοείται …….. Και μην τυχόν την πετύχεις σε κανένα μουτράκι και χαλάσει το μακιγιάζ , θα σε βρουνε τουμπανιασμένο φορωντας ρώσικη γραβάτα…..