pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Mην μου κακολογεις τον Κυρ Βασιλη με το σκουλαρικι !!!
και τα ανοιχτήρια για τις μπύρες στη κωλότσεπη..
Mην μου κακολογεις τον Κυρ Βασιλη με το σκουλαρικι !!!
και τα ανοιχτήρια για τις μπύρες στη κωλότσεπη..
Εγώ όταν θα πάω εκεί θα έχω μαζί μου εκτός απο οινοπνεύματα gel ολισθητικά και αντιολησθητικά αιθέρια έλαια κλπ και ένα μπουκάλι κατσαριδοσκοτόνο !!!
Λετε να μπερδεψω τα μπουκάλια μες στο σκοτάδι τα λάδια στο πάτωμα και το σκοτόνο στο καυλί μου? >
αυτή η αρμάδα είναι μεγάλο φετίχ
και την αρμαδα με τα κλειδια!
και την αρμαδα με τα κλειδια!
Μέγας μάγκας ο βασίλαρος !!!!!!!!!Τώρα που θα φύγουνε τα τσεχάκια πιστεύω να φέρει κανένα καλό κορμί.ποιά αρμάδα ρε?για την μπαρτσελόνα τον πέρασες τον κύρ βασίλη ?αρμαθιά είναι....
Μέγας μάγκας ο βασίλαρος !!!!!!!!!Τώρα που θα φύγουνε τα τσεχάκια πιστεύω να φέρει κανένα καλό κορμί.
Μακάρι αλλά δεν το βλέπω.Τώρα είναι η τζίνα με μια καινούργια την Αντζελα την οποία περίμενα να δω αλλά επειδή αργούσε την έκανα.Αύριο απόγευμα η Σάρα η οποία ήτανε και σήμερα απόγευμα.μακάρι να φέρουνε κανά μαρινάκι ξανά.....
Μακάρι αλλά δεν το βλέπω.Τώρα είναι η τζίνα με μια καινούργια την Αντζελα την οποία περίμενα να δω αλλά επειδή αργούσε την έκανα.Αύριο απόγευμα η Σάρα η οποία ήτανε και σήμερα απόγευμα.
top of the tops η μαρίναμακάρι να φέρουνε κανά μαρινάκι ξανά.....
μαλακια ειπα...χαχαχα απο τη συγκινηση που γυρισε ο Κυρ Βασιλης!ποιά αρμάδα ρε?για την μπαρτσελόνα τον πέρασες τον κύρ βασίλη ?αρμαθιά είναι....
Θα προτιμούσα μία εκ των Λούση η μιας αλλης ξανθιάς Τσέχας την οποία την είδα τελευταία φορά εκεί πριν 2 χρόνια(με tatoo κάτι πατουσάκια στο μπούτι...).Τώρα θα μου πει κάποιος παν αυτά,αλλά όσο να ναι αφήσαν εποχή... ;)
H ξανθία ήτανε μια που φορούσε και γυαλιά δεν θυμάμαι όνομα.Ωραίο μωρό όπως και η Λούση.Μας τα πήρανε χοντρά όλες οι τσέχες και εξαφανίστηκαν.Βλέπω να επιστρέφουνε μόνο αν πέσει πείνα...........Θα προτιμούσα μία εκ των Λούση η μιας αλλης ξανθιάς Τσέχας την οποία την είδα τελευταία φορά εκεί πριν 2 χρόνια(με tatoo κάτι πατουσάκια στο μπούτι...).Τώρα θα μου πει κάποιος παν αυτά,αλλά όσο να ναι αφήσαν εποχή... ;)
Σημερα το πρωι επαιζε πρωτοεμφανιζομενο για το ιδρυμα τεμαχιο εν ονοματι Ολγα!Αδυνατη μελαχρινη με περιεργη μυτη την εχω ξαναπετυχει σαν Μονικα σε Πειραιως 109 και Βριλλησου 60!Καλο κορμακι αλλα απο φατσα μετρια πραγματα
Ποιές θα είναι το βράδυ,ξέρει κανείς?
σημερα το βράδυ εκτακτως και για μια νυκτα μόνο η Dolly Parton (Πάρτον στα ελληνικά)