KASANDRA1980
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2019
- Like
- 8
στη συνταξη ποτε βγαίνεις γιαννακη να παρεις τιποτα χαπακιαΠΕΣΤΟ ΠΙΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ....ΓΙΑΦΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΤΗΑΣ ΣΙΝΕΧΙΑ ΠΟΤΕ ΒΕΝΟ ΕΕΕ ΝΙΧΤΟΦΙΛΑΚΑΣ.....ΜΜΜΜ ΤΟΝ ΠΕΖΙΣ ΚΑΙ ΣΙ ΕΕΕΕ...
καλώς τον σαμουράιΠριαμος κουνια
καλώς τον σαμουράι
τι εγινε Τάσσο ;; με εσενα Καυλωσε.το κορίτσι κσι χύνει συνέχειαστη συνταξη ποτε βγαίνεις γιαννακη να παρεις τιποτα χαπακια
nai nai για αυτο την ειπα να παρει τιποτα ηρεμιστικά ;) να ξερεις δεν παω με αντρεςτι εγινε Τάσσο ;; με εσενα Καυλωσε.το κορίτσι κσι χύνει συνέχεια
nai nai για αυτο την ειπα να παρει τιποτα ηρεμιστικά ;) να ξερεις δεν παω με αντρες
ουστ ρε :S που θα κανω εσενα κουμπαρο δεν τρελάθηκα ακομηΤάσο καλα στεφανα,μαν...αν ζοριζεσαι να βρεις,κουμπάρο,έρχομαι εγώ....
εσυ θα τιμωρηθεις που κανεις και την προξενητραΑφου δεν αντεχεις και θελεις μονο του Τασσου την ψωλη μεσα σου να εχεις γιατι δεν του κλεινεις ενα ραντεβου με εκπτωση στα μισα η αν σου κανει τον δυσκολο και τσαμπα να ξεχαρμανιασεις.
γλυψιμο γεροΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΔΙΚΑΣΟΥ... ΚΑΒΛΙΑΡΙΣ
γιατί ρε?....όπου θα βρεις καλύτερο?.μέχρι και ασανσέρ,έχω.εκτος τα χάλια! Γιεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!ουστ ρε :S που θα κανω εσενα κουμπαρο δεν τρελάθηκα ακομη
το ξενοδοχείο ποιος θα πληρώσει περίμενε δυο λεπτά δεν έχω σήμα έρχομαιγιατί ρε?....όπου θα βρεις καλύτερο?.μέχρι και ασανσέρ,έχω.εκτος τα χάλια! Γιεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!