You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Απογευματακι δουλευει?Παιδιά ψήφισα κ εγώ αυτή την σούπερ οπτικά γκόμενα. Καλή στο κρεβάτι, κορυφαία εντελώς ομορφιά, αλλά απογευματιάτικο και να βιάζεται τόσο δεν κολάει..
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
έχω χάσει επίσης την μπάλα... μια πληροφορία θες και σε πάνε μέσω τρικάλων... spoon δεν καταλαβαίνω!!!!Εχω την εντυπωση οτι εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Εγω το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι 13 μελη βλεπουν τωρα και δεν ξερει κανεις για τις Μαρινες!!!έχω χάσει επίσης την μπάλα... μια πληροφορία θες και σε πάνε μέσω τρικάλων... spoon δεν καταλαβαίνω!!!!
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Εγω το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι 13 μελη βλεπουν τωρα και δεν ξερει κανεις για τις Μαρινες!!!
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Η Μαρίνα είναι θεικό μουνί. Στο δωμάτιο κάνει τα τυπικά χωρίς εξάρσεις. Με λίγα λόγια όταν φεύγεις θυμάσε την εμφανισή της και όχι το γαμήσι της. Πάντως για το βιογραφικό λέει.
*Tip: Καθίστε με τα γόνατα στο κρεββάτι και σε σημείο που να έχετε ακριβώς απέναντι καθρέφτη και αυτή να πέρνει πίπα ενώ είναι στα τέσσερα. Θα πάθετε ζημιά έτσι όπως θα βλέπετε την κωλάρα και την μουνάρα της στον καθρέφτη.
*Tip: Καθίστε με τα γόνατα στο κρεββάτι και σε σημείο που να έχετε ακριβώς απέναντι καθρέφτη και αυτή να πέρνει πίπα ενώ είναι στα τέσσερα. Θα πάθετε ζημιά έτσι όπως θα βλέπετε την κωλάρα και την μουνάρα της στον καθρέφτη.
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Οι Μαρίνες που κυκλοφορούν στο ίδρυμα είναι δύο. Μελαχροινές με μακριά ίσια μαλλιά. Το μόνο που μπορώ να πώ για να τις ξεχωρίσουμε είναι οτι τη μια τη βλέπεις και σου αρέσει και την άλλη τη βλέπεις και παθαίνεις καρδιακή προσβολή. Επίσης η μουνάρα είναι μικρή σε ηλικία (20 περίπου).
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Το μόνο που μπορώ να πώ για να τις ξεχωρίσουμε είναι οτι τη μια τη βλέπεις και σου αρέσει και την άλλη τη βλέπεις και παθαίνεις καρδιακή προσβολή.
Oποτε τα μεγαλυτερα παιδια του site ας το αποφυγουν!!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Τhank you woodstrckr!
Αρα να υποθεσω οτι καμια απο τις 2 δεν ειναι η Παολα-Σασα που ειχε αναφερθει οτι δουλευει εκει!
Κοίτα. Την κοπέλα που λές δεν την θυμάμαι. Αλλά επείδη οι πιο πολλές που δουλέυουν ή δούλευαν εκεί έχουν τιμηθεί από το "ιγρό πιρ" μου αυτές που μου έμειναν είναι η Σάρα, η Λούση, η Μαρίνα για την ομορφάδα της και η άλλη Μαρίνα γιατί στην πίπα της έκανε κάτι περίεργο με τη γλώσσα της με αποτέλεσμα να με γαργαλάει και να χέζομαι στα γέλια...
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Με την μια Μαρινα δεν το γλυτωνεις το εγκεφαλικο...με την αλλη χεζεσαι στα γελια δεν μας τα λενε καλα αυτες οι δυοη Μαρίνα για την ομορφάδα της και η άλλη Μαρίνα γιατί στην πίπα της έκανε κάτι περίεργο με τη γλώσσα της με αποτέλεσμα να με γαργαλάει και να χέζομαι στα γέλια...
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Η Μαρινα-Σασα που λεω ειναι μια απιστευτη μουναρα με απιστευτο σωμα και απιστευτη πιπα με τεραστιο μειωνεκτημα την ψυχοσυνθεση της!Κοίτα. Την κοπέλα που λές δεν την θυμάμαι. Αλλά επείδη οι πιο πολλές που δουλέυουν ή δούλευαν εκεί έχουν τιμηθεί από το "ιγρό πιρ" μου αυτές που μου έμειναν είναι η Σάρα, η Λούση, η Μαρίνα για την ομορφάδα της και η άλλη Μαρίνα γιατί στην πίπα της έκανε κάτι περίεργο με τη γλώσσα της με αποτέλεσμα να με γαργαλάει και να χέζομαι στα γέλια...
Ειναι γυρω στα 30++ και το μονο που δεν προκαλει γελιο ειναι το τσιμπουκι της!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Φαντασου να τις παιρνεις παρτουζα!Με την μια Μαρινα δεν το γλυτωνεις το εγκεφαλικο...με την αλλη χεζεσαι στα γελια δεν μας τα λενε καλα αυτες οι δυο
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ηδη εχω κανει χαρτογραφηση για σημερα!μην λες τετοια spoon θα μας βαλεις σε δρομολογια...
Επισκέπτης
Ηδη εχω κανει χαρτογραφηση για σημερα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις