Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ΝΑΙ ΑΛΛΑ Χ1000 ευρω
Αυτη? 1000 ευρω? :o Με πεντε κιλα ντοματες στα μουτρα ειναι ευχαριστημενη?
ΝΑΙ ΑΛΛΑ Χ1000 ευρω
Ρε τον σαμαρα....να ξερε τι κανει το κατερινακι εδω μονο του....
λακη γιατι στραβωνει το σαγονι προς τα εξω οταν μιλαει? για πες σαν ειδικος.
Αυτη? 1000 ευρω?
Τα έδινα για πλάκα ... αλλά είπαμε ...
για celebrities ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΤΑ 1000€ ή όσα να'ναι !
ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΟΝΕ.
κ εσυ γιατι χαιρεσαι?Αυτο το μαλακισμενο κοριτσι με το υφακι και το τουπε θελει υπευθυνη δηλωση του Νομου 105 για να γελασει στην τηλεοραση...
Απορω πως δεν την εχει διωξει ακομα απο την εκπομπη του ο πουστρινγκος ο Μουτσινας...
Και καλα την εκανε ο Σαμαρας ο ποδοσφαιριστης...για να ειναι ακομα κολλημενη μαζι του και τον σκεφτεται συχνα αρα καλη πουστια την εκανε...
Δεν χαιρομαι...απλα επειδη ειναι πολυ ομορφη (δεν αντιλεγω λεω την αληθεια) το εχει παρει επανω της και νομιζει οτι ειναι η μια και μοναδικηκ εσυ γιατι χαιρεσαι?
Δεν χαιρομαι...απλα επειδη ειναι πολυ ομορφη (δεν αντιλεγω λεω την αληθεια) το εχει παρει επανω της και νομιζει οτι ειναι η μια και μοναδικη
Και βγαζει το στυλακι του οτι οποιος αντρας κατσει διπλα της...θα υποφερει και θα ννοιωθει μειονεκτικα διπλα της, θα τον κανει οτι θελει λογω ομορφιας κτλ.
Ε αυτο το "χαστουκι" που εφαγε απο τον Σαμαρα την προσγειωσε λιγο στην πραγματικοτητα και μαλλον καταλαβε και εμαθε οτι ολα στην ζωη δεν ειναι ροζ και barbie και ασπρος ιπποτης με αλογο...
Ρε μάγκες,ετσι για το γαμωτο,ξερει κανεις ποσο κοστολογει την "απασχοληση"???? Αν κ φανταζομαι την ενδιαφερουν μονο μεγαλα "πορτοφολια"...
αρα δεν την ξερεις προσωπικα, συνεπως δεν ξερεις τι χαρακτηρας ειναι..
κ αν σου πω οτι εμενα αυτο μου το βγαζει ο σαμαρας? ο οποιος ειναι αμπαλος κ ασχολειται μονο με τα μαλλια του?
ουτε γκομενα να ητανε
οσο για την καινουριου, δεν την ξερω και στ' αρχιδια μου κιολας, εγω δεν τη θεωρω ομορφη καν
απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε ενα χωρισμο παντα φταιει η γκομενα
etsi απλα τουμπανο
Αρκει να ανοιγει το στομα της μονο για να μπουκωνεταιetsi απλα τουμπανο
ε δεν βαριεσε καλα ειναι για 5 χρονιαη γυναικα ειναι ασχημη, τραβλη με ωραιο κωλο
με λιγα λογια σε μια πενταετια δεν θα ειναι ουτε για φτυσιμο οχι για τηλεοραση...