Νέα

Κατερίνα Καινούργιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy_Belarike
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 646K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
και αυτο γιατι εδω θεοποιουμε οποιο μπαζο βγαινει στο γυαλι
μπαζο ε? χαλια? τι να λεμε εμεις γαμαμε ποοοολλυυυ καλυτερες ....ελα ρε αλλο δεν σου αρεσει και αλλο μπαζο, κουλαρετε λιγο εδω μεσα.οι πιο πολλοι ποτε μα ποτε δεν θα πατε με τετοιες γυναικες

Επισκέπτης
μπαζο ε? χαλια? τι να λεμε εμεις γαμαμε ποοοολλυυυ καλυτερες ....ελα ρε αλλο δεν σου αρεσει και αλλο μπαζο, κουλαρετε λιγο εδω μεσα.οι πιο πολλοι ποτε μα ποτε δεν θα πατε με τετοιες γυναικες
αν η κοπελα δουλευε σε καφετερια οι πιο πολλοι μπαζο θα την λεγατε και ας ειχε και ωραιο κωλο.
τωρα μια που το πας και στο προσωπικο να σου πω οτι εγω αλλιως κρινω ενα κοριτσακι που το βλεπω στον δρομο και αλλιως μια που πληρωνεται για να το παιζει γκομενα στην τηλεοραση

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αν η κοπελα δουλευε σε καφετερια οι πιο πολλοι μπαζο θα την λεγατε και ας ειχε και ωραιο κωλο.
τωρα μια που το πας και στο προσωπικο να σου πω οτι εγω αλλιως κρινω ενα κοριτσακι που το βλεπω στον δρομο και αλλιως μια που πληρωνεται για να το παιζει γκομενα στην τηλεοραση
οκ δικε μου...εγω ολες της βλεπω ιδια δεν μου ανεβαζει το κασε αν ειναι στην τιβι....και νομιζω (γνωμη μου παντα) κανεις δεν θα την ελεγε μπαζο ,μπορει να μην ηταν του γουστου του αλλα μπαζο??

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ελα μορε οπως λεν και κατι παλαιοι συναγωνιστες μια βολτα στο σουπερ μαρκετ χιλιαδες τετοιες θα δεις :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Επισκέπτης
οκ δικε μου...εγω ολες της βλεπω ιδια δεν μου ανεβαζει το κασε αν ειναι στην τιβι....και νομιζω (γνωμη μου παντα) κανεις δεν θα την ελεγε μπαζο ,μπορει να μην ηταν του γουστου του αλλα μπαζο??
παντως σου λεω οτι αν δεν ηταν στην τιβι θα εβλεπες σχολια για μαξιλαροθυκες, στραβομουρα, τραβλη, ωραια κωλαρα αλλα που παει με αυτα τα μουτρα και τα ρεστα. Τωρα που ποζαρει στον φακο ειναι θεα με σεξι τραβλισμα...
:helpplea:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ρε γιατρε ειπαμε να πουμε ελεως δεν εχει τα απολυτα μουτρα αλλα οχι σε τετοιο βαθμο χαλαρωσε λιγο
μια χαρα φατσα εχει λαμπει η γκομενα κυριολεκτικα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
και αυτο γιατι εδω θεοποιουμε οποιο μπαζο βγαινει στο γυαλι

μπαζο δεν ειναι αλλα δεν ειναι και τιποτα το εξαιρετικο κσι σαφως ο ντορος που γινεται και η αξια της που ανεβαινει ειναι επειδη βγαινει στο γυαλι και ειναι διαθεσιμη για να πεφτουνε παχιες....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
παντως σου λεω οτι αν δεν ηταν στην τιβι θα εβλεπες σχολια για μαξιλαροθυκες, στραβομουρα, τραβλη, ωραια κωλαρα αλλα που παει με αυτα τα μουτρα και τα ρεστα. Τωρα που ποζαρει στον φακο ειναι θεα με σεξι τραβλισμα...
:helpplea:
ρε συ για να συνενοηθουμε...δωσε τον ορισμο του μπαζου γαμω την τρελλα μου.Ευτυχως που υπηρξε  και ο γκορμπατσοφ και μερικοι στην ελλαδα γαμησανε ωραια μουνια.....

