matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.981
- Πόντοι
- 5.235
Σεντόνια θα αλλάξουν;
οι βαρδιες του Κυρ Βασιλη θα συνεχιζουν να κρυβουν εκπληξεις...καποτες πανω στα κρεβατια κλπ
Σεντόνια θα αλλάξουν;
κάτι σαν την kinder έκπληξη!!!! Τώρα και Bill έκπληξη !!!
οι βαρδιες του Κυρ Βασιλη θα συνεχιζουν να κρυβουν εκπληξεις...καποτες πανω στα κρεβατια κλπ
Δλδ θα γαμαμε και στις σκαλωσιες απο σημερα?εμαθα οτι δεν θα επηρεαστεί η λειτουργια του μαγαζιου αφου οι εργασιες θα γινονται απο τις 6 το πρωι εως και τις 12 το μεσημερι οπου και θα ανοιγει το μαγαζι απο δω και περα... ;)
ρε σι τι εχο πι εγο;;;;;;;;κάτι σαν την kinder έκπληξη!!!! Τώρα και Bill έκπληξη !!!
Προσοχη σε αυτο!!!Να κοιτατε τα στρωματα πριν ξαπλωσετε!!!
κάτσε να θυμηθώ...ρε σι τι εχο πι εγο;;;;;;;;
κανα νέο?
αυτη την ωρα η αντζελινα και το μαρινακι....
Τι εστι ατζελινα,καλο??
Δωσε λεπτομερειες!!!
Θα συμφωνήσω! Τέτοια κορίτσια συναντάμε και αλλού...με χαμηλότερες τιμές... ;)πολυ μετριο για τα δικα μου γουστα.Ψηλη,αδυνατη μελαχροινη μακρυ ισιο μαλλι,αβυζη και κακοτραχαλη..
Για την Λάρα να το δεχτώ! Αλλά συγγνώμη η Αντζελίνα, αν δεν ήταν στο συγκεκριμένο μαγαζί...θα ήταν μια κοινή, σχεδόν αδιάφορη κοπελίτσα...Εμφανισιακα ειναι μουναρος η Αντζελινα οπως και η Λαρα αλλα μεσα δυσκολα τα πραγματα ,δεν δενει το γλυκο.
Ξέρω σε ποια αναφερομαι... άλλη η Αντζελίνα άλλο το Μαράκι (καθαρίστρια)! ;) ;) ;) ;)Mηπως την μπερδευεις με το Μαρακι !!!!!
πολυ μετριο για τα δικα μου γουστα.Ψηλη,αδυνατη μελαχροινη μακρυ ισιο μαλλι,αβυζη και κακοτραχαλη..