pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
τί λεει σημερα?σαρα μαρινα και λαρα εχει το προγραμμα?
Ξερουμε απο ποσο ξεκινανε οι τιμες για να ''παρεις'' 2 κοπελες παρτουζα???τί λεει σημερα?σαρα μαρινα και λαρα εχει το προγραμμα?
λογικα 60+60,Ξερουμε απο ποσο ξεκινανε οι τιμες για να ''παρεις'' 2 κοπελες παρτουζα???
Εγω εχω παρει μονο σαρα,πραγματικα εγγυηση η κοπελα!!
Συναγωνιστης εχει αναφερει για 160 ευρω!Ξερουμε απο ποσο ξεκινανε οι τιμες για να ''παρεις'' 2 κοπελες παρτουζα???
γιατι τοσο πολυ?Συναγωνιστης εχει αναφερει για 160 ευρω!
Και εμενα μου ειχε τυχει αυτο και ο Κυρ Βασιλης του ειπε 160 ακατεβατα!!!μια φορα που περιμενα καναπε ρωτησε ενα αλλο ατομο και του ειχε πει 120!
Ισως αμα ειναι σε ωρα που δεν εχει κινηση και κανοντασ και τα γλυκα ματια στον κυρ τσατσο,να κατεβει στα 120!!!Και εμενα μου ειχε τυχει αυτο και ο Κυρ Βασιλης του ειπε 160 ακατεβατα!!!
Ισως αλλα εχω την εντυπωση οτι μονο καθημερινες μπορει να πεσει η τιμη!!!Ισως αμα ειναι σε ωρα που δεν εχει κινηση και κανοντασ και τα γλυκα ματια στον κυρ τσατσο,να κατεβει στα 120!!!
απογεματινη βαρδυα η σαρα και οπως παντα τα μυαλα στα καγκελα!
Ποια ειναι η κυρια?Καινουρια ειναι?Πρωινη σημερα παντως ηταν η Αντζελινα για να λεμε και τιποτα πιο ενδιαφερον.
Και η τιμη ειναι στα 160 και οποιος γουσταρει παιρνει.
Δεν την ξέρω την κυρία αλλά η πρωινή βαρδια ειναι απο 11 ως 6.Ποια ειναι η κυρια?Καινουρια ειναι?
Οταν λες πρωινη δλδ τι ωρες ειναι?
Δεν την ξέρω την κυρία αλλά η πρωινή βαρδια ειναι απο 11 ως 6.
Οκ!!!Thanks!Aξιο τεμαχιο αλλα εμενα δεν μου ειπε και πολλα πραγματα.