KASANDRA1980
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2019
- Like
- 8
Αγαπι μου έςι πάλι τιν μουναρα μου ετιμαζο γιατιν πάρτι ςου μωρό...μου
ο Τάσος είναι ειδικός στο ξύρισμα.τι λες,θα κάτσεις να σε φτιάξει?μωρό μου..τηα ιτελες να μου το ξυρισισ..έςι?να μου το ΑΝΑΠΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΤΙΜΑΣΙΣ ΓΙΑΤΙΝ ΠΣΟΛΑΡΑ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΟΣΙΣ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΒΑΤΙΑ?
ασε τα τρελλα σου ;) εσυ δουλευες μπαρμπερης ετσι μου ειπε εννα παλιο μελος που τα ξερει ολα και ριξε κανα ψιλο για το ξενοδοχειο :- τσιγγουναρεο Τάσος είναι ειδικός στο ξύρισμα.τι λες,θα κάτσεις να σε φτιάξει?
Ρικςτε..μας κάνα πςιλο..για το ξενοδοχείο...ρε μωράκια εδο..
είδες ο Τάσος?....κάνει και τον δύσκολο,αλλά όλο στο νήμα σου είναι...μωρό μου πάλι ισε εδο....ποποοοοο τρελενομαι αποτιν σκεπσι...ΑΡΧΙΝΑΟ και ΚΑΒΛΟΝΟ ...ΟΧΧΧ ΝΑΙΙΙ ΤΕΛΟ ΠΟΛΙ ΝΑΣΕ ΧΙΣΟ ΠΟΥ ΤΗΑ ΤΕΣ ΣΙΜΕΡΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΤΗΑ ΧΙΣΑΚΙΑ ΜΟΥ?
έχει φιλαράκι ο Τάσος που κάνει και παρτούζες.εχει και gps,μην χάσει τον δρόμο,για την παρτούζα...ΓΙΑ ΡΟΤΙΣΕΤΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΗΑ ΚΣΕΡΙ ΟΛΑ ΠΟΤΕ ΤΗΑ ΦΑΟ ΔΙΟ ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΗΑΦΤΟΧΡΟΝΑ???ΤΕΛΟ ΠΟΛΙ ΝΕ ΒΕΝΟΒΓΕΝΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΕΧΟ ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΒΛΕΣ...ΤΕΛΟ ΠΑΡΤΟΥΖΑΚΙ.....
είδες ο Τάσος?....κάνει και τον δύσκολο,αλλά όλο στο νήμα σου είναι...
αλλος εχει πιασει παρτιδες με τον κοτσιδα και κρυβεται φορωντας περουκεςέχει φιλαράκι ο Τάσος που κάνει και παρτούζες.εχει και gps,μην χάσει τον δρόμο,για την παρτούζα...
καυλωσε μας και αλλο μωρο μου!!!!Από καβλες...Ανό κατο γράφο...αφού στο μιαλο μου ινε μωνο το αγόρι που με αναπσε