Επισκέπτης
ρε γιατρε ειπαμε να πουμε ελεως δεν εχει τα απολυτα μουτρα αλλα οχι σε τετοιο βαθμο χαλαρωσε λιγο
μια χαρα φατσα εχει λαμπει η γκομενα κυριολεκτικα
ρε γιατρε η "γκομενα" για να λαμπει εχει 30 ατομα που τρεχουν απο πανω της μασαζ, γυμναστικες, σπατουλαρισμα, ψωλαριουμ και δεν συμαζευεται... η ομορφη γειτονισα σου τα εχει ολα αυτα???
μπαζο δεν ειναι αλλα δεν ειναι και τιποτα το εξαιρετικο κσι σαφως ο ντορος που γινεται και η αξια της που ανεβαινει ειναι επειδη βγαινει στο γυαλι και ειναι διαθεσιμη για να πεφτουνε παχιες....
:rockon: :rockon: :rockon:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε γιατρε η "γκομενα" για να λαμπει εχει 30 ατομα που τρεχουν απο πανω της μασαζ, γυμναστικες, σπατουλαρισμα, ψωλαριουμ και δεν συμαζευεται... η ομορφη γειτονισα σου τα εχει ολα αυτα??? :rockon: :rockon: :rockon:
και????? αυτο σε νοιαζει εσενα αλλα οχι τι γαμας?για να μην παρεξηγηθω και εγω δεν την γουσταρω πολυ αλλα οχι μπαζο ρε φιλε....ειδικα αν εχεις καμια φαλαινα διπλα,τι ειναι αυτο? δικαιολογια στον εαυτο σου?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ρε γιατρε η "γκομενα" για να λαμπει εχει 30 ατομα που τρεχουν απο πανω της μασαζ, γυμναστικες, σπατουλαρισμα, ψωλαριουμ και δεν συμαζευεται... η ομορφη γειτονισα σου τα εχει ολα αυτα??? :rockon: :rockon: :rockon:
ενταξει ρε γιατρε μην τα γαμαμε ολα ειτε τρεχουν 30 ατομα ειτε ενα η γκομενα εχει ενα επιπεδο δικε μου πως να το κανουμε τωρα

Επισκέπτης
ρε συ για να συνενοηθουμε...δωσε τον ορισμο του μπαζου γαμω την τρελλα μου.Ευτυχως που υπηρξε  και ο γκορμπατσοφ και μερικοι στην ελλαδα γαμησανε ωραια μουνια.....
Μπαζο= Γενικα μετρια γκομενα, με πολυ τουπε που νομιζει οτι ολοι κρεμονται απο το μνη της. Αυτα με τον γκορμπατσοφ και το τι θα ειχα γαμησει βλεπεις οτι τα προσπερναω...

Επισκέπτης
και????? αυτο σε νοιαζει εσενα αλλα οχι τι γαμας?για να μην παρεξηγηθω και εγω δεν την γουσταρω πολυ αλλα οχι μπαζο ρε φιλε....ειδικα αν εχεις καμια φαλαινα διπλα,τι ειναι αυτο? δικαιολογια στον εαυτο σου?
πες οτι θες να τσακωθουμε για τις πολιτικες μου πεποιθησεις να τελειωνουμε :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μπαζο= Γενικα μετρια γκομενα, με πολυ τουπε που νομιζει οτι ολοι κρεμονται απο το μνη της. Αυτα με τον γκορμπατσοφ και το τι θα ειχα γαμησει βλεπεις οτι τα προσπερναω...

τυπε μου τα λεω και πιο πανω....μετρια ξεμετρια ειναι ανα πασα στιγμη αυτη και οι ομοιες της διαθεσιμη στην τηλεοραση για να την μπανισει και να κανει χειροτεχνια ο καθε καμμενος....πηγαινε πες στην ομορφη ανωνυμη γειτονισσα "κατσε να σε τραβηξω καμια φωτο για χειρογλυκανη" και θα σου ερθει μπουκετο στα μουτρα αμεσα  :grin:

Επισκέπτης
ενταξει ρε γιατρε μην τα γαμαμε ολα ειτε τρεχουν 30 ατομα ειτε ενα η γκομενα εχει ενα επιπεδο δικε μου πως να το κανουμε τωρα
που το βρηκε το επιπεδο ρε μεγαλε? ουτε να μιλησει δεν μπορει... πλακα μου κανεις???
Βγειτε για ενα καφε να δειτε γυναικες με το Γ κεφαλαιο και ξεκολιστε πια με το καθε τσολι που σας προβαλουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom