Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ρε παιδια συνεχεια ακουω για αυτες τις τσεχες αλλα δεν τις εχω επισκεφτει ποτε μου.
μηπως υπαρχει πουθενα καμια φωτο τους να τις δω και εγω??
Περασα χτες και η αναμονη ηταν τεραστια!!!!Και εσυ βρε παιδι μου μιση ωρα στο δωματιο και με το σαλονι γεματο συναγωνιστες!!!σήμερα θα δουλεύω εγώ το βράδυ γιατί εχω αναδουλειές και κάτι πρέπει να κάνω.
ρε παιδια συνεχεια ακουω για αυτες τις τσεχες αλλα δεν τις εχω επισκεφτει ποτε μου.
μηπως υπαρχει πουθενα καμια φωτο τους να τις δω και εγω??
καταλαβα.... με βλεπω απο δευτερα να μου φευγει το 60αρι και να στελνω ευχαρηστηρια μηνυματα εδω μεσα...
Τελικα τί γινεται??διαβασε τις κρτικες και αποφασισε.
δες τι εγραψε και ο spoon σε μια κριτικη στο καρεα
Τελικα τί γινεται??
Εχουνε γυρισει οι Τσεχες?
η γαμηστιριακαταλαβα.... με βλεπω απο δευτερα να μου φευγει το 60αρι και να στελνω ευχαρηστηρια μηνυματα εδω μεσα...
Οκ ευχαριστω!συντομα
Απο πολυ εγκυρη πηγη εμαθα οτι η Τζινα θα ειναι αυριο το πρωι και η Σαρα το απογευμα!!!Οκ ευχαριστω!
Ελπιζω παντως να γυρισουν στο ''ακεραιο'' και οχι μονο η σαρα![]()
Σάρα και Τζίνα πριν απο λίγο και 4-5 να περιμένουνε στο σαλόνι.θα τρίβει τα χερια του ο κυρ-βασίλης μετά απο την αναδουλειά που είχε τόσο καιρό με τις μπαλότσες που έφερνε.
Εγώ χθές μπήκα,είδα και έφυγα...........δεν γάμησα.καλά ρε ακόμα αυτες γαμάτε?![]()
![]()
Απο πολυ εγκυρη πηγη εμαθα οτι η Τζινα θα ειναι αυριο το πρωι και η Σαρα το απογευμα!!!
Οποτε μην τρεχετε αδικα και ρωτατε!!!![]()