kamarianosg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μόνο με λαμπάδα θα πας.Κρατα και γλυκά ή λελούδια.........παλιοτσιγγούνηηηηηηηηηη.με φανταζεσαι να περιμενω με την λαμπαδα στο χερι εξω απο την πορτα να μου ανοιξουν.
Μόνο με λαμπάδα θα πας.Κρατα και γλυκά ή λελούδια.........παλιοτσιγγούνηηηηηηηηηη.με φανταζεσαι να περιμενω με την λαμπαδα στο χερι εξω απο την πορτα να μου ανοιξουν.
Μεγάλε ποιητή .Το σαββάτο φεύγουνε τα κορίτσια Πιστεύω σε 2-3 μήνες να μας ξαναγυρίσουνε.να ζήσει η σάρα και χρόνια πολλά,το κώλο να δίνει με άσπρα μαλλιά.Παντού να σκορπίζει της φλόκης το φώς και όλοι να λένε να μία ψωλόςςςςςςςςςς!!!!
Μεγάλε ποιητή .Το σαββάτο φεύγουνε τα κορίτσια Πιστεύω σε 2-3 μήνες να μας ξαναγυρίσουνε.
φεύγουν κι αφήνουν πίσω τους συντρίμμια;;;;;;
(Ελπίζω να αναπληρώσει ο Μπιλ με κανένα χριστουγεννιάτικο ελαφάκι το ρόστερ)
ίσως νά η ευκαιρία να φέρουν κανά νέο μαρινάκι....ά ρε μαρινάκι τί καύλα ήσουν!!!!!!!
βλέπω να πειζουμε στις ρουμανοβουλγάρες................ούτε ρωσιδάκια ούτε τσεχάκια.ίσως νά η ευκαιρία να φέρουν κανά νέο μαρινάκι....ά ρε μαρινάκι τί καύλα ήσουν!!!!!!!
βλέπω να πειζουμε στις ρουμανοβουλγάρες................ούτε ρωσιδάκια ούτε τσεχάκια.
Σε αφησε ποτε παραπονεμενο ο Σερ Bill !!!
Πάπαλα για 2 μήνες εκτός αν κάνει την εκπληξη ο μπίλαρος και φέρει τίποτα καλό. Μου έχουνε πει οτι έχει 5-6 καινούργιες που θα παρελάσουνε απο το μαγαζί αλλά οπως είπα μάλλον θα είναι ρουμανοβουλγάρες.οπότε μέχρι να έρθουν οι τρελλές τσέχες πάπαλα το ίδρυμα?
ΚαλοΗ Καραταείδα όλα θα ήταν !
Πάπαλα για 2 μήνες εκτός αν κάνει την εκπληξη ο μπίλαρος και φέρει τίποτα καλό. Μου έχουνε πει οτι έχει 5-6 καινούργιες που θα παρελάσουνε απο το μαγαζί αλλά οπως είπα μάλλον θα είναι ρουμανοβουλγάρες.