Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εγώ πάντως αυτές δεν τις ξαναπαίρνω.Τις βαρέθηκα.
όντως έτσι είναιστο μαγαζι επικρατουσε ερημια και ησυχια,μονος ημουν και ο μπιλλης ηταν ετοιμος να αποκοιμηθει στους καναπεδες.
σαββατο πριν 3 μηνες θα γινοταν της τρελης.
οι τσεχες θα ερθουν λεει καποια στιγμη συντομα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
θα σε δω σε ενα μηνα τι θα λες
χθες τη νυχτα ειχε 2 κοριτσια.
μια ρωξαννη μελαχροινη με καλο κορμι κ προσωπο.περαπατουσε βεβαια σαν το σαρλο αλλα δεν πειραζει.
η αλλη με μεγαλα βυζια που καλυπτε με τα μαλλια της και γεματο κωλο.
δεν κανουν την διαφορα.
στο μαγαζι επικρατουσε ερημια και ησυχια,μονος ημουν και ο μπιλλης ηταν ετοιμος να αποκοιμηθει στους καναπεδες.
σαββατο πριν 3 μηνες θα γινοταν της τρελης.
οι τσεχες θα ερθουν λεει καποια στιγμη συντομα.
τα ίδια.Ούτε που θα ξαναπατήσω απο εκεί...έχω βρεί καινούρια πουλέν..![]()
ποιά ρωξάννη βρε,η γνωστή τσιγγάνα?
για πες
είναι μασαζιακόν το πουλέν οπότε δεν ενδιαφέρεσαι....
Εχουμε καλες και τρελες τσεχες αλλου?τα ίδια.Ούτε που θα ξαναπατήσω απο εκεί...έχω βρεί καινούρια πουλέν..![]()
Εχουμε καλες και τρελες τσεχες αλλου?![]()
![]()
![]()
Κριμα >μπά..δεν ομιλώ για το πρΩκτερορατον της τσεχίας..
Κριμα >>
:'( .
Σε λιγο θα εκδιδεται ο κυρ μπιλης εκει μεσα παντως, πιο πολλη ζητηση θα εχει απο τα μπαζα που φερνει![]()
εγώ του προτείνω μέχρι να ρθουν οι τσέχες να το γυρίσει λίγο σε μεζεδοπωλείο.Του ταιριάζει κιόλας να τον φωνάζεις και να του λές.."μπίλ..φέρε και μια τζατζίκι!".Το ανοιχτήρι του λείπει μόνο στην κωλότσεπη![]()
Σαββάτο 3 το πρωί.Αλλες φορές θα είχε 10-15 άτομα να περιμένουνε.Μπαίνω και δεν υπάρχει ψυχή,μόνο ο κυρ-Βασίλης ξάπλα να βλέπει τηλεόραση και πάνω στο τραπεζάκι το κουπόνι του στοιχήματος.Ουτε καν σηκώθηκε μόλις με είδε.Γυρνάει λιγο το κεφάλι και μου λέει¨είναι οι ίδιες που έχω κάθε βράδυ¨.Είχε μια μελαχροινή με ωραίο κορμάκι και αρκετά όμορφη και μια Λάουρα μελαχροινη μου φορούσε για σουτιέν και κυλότα κάτι ασπρα πούπουλα!!!!!!!!!!!!Οπως έφευγα μου λέει οι τσέχες μου είπανε οτι θα ερθουνε 10 Μαρτίου και του λέω όσο πιο γρήγορα έρθουνε τόσο το καλύτερο γιατί βλέπω να κλείνεις σύντομα και γέλαγε σαν ΜΑΛΑΚΑΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σήμερα 01.00 πέρασα μια βόλτα και βλέπω μέσα 5-6 άτομα να περιμένουνε και λέω μάλλον ήρθανε οι τσέχες για να έχει τόσο κόσμο αλλά είχε μια μελαχρινή βουλγάρα την Όλγα ωραίο κοριτσάκι με ωραίο σώμα και έλεγε στο σαλόνι ο κυρ-βασίλης οτι είναι 17 χρονών.Οι τσέχες μου είπε θα δουλεύουνε Δευτέρα βράδυ![]()
![]()
![]()