Νέα

Κατερίνα Καινούργιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy_Belarike
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 646K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τυπε μου τα λεω και πιο πανω....μετρια ξεμετρια ειναι ανα πασα στιγμη αυτη και οι ομοιες της διαθεσιμη στην τηλεοραση για να την μπανισει και να κανει χειροτεχνια ο καθε καμμενος....πηγαινε πες στην ομορφη ανωνυμη γειτονισσα "κατσε να σε τραβηξω καμια φωτο για χειρογλυκανη" και θα σου ερθει μπουκετο στα μουτρα αμεσα  :grin:
δεν λεμε κατι διαφορετικο απλα εσυ τα λες πιο χαριτωμενα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
που το βρηκε το επιπεδο ρε μεγαλε? ουτα να μιλησει δεν μπορει... πλακα μου κανεις???
Βγειτε για ενα καφε να δειτε γυναικες με το Γ κεφαλαιο και ξεκολιστε πια με το καθε τσολι που σας προβαλουν
ρε γιατρε την εμφανιση της σχολιαζουμε οχι το πνευματικο της επιπεδο
ε τωρα για ενα καφε οσο για τοσο μας κοφτη να βγουμε μην τρελενεσαι δικε μου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
μονο αν μου ελεγε λεξεις με ρο κατα την διαρκεια του γαμησιου τυπε :rockon:
γιατρε εισαι δλδ κατι παρομοιο μ αυτους που καβλωνουν οταν πηδανε ρωσσιδα να τους μιλαει ρωσσικα ετσι και εσυ θελεις το ρο σου ε? :grin:

Επισκέπτης
γιατρε εισαι δλδ κατι παρομοιο μ αυτους που καβλωνουν οταν πηδανε ρωσσιδα να τους μιλαει ρωσσικα ετσι και εσυ θελεις το ρο σου ε? :grin:
αυτοι ρε τυπε με τις ρωσιδες απλα ξεκαυλωνουν με το ελα μουρο μου, γκαμα την μουννιτσα μου και σου λεει καλυτερα ρωσσικα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
και η σαχλαμαρα εχει τα ορια της.  :uglystupid:
Την εχω πετυχει σε απογευματινη βολτα στα μαγαζια της Κηφισιας, καλοντυμενη, μακιγιαζ, ψιλοτακουνα. Η γυναικα ακτινοβολουσε. Μια κλαση ανωτερη απο οτι κυκλοφορουσε, κοιταζανε σαν χαζοι αντρες και γυναικες

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
και η σαχλαμαρα εχει τα ορια της.  :uglystupid:
Την εχω πετυχει σε απογευματινη βολτα στα μαγαζια της Κηφισιας, καλοντυμενη, μακιγιαζ, ψιλοτακουνα. Η γυναικα ακτινοβολουσε. Μια κλαση ανωτερη απο οτι κυκλοφορουσε, κοιταζανε σαν χαζοι αντρες και γυναικες
Πρόσεξες πως περπατάει; Σαν να πονάει ο κώλος της μόνιμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom