Νέα

Κατερίνα Καινούργιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy_Belarike
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 646K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36

εδω εγινε μοντελο αυτη

Monica-greeces-next-top-model-9013013-369-357.jpg

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1

μετά που διάβασα αυτό και σε ξανακοίταξα μια χαρά μου φάνηκε το πηγούνι σου κατερινάκι  :rolleyes:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Αυτο το μαλακισμενο κοριτσι με το υφακι και το τουπε θελει υπευθυνη δηλωση του Νομου 105 για να γελασει στην τηλεοραση...
Απορω πως δεν την εχει διωξει ακομα απο την εκπομπη του ο πουστρινγκος ο Μουτσινας...
Και καλα την εκανε ο Σαμαρας ο ποδοσφαιριστης...για να ειναι ακομα κολλημενη μαζι του και τον σκεφτεται συχνα αρα καλη πουστια την εκανε...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Αυτο το μαλακισμενο κοριτσι με το υφακι και το τουπε θελει υπευθυνη δηλωση του Νομου 105 για να γελασει στην τηλεοραση...
Απορω πως δεν την εχει διωξει ακομα απο την εκπομπη του ο πουστρινγκος ο Μουτσινας...
Και καλα την εκανε ο Σαμαρας ο ποδοσφαιριστης...για να ειναι ακομα κολλημενη μαζι του και τον σκεφτεται συχνα αρα καλη πουστια την εκανε...
κ εσυ γιατι χαιρεσαι?

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
κ εσυ γιατι χαιρεσαι?
Δεν χαιρομαι...απλα επειδη ειναι πολυ ομορφη (δεν αντιλεγω λεω την αληθεια) το εχει παρει επανω της και νομιζει οτι ειναι η μια και μοναδικη
Και βγαζει το στυλακι του οτι οποιος αντρας κατσει διπλα της...θα υποφερει και θα ννοιωθει μειονεκτικα διπλα της, θα τον κανει οτι θελει λογω ομορφιας κτλ.
Ε αυτο το "χαστουκι" που εφαγε απο τον Σαμαρα την προσγειωσε λιγο στην πραγματικοτητα και μαλλον καταλαβε και εμαθε οτι ολα στην ζωη δεν ειναι ροζ και barbie και ασπρος ιπποτης με αλογο...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Δεν χαιρομαι...απλα επειδη ειναι πολυ ομορφη (δεν αντιλεγω λεω την αληθεια) το εχει παρει επανω της και νομιζει οτι ειναι η μια και μοναδικη
Και βγαζει το στυλακι του οτι οποιος αντρας κατσει διπλα της...θα υποφερει και θα ννοιωθει μειονεκτικα διπλα της, θα τον κανει οτι θελει λογω ομορφιας κτλ.
Ε αυτο το "χαστουκι" που εφαγε απο τον Σαμαρα την προσγειωσε λιγο στην πραγματικοτητα και μαλλον καταλαβε και εμαθε οτι ολα στην ζωη δεν ειναι ροζ και barbie και ασπρος ιπποτης με αλογο...

αρα δεν την ξερεις προσωπικα, συνεπως δεν ξερεις τι χαρακτηρας ειναι..
κ αν σου πω οτι εμενα αυτο μου το βγαζει ο σαμαρας? ο οποιος ειναι αμπαλος κ ασχολειται μονο με τα μαλλια του?
ουτε γκομενα να ητανε
οσο για την καινουριου, δεν την ξερω και στ' αρχιδια μου κιολας, εγω δεν τη θεωρω ομορφη καν
απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε ενα χωρισμο παντα φταιει η γκομενα

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Δ

Διαγραμμένο μέλος 133851

Επισκέπτης
Ρε μάγκες,ετσι για το γαμωτο,ξερει κανεις ποσο κοστολογει την "απασχοληση"???? Αν κ φανταζομαι την ενδιαφερουν μονο μεγαλα "πορτοφολια"...

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Ρε μάγκες,ετσι για το γαμωτο,ξερει κανεις ποσο κοστολογει την "απασχοληση"???? Αν κ φανταζομαι την ενδιαφερουν μονο μεγαλα "πορτοφολια"...

Δεν νομιζω να πηδιεται επι χρημασι τυπε...
Δεν νομιζω καν οτι εχει αναγκη απο χρηματα η τυπισσα...
Ο Μουτσινας της δινει καλο "μηνιατικο" για να ειναι στην εκπομπη του
Μουτσινας εννοω το καναλι ολο...απλα αυτος ο μπουρδας μου ηρθε στο μυαλο τωρα :)

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
αρα δεν την ξερεις προσωπικα, συνεπως δεν ξερεις τι χαρακτηρας ειναι..
κ αν σου πω οτι εμενα αυτο μου το βγαζει ο σαμαρας? ο οποιος ειναι αμπαλος κ ασχολειται μονο με τα μαλλια του?
ουτε γκομενα να ητανε
οσο για την καινουριου, δεν την ξερω και στ' αρχιδια μου κιολας, εγω δεν τη θεωρω ομορφη καν
απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε ενα χωρισμο παντα φταιει η γκομενα

Mαλλον το παλικαρι ξερει μερικα κανταρια μπαλα και μαλλον η σχεση με την κατερινα ηταν εμπορικη πραξη.
Και ολο και πεφτουν μεροκαμματα,αλλα ξεχασα κονομαει τρελλα απο την τηλεοραση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
η γυναικα ειναι ασχημη, τραβλη με ωραιο κωλο
με λιγα λογια σε μια πενταετια δεν θα ειναι ουτε για φτυσιμο οχι για τηλεοραση...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
η γυναικα ειναι ασχημη, τραβλη με ωραιο κωλο
με λιγα λογια σε μια πενταετια δεν θα ειναι ουτε για φτυσιμο οχι για τηλεοραση...
ε δεν βαριεσε καλα ειναι για 5 χρονια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom