pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
κι αυτο εγινε προ τριετίας, σωστα ??
πάν κάτ
κι αυτο εγινε προ τριετίας, σωστα ??
άρα, εχεις να βγεις απ το σπιτι σου μια τριετία (παν κατ), σωστα ??πάν κάτ
αφού εχεις να την γαμήσεις από τότε που είχες μουστάκι,φορούσες ταγιέρ και ήσουν φάν του τερλέγκα,πώς το ξέρεις?
άρα, εχεις να βγεις απ το σπιτι σου μια τριετία (παν κατ), σωστα ??
σε τί να απαντησω μπρε ? στην ερωτηση που σου εκανα ??δε θές να απαντήσεις,οκ...νό προμπλέμα.Αν είναι να νιώθεις μειονεκτικα..
Μέχρι 6 το πρωι.Σαββατο και μέχρι 7 τις έχω πετύχει.Ναι η τζίνα είναι μελαχρινή αδύνατη με κώλο αριστούργημα.Η απογευματινή βάρδια είναι απο της 18.00.Σάρα και Τζίνα είναι μετά της 12 αλλά τις Κυριακές συνήθως μια απο τις δύο έχει ρεπό.Καλά
Μετά τις 12 τα μεσάνυχτα;FUCK το πρωί δουλεύουμε ρε αδερφέ....μέχρι τι ώρα κάθονται το πρωί;;;λές να πά να ρίξω έναν πρωινό πρίν τη δουλειά
Υ.Γ:Η Τζίνα είναι μία μελαχροινή αδύνατη;
Εκεί θα είναι μην ανησυχείς.Αλλά ρε φίλε μου αμαρτία..............δε νηστεύεις.Φίλε μήπως ξέρεις αν θα είναι το ίδιο πρόγραμμα και για τη Μ.Βδομάδα που διανύουμε? Γιατί θα με ενδιέφεραν οι κοπέλες αυτές από τη Μ.Πέμπτη και μετά.
- Σε ευχαριστώ προκαταβολικά.
Ή ακόμα χειρότερα, σε ενημερώνει ότι πριν από 5 λεπτά κατέβηκαν για τον επιτάφιο και θα τον ακολουθήσουν μέχρι να γυρίσει στην εκκλησία.
Αλλά σου το λέει ενώ έχεις ήδη πληρώσει και μπαίνεις στο δωμάτιο
υπάρχει και χειρότερο σενάριο,αλλά θα αηδιάσουμε και θέλω να ξεράσετε...τέσπα το λέω...Σου ανακοινωνει ο κύρ σερβίρωπιατοπότηρα ότι η τζίνα και η σάρα εγκατέλειψαν το άθλημα και για σήμερα αφού έχεις πληρώσει και γδυθεί θα αναγκαστείς να πάρεις τον κύρ μελιτζανοσαλάτα-ανοιχτήρι
υπάρχει και χειρότερο σενάριο... την ώρα που πηγαίνεις στου καρεα, είσαι κολλημένος στον επιτάφιο και σε έχει πιάσει κόψιμο, δυστυχώς όμως ο pathos gia ta temachia σου κάνει πλακα και κάθεται πισω απο την πόρτα και εσύ δεν μπορείς να μπεις.... τι κάνεις τότε?
παίρνεις ταξί μισοχεσμένος και του λές..."γρήγορα στο πιό κοντινό στούντιο"
αφού έχει διακοπεί η κυκλοφορία από τον επιτάφιο ρε βλαξ
τί λές ρε γκαγκά?το ταξί από βουλιαγμένης θα το πάρει....