chris300102
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δηλ υπαρχει τηλ και δεν το σηκωνουν? Γιατι δεν το βρισκω πουθενα... Αν το εχεις πες το μου αν μπορεις...
Για σάρα και τζίνα πήγαινε μετά της 12 το βράδυ.Εχει μηπως κανενας το τηλ για το συγκεκριμενο? Γιατι μενω μακρια και θελω να περυχω τη Σαρα η τη Τζινα...
άσχετο αυτή η μίλφ τσατσά είναι μές τη καύλα....πρέπει να τα δίνει καλά!!!!
να φυγουν οι καριες να μας μεινει κανα φραγκο στην τσεπη
αρκει να γυρισουν απο γεναρη
χαχαχα...διαβάστε κριτική αντισθένη για καρέα...χαχαχαχαχα άκου σατανικός ελιγμός της κατσαρίδος
καλα, το οτι καθεται το κωλι σου πανω στα σπερματα του καθε αλβανου η στα λερωμενα απο κλανιες σεντονια δε σε πειραξε...
η τερεζουλα τι σου φταιει???
20 Δεκεμβρίου φεύγουνε και ψάχνουνε κάποιον να τις πάει στο αεροδρόμιο !!!!!!!!!!!!!!!!πότε την πουλεύουν είπαμε?
Αλλιώς , δεν θα φύγουν αν δεν τις πάει κάποιος ?20 Δεκεμβρίου φεύγουνε και ψάχνουνε κάποιον να τις πάει στο αεροδρόμιο !!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ όταν θα πάω εκεί θα έχω μαζί μου εκτός απο οινοπνεύματα gel ολισθητικά και αντιολησθητικά αιθέρια έλαια κλπ και ένα μπουκάλι κατσαριδοσκοτόνο !!!καλα, το οτι καθεται το κωλι σου πανω στα σπερματα του καθε αλβανου η στα λερωμενα απο κλανιες σεντονια δε σε πειραξε...
η τερεζουλα τι σου φταιει???
Φίλος που πέρασε χθές απο το μαγαζί μου είπε οτι γύρισε ο χωρίστρας ο κυρ-βασίλης.Πέσανε η δουλειές και ήρθε να ανεβάσει το μαγαζι!!!!!!!!!!Εκτός απο την κατσαρίδα στο δωμάτιο που έγραψε φίλος σε κριτική προβλέπω να επιστρέφουν και οι καπότες στο πάτωμα και στα σεντόνια τα χύσια στο πάτωμα κτλ κτλ.Φημηζεται ο κυρ βασίλης για την καθαριοτητά του