arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
αυτο ειναι το εξυπνο χιουμορ της μπυρας. οταν πινει ρετσινα θυμαται να μνημονευει και τον ιωσηφ μπλασκο
αυτο ειναι το εξυπνο χιουμορ της μπυρας. οταν πινει ρετσινα θυμαται να μνημονευει και τον ιωσηφ μπλασκο
δε νομιζω οτι ειπε κανεις κατι τετοιο!!Πως καταλήξατε ακριβώς στο συμπέρασμα οτι είναι πούστης ο Πάρης ?
εγω ειπα μια μαλακια και τσιμπισαν ολοι.Πως καταλήξατε ακριβώς στο συμπέρασμα οτι είναι πούστης ο Πάρης ?
Δες υπογραφή που έβαλε το σκασμένο.Θέλω να σκάσει μύτη ο Πάρης σε κανένα Πορετσάνο να γελάσουμεεγω ειπα μια μαλακια και τσιμπισαν ολοι.
δεν νομιζω να ειναι πουστρακι.απο οτι φαινετε του αρεσει το μουνι,γιατι τις αλλαζει σαν βρακια τις γκομενες.
τωρα αμα ηταν σκετος παρις και δεν ειχε τα μηδενικα απο πισω,ουτε γκομενα θα βρισκε.
ειναι φιλος σου και σενα??Δες υπογραφή που έβαλε το σκασμένο.Θέλω να σκάσει μύτη ο Πάρης σε κανένα Πορετσάνο να γελάσουμε
εγω ειπα μια μαλακια και τσιμπισαν ολοι.
δεν νομιζω να ειναι πουστρακι.απο οτι φαινετε του αρεσει το μουνι,γιατι τις αλλαζει σαν βρακια τις γκομενες.
τωρα αμα ηταν σκετος παρις και δεν ειχε τα μηδενικα απο πισω,ουτε γκομενα θα βρισκε.
αχαααααααααααααααααααααααααχαχα!!!!!ειναι φιλος σου και σενα??
ο παρης ειναι φιλος της αλντισσας
η αλιντισσα ειναι φιλεναδα του αρκανη
ο αρκανης ειναι φιλος του ερρικου
αραααααααα........ο ερρικος ειναι ο γαμιας του παρη!!λυθηκε το μυστηριο!
ο παρης ειναι φιλος της αλντισσας
η
αχαχχαχααχα να και η συνωμοσία κατά του εχθρού
το σχέδιο δράσης να αποκαλύψεις, έχει πολλές παγίδες και αιφνιδιαστικές επιθέσεις
Θα κρατάει τη βέλβυ
θα ρθω και γω!
θα κραταω ενα σκατο ψηλα!
Kάντε το Luxary--->Luxury άν θέτε
Εσύ είδα λάκισες παλισκουλικαντέρα... κιτρινη και σκοτεινή.Γιατί??
Εσύ είδα λάκισες παλισκουλικαντέρα... κιτρινη και σκοτεινή.