Πέρασα μια βόλτα σήμερα το πρωί.
Μπαίνω μέσα κάθομαι.
H TV δείχνει αγροτικά μπλόκα κι εγώ σκέφτομαι βασανιστήρια με τη βαμπίρα την ταμία που έσκασα ένα 500ρι πιο πριν για τις δόσεις.
Μετά από λίγο ανοίγει η πύλη της ''κολάσεως'' και βγαίνει τρολάκι τσατσά (αυτή όσο περνάει ο καιρός όλο και κονταίνει...)
από μέσα ακούγεται το άσμα ''κύττα με στα μάτια λοιπόν κι εξηγήσουυυυυ'' .
Πιάνουμε μια υποτυπώδη βαρετή κουβέντα περί νέων τεμαχίων, μου κάνει -Σήμερα έχω μια καινούρια, τη Τζέσσικα.
Βγαίνει η Τζέσσικα, η οποία παρουσιάζεται ως Ρωσίς, 1.65 περίπου λεπτή με συμπαθητικό κωλαράκι, γυρνάει να δούμε και μπροστά τι λέει από πρόσοψη η μανδαμ.
Γυρνάει λοιπόν και είναι ο Τσιαντάκης μίξη με φεγγάρω, λίγο σα μογγολάκι ΑΜΕΑ. Χαρακτηριστικό μια ουλή στο αριστερό μοιρό/ κάψιμο που θες καλό μάτι να τα πιάνει για να το δεις,,,,,,το κάμο της κάλτσας δεν πέτυχε!
Εννοείται ότι δεν ήθελα να συνεχίσω προς τα άνωθεν του μαγαζιού και να κάνω μετρήσεις ραδιενεργών αποβλήτων Τσερνόμπιλ, οπότε χαιρέτισα στρατιωτικά, είπα δυο κοφτές κουβέντες, μετάαααβολΉ και μην τον είδατε τον Παναή.
Προτείνεται σε νέους με έντονο το αίσθημα του εθελοντισμού κι επιθυμία για βοηθητικό ρόλο παρέα με το Γκρέμλιν-Σμίγγολ-Βιζολαβίζο σε Eπικό έργο τρόμου.
(Μυαλό δε βάζουν εκεί μέσα. Και το 60άρι - 60άρι, δεν ξαναπατάω εκτός κι αν φέρουν Τσέχικο πιπόχειλο μετά φυσαλιδένιου ξέκωλου κώλου)