You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ωχ μας την πεσανε!
Που εισαι φιλε μου Χanthi!!!!!!!!!
Μηπως πηγες απο το κοριτσι σημερα?
Επισκέπτης
όχι περιμένω αύριο τον παρά και βλέπουμε.Ωχ μας την πεσανε!
Που εισαι φιλε μου Χanthi!!!!!!!!!
Μηπως πηγες απο το κοριτσι σημερα?
περιμένω όμως και κάτι ε?
έλα πλάκα δεν σε πιέζω.
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
τι φορμα του πολεμου
όχι περιμένω αύριο τον παρά και βλέπουμε.
περιμένω όμως και κάτι ε?
έλα πλάκα δεν σε πιέζω.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Αργα χθες το βραδυ ξαναπαω μετα κι απο την κουβεντα που ειχαμε μπας και ξεδιαλυνω το μυστηριο γυρω απο το ονομα Μαρινα!!Με ενημερωνει ο κυρ Βασιλης ρωτωντας τον με το που μπαινω οτι παιζει η Μαρινα...περιμενω και βγαινουν οι δυο τσολιαδες της βαρδιας Αυτη που καταλαβα ως Μαρινα...ουτε εξωτικη μου φανηκε ουτε μπασταρδεμενη οπως γραφτηκε..η αλλη ομως που ηταν τιγκα στο σολαριουμ μου ειπε πολυ περισσοτερα!!!Γι αυτην τι ξερουμε??Κι εχω πλεον μια υποψια....και τον κυρ Μπιλι να ρωτησετε μπορει να σας πει οτι τον λενε κι αυτον ΜαριναΟι Μαρίνες που κυκλοφορούν στο ίδρυμα είναι δύο. Μελαχροινές με μακριά ίσια μαλλιά. Το μόνο που μπορώ να πώ για να τις ξεχωρίσουμε είναι οτι τη μια τη βλέπεις και σου αρέσει και την άλλη τη βλέπεις και παθαίνεις καρδιακή προσβολή. Επίσης η μουνάρα είναι μικρή σε ηλικία (20 περίπου).
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Αργα χθες το βραδυ ξαναπαω μετα κι απο την κουβεντα που ειχαμε μπας και ξεδιαλυνω το μυστηριο γυρω απο το ονομα Μαρινα!!Με ενημερωνει ο κυρ Βασιλης ρωτωντας τον με το που μπαινω οτι παιζει η Μαρινα...περιμενω και βγαινουν οι δυο τσολιαδες της βαρδιας Αυτη που καταλαβα ως Μαρινα...ουτε εξωτικη μου φανηκε ουτε μπασταρδεμενη οπως γραφτηκε..η αλλη ομως που ηταν τιγκα στο σολαριουμ μου ειπε πολυ περισσοτερα!!!Γι αυτην τι ξερουμε??Κι εχω πλεον μια υποψια....και τον κυρ Μπιλι να ρωτησετε μπορει να σας πει οτι τον λενε κι αυτον Μαρινα
Λοιπόν φίλε μου. Αν αυτή με το σολαριουμ ήταν μελαχροινή με μέτριο προς μικρό βυζί, πανέμορφα πόδια και αψεγάδιαστο πάτο, μου είχε συστηθεί ως Μαρίνα. Τέλειο μουνί με αξιοπρεπές πήδημα....Θυμήσου το tip με τον καθρέφτη που δίνω στην προηγούμενη σελίδα και θα με ευχαριστείς.
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
αυτές είναι οι δύο Μαρίνες?Λοιπόν φίλε μου. Αν αυτή με το σολαριουμ ήταν μελαχροινή με μέτριο προς μικρό βυζί, πανέμορφα πόδια και αψεγάδιαστο πάτο, μου είχε συστηθεί ως Μαρίνα. Τέλειο μουνί με αξιοπρεπές πήδημα....Θυμήσου το tip με τον καθρέφτη που δίνω στην προηγούμενη σελίδα και θα με ευχαριστείς.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Η μια ηταν αυτη!!!Λοιπόν φίλε μου. Αν αυτή με το σολαριουμ ήταν μελαχροινή με μέτριο προς μικρό βυζί, πανέμορφα πόδια και αψεγάδιαστο πάτο, μου είχε συστηθεί ως Μαρίνα. Τέλειο μουνί με αξιοπρεπές πήδημα....Θυμήσου το tip με τον καθρέφτη που δίνω στην προηγούμενη σελίδα και θα με ευχαριστείς.
Οποτε μαλλον ειδα τις 2 απο τις 124 Μαρινες χθες!!
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Η μια ηταν αυτη!!!
Οποτε μαλλον ειδα τις 2 απο τις 124 Μαρινες χθες!!
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
αυτές είναι οι δύο Μαρίνες?
Δεν έχει σημασία...το θέμα είναι να μην χάσουμε τη Σάρα....
Τώρα βεβαία ξεκουράζει τη μουνάρα της στην Τσεχία το μωρό μου...
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Πραγματικά είναι ένα θέμα που χρίζει έρευνας από έμπειρο ινβεστιγκέϊτορ. Θα αναλάβω δράση άνευ Βλάσση για Μαρινες.
Μάλλον βέβαια ο Μπίλλυ δε κιντ κάνει βαφτίσια, αλλά δε βαριέσαι, το ωραίον δεν κρύβεται...αποκαλύπτεται.
Θυμάμαι μια Μαρίνα ξενέρα Ρουμανα με πεσμένο βυζί όλο αχ-ουχ-οχι-αντε-αμαν πια...για φάπες, και θυμάμαι και μια ψιλόλυγνη με τατού στη μέση (κάθετο μια μουτζούρα) που μάλλον ήτανε ασημομύτο γιατί έμπαινε και χλιμίντριζε ο Κουρβαμπαχάν, ρωσοκάτι μάλλον τότε, ασπρυλιάρικο.
Τώρα με βάνατε σε πρίζες και θα πρέπει να γαζώσω σωστά το θέμα μας.
Μέχρι νεοτέρας,
Ζακ
Μάλλον βέβαια ο Μπίλλυ δε κιντ κάνει βαφτίσια, αλλά δε βαριέσαι, το ωραίον δεν κρύβεται...αποκαλύπτεται.
Θυμάμαι μια Μαρίνα ξενέρα Ρουμανα με πεσμένο βυζί όλο αχ-ουχ-οχι-αντε-αμαν πια...για φάπες, και θυμάμαι και μια ψιλόλυγνη με τατού στη μέση (κάθετο μια μουτζούρα) που μάλλον ήτανε ασημομύτο γιατί έμπαινε και χλιμίντριζε ο Κουρβαμπαχάν, ρωσοκάτι μάλλον τότε, ασπρυλιάρικο.
Τώρα με βάνατε σε πρίζες και θα πρέπει να γαζώσω σωστά το θέμα μας.
Μέχρι νεοτέρας,
Ζακ
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
kserei kaneis an paizei akoma gia didymo??? k an nai ti wres?
βραδυνές και γραψτα ελληνικά
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
μέσα είναι καλές???? και ποια Μαρίνα εννοείς????λούση-μαρίνα για πολλά γαμήσια τα 2 μωρά αυτα!Ασύλληπτα πουτανάκια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις