Επισκέπτης
και αυτο γιατι εδω θεοποιουμε οποιο μπαζο βγαινει στο γυαλιε δεν βαριεσε καλα ειναι για 5 χρονια
και αυτο γιατι εδω θεοποιουμε οποιο μπαζο βγαινει στο γυαλιε δεν βαριεσε καλα ειναι για 5 χρονια
μπαζο ε? χαλια? τι να λεμε εμεις γαμαμε ποοοολλυυυ καλυτερες ....ελα ρε αλλο δεν σου αρεσει και αλλο μπαζο, κουλαρετε λιγο εδω μεσα.οι πιο πολλοι ποτε μα ποτε δεν θα πατε με τετοιες γυναικεςκαι αυτο γιατι εδω θεοποιουμε οποιο μπαζο βγαινει στο γυαλι
αν η κοπελα δουλευε σε καφετερια οι πιο πολλοι μπαζο θα την λεγατε και ας ειχε και ωραιο κωλο.μπαζο ε? χαλια? τι να λεμε εμεις γαμαμε ποοοολλυυυ καλυτερες ....ελα ρε αλλο δεν σου αρεσει και αλλο μπαζο, κουλαρετε λιγο εδω μεσα.οι πιο πολλοι ποτε μα ποτε δεν θα πατε με τετοιες γυναικες
οκ δικε μου...εγω ολες της βλεπω ιδια δεν μου ανεβαζει το κασε αν ειναι στην τιβι....και νομιζω (γνωμη μου παντα) κανεις δεν θα την ελεγε μπαζο ,μπορει να μην ηταν του γουστου του αλλα μπαζο??αν η κοπελα δουλευε σε καφετερια οι πιο πολλοι μπαζο θα την λεγατε και ας ειχε και ωραιο κωλο.
τωρα μια που το πας και στο προσωπικο να σου πω οτι εγω αλλιως κρινω ενα κοριτσακι που το βλεπω στον δρομο και αλλιως μια που πληρωνεται για να το παιζει γκομενα στην τηλεοραση
παντως σου λεω οτι αν δεν ηταν στην τιβι θα εβλεπες σχολια για μαξιλαροθυκες, στραβομουρα, τραβλη, ωραια κωλαρα αλλα που παει με αυτα τα μουτρα και τα ρεστα. Τωρα που ποζαρει στον φακο ειναι θεα με σεξι τραβλισμα...οκ δικε μου...εγω ολες της βλεπω ιδια δεν μου ανεβαζει το κασε αν ειναι στην τιβι....και νομιζω (γνωμη μου παντα) κανεις δεν θα την ελεγε μπαζο ,μπορει να μην ηταν του γουστου του αλλα μπαζο??
και αυτο γιατι εδω θεοποιουμε οποιο μπαζο βγαινει στο γυαλι
ρε συ για να συνενοηθουμε...δωσε τον ορισμο του μπαζου γαμω την τρελλα μου.Ευτυχως που υπηρξε και ο γκορμπατσοφ και μερικοι στην ελλαδα γαμησανε ωραια μουνια.....παντως σου λεω οτι αν δεν ηταν στην τιβι θα εβλεπες σχολια για μαξιλαροθυκες, στραβομουρα, τραβλη, ωραια κωλαρα αλλα που παει με αυτα τα μουτρα και τα ρεστα. Τωρα που ποζαρει στον φακο ειναι θεα με σεξι τραβλισμα...
ρε γιατρε η "γκομενα" για να λαμπει εχει 30 ατομα που τρεχουν απο πανω της μασαζ, γυμναστικες, σπατουλαρισμα, ψωλαριουμ και δεν συμαζευεται... η ομορφη γειτονισα σου τα εχει ολα αυτα???ρε γιατρε ειπαμε να πουμε ελεως δεν εχει τα απολυτα μουτρα αλλα οχι σε τετοιο βαθμο χαλαρωσε λιγο
μια χαρα φατσα εχει λαμπει η γκομενα κυριολεκτικα
μπαζο δεν ειναι αλλα δεν ειναι και τιποτα το εξαιρετικο κσι σαφως ο ντορος που γινεται και η αξια της που ανεβαινει ειναι επειδη βγαινει στο γυαλι και ειναι διαθεσιμη για να πεφτουνε παχιες....
Ευτυχως που υπηρξε και ο γκορμπατσοφ και μερικοι στην ελλαδα γαμησανε ωραια μουνια.....
και????? αυτο σε νοιαζει εσενα αλλα οχι τι γαμας?για να μην παρεξηγηθω και εγω δεν την γουσταρω πολυ αλλα οχι μπαζο ρε φιλε....ειδικα αν εχεις καμια φαλαινα διπλα,τι ειναι αυτο? δικαιολογια στον εαυτο σου?ρε γιατρε η "γκομενα" για να λαμπει εχει 30 ατομα που τρεχουν απο πανω της μασαζ, γυμναστικες, σπατουλαρισμα, ψωλαριουμ και δεν συμαζευεται... η ομορφη γειτονισα σου τα εχει ολα αυτα???
ενταξει ρε γιατρε μην τα γαμαμε ολα ειτε τρεχουν 30 ατομα ειτε ενα η γκομενα εχει ενα επιπεδο δικε μου πως να το κανουμε τωραρε γιατρε η "γκομενα" για να λαμπει εχει 30 ατομα που τρεχουν απο πανω της μασαζ, γυμναστικες, σπατουλαρισμα, ψωλαριουμ και δεν συμαζευεται... η ομορφη γειτονισα σου τα εχει ολα αυτα???
Μπαζο= Γενικα μετρια γκομενα, με πολυ τουπε που νομιζει οτι ολοι κρεμονται απο το μνη της. Αυτα με τον γκορμπατσοφ και το τι θα ειχα γαμησει βλεπεις οτι τα προσπερναω...ρε συ για να συνενοηθουμε...δωσε τον ορισμο του μπαζου γαμω την τρελλα μου.Ευτυχως που υπηρξε και ο γκορμπατσοφ και μερικοι στην ελλαδα γαμησανε ωραια μουνια.....
πες οτι θες να τσακωθουμε για τις πολιτικες μου πεποιθησεις να τελειωνουμεκαι????? αυτο σε νοιαζει εσενα αλλα οχι τι γαμας?για να μην παρεξηγηθω και εγω δεν την γουσταρω πολυ αλλα οχι μπαζο ρε φιλε....ειδικα αν εχεις καμια φαλαινα διπλα,τι ειναι αυτο? δικαιολογια στον εαυτο σου?
Μπαζο= Γενικα μετρια γκομενα, με πολυ τουπε που νομιζει οτι ολοι κρεμονται απο το μνη της. Αυτα με τον γκορμπατσοφ και το τι θα ειχα γαμησει βλεπεις οτι τα προσπερναω...
ελα ρε μαλακα εισαι σοβαρος τωρα?τι σχεση εχει η καινουργιου με τα αυγα?πες οτι θες να τσακωθουμε για τις πολιτικες μου πεποιθησεις να τελειωνουμε
που το βρηκε το επιπεδο ρε μεγαλε? ουτε να μιλησει δεν μπορει... πλακα μου κανεις???ενταξει ρε γιατρε μην τα γαμαμε ολα ειτε τρεχουν 30 ατομα ειτε ενα η γκομενα εχει ενα επιπεδο δικε μου πως να το κανουμε τωρα
πλακα κανω ρε συ... γιατι ενω δεν την γουσταρεις μου την λες...ελα ρε μαλακα εισαι σοβαρος τωρα?τι σχεση εχει η καινουργιου με τα αυγα?