public enemy
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ο κυρ βασιλησ ειναι μαλακας αλογομουρης
Eξου και το μονιμο bluetooth στο αυτι!!!
Το καλο ειναι οτι το σηκωνει και ας ειναι και στο χωριο του!!!
Καθε απογευμα είναι η σαρα και το βραδυ μαρινα με λαρα εκτος απο μια φορα την εβδομαδα που έχουνε ρεπο.Μέχρι να έρθει νέα άφιξη αυτές θα δουλεύουνε συνέχεια.Το πρωι δεν ξερω τι παιζει αυτον τον καιρο.τελικά τηλέφωνο γιόκ, ενημέρωση γιόκ
το πρωί παίζει η τζέσικα, νορμαλ όχι τίποτα σπουδαίο.Καθε απογευμα είναι η σαρα και το βραδυ μαρινα με λαρα εκτος απο μια φορα την εβδομαδα που έχουνε ρεπο.Μέχρι να έρθει νέα άφιξη αυτές θα δουλεύουνε συνέχεια.Το πρωι δεν ξερω τι παιζει αυτον τον καιρο.
ξέρει αυτός γιατί το γράφωο κοκολογκος ειναι ο πιο Must μπουρδελιαρης που εχω δει!respect!
εγω stefani bruni και την carla bruni
επέτρεψέ μου να διαφωνήσω, αλλά δεν έχω κάτι με το παιδί.ο kokolongos είναι πολύ παλιό μέλος, γνήσιος μπουρδελιάρης, ενημερωμένος, και απο τα πλεον εξέχοντα άτομα του φόρουμ κατ'εμε.
Ρεσπέκτ!
να δούμε ποιά θα έρθει τώρα τον Μαιο...ασε τη δευτερη την αρτιστρια του πενταγραμμου,την αρτιστρια του κωλου πιασε και στειλε παντου μειλ μπας και μας τη φερουν σε κανα πενταστερο χοτελι....τί μουναρος!
Προσυπογράφω! Και δεν γράφει αν προσέξεις σε άσχετα θέματα. Μόνο για πουτάνες!ο