matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.300
- Πόντοι
- 8.355
Σεντόνια θα αλλάξουν;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
οι βαρδιες του Κυρ Βασιλη θα συνεχιζουν να κρυβουν εκπληξεις...καποτες πανω στα κρεβατια κλπ
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Σεντόνια θα αλλάξουν;
κάτι σαν την kinder έκπληξη!!!! Τώρα και Bill έκπληξη !!!![]()
![]()
οι βαρδιες του Κυρ Βασιλη θα συνεχιζουν να κρυβουν εκπληξεις...καποτες πανω στα κρεβατια κλπ![]()
Δλδ θα γαμαμε και στις σκαλωσιες απο σημερα?εμαθα οτι δεν θα επηρεαστεί η λειτουργια του μαγαζιου αφου οι εργασιες θα γινονται απο τις 6 το πρωι εως και τις 12 το μεσημερι οπου και θα ανοιγει το μαγαζι απο δω και περα... ;)
ρε σι τι εχο πι εγο;;;;;;;;κάτι σαν την kinder έκπληξη!!!! Τώρα και Bill έκπληξη !!!![]()
![]()
![]()
Προσοχη σε αυτο!!!Να κοιτατε τα στρωματα πριν ξαπλωσετε!!!![]()
![]()
οι βαρδιες του Κυρ Βασιλη θα συνεχιζουν να κρυβουν εκπληξεις...καποτες πανω στα κρεβατια κλπ![]()
κανα νέο?
αυτη την ωρα η αντζελινακαι το μαρινακι....
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι εστι ατζελινα,καλο??
Δωσε λεπτομερειες!!!
Θα συμφωνήσω! Τέτοια κορίτσια συναντάμε και αλλού...με χαμηλότερες τιμές... ;)πολυ μετριο για τα δικα μου γουστα.Ψηλη,αδυνατη μελαχροινη μακρυ ισιο μαλλι,αβυζη και κακοτραχαλη..
Για την Λάρα να το δεχτώ! Αλλά συγγνώμη η Αντζελίνα, αν δεν ήταν στο συγκεκριμένο μαγαζί...θα ήταν μια κοινή, σχεδόν αδιάφορη κοπελίτσα...Εμφανισιακα ειναι μουναρος η Αντζελινα οπως και η Λαρα αλλα μεσα δυσκολα τα πραγματα ,δεν δενει το γλυκο.
Ξέρω σε ποια αναφερομαι... άλλη η Αντζελίνα άλλο το Μαράκι (καθαρίστρια)! ;) ;) ;) ;)Mηπως την μπερδευεις με το Μαρακι !!!!!
πολυ μετριο για τα δικα μου γουστα.Ψηλη,αδυνατη μελαχροινη μακρυ ισιο μαλλι,αβυζη και κακοτραχαλη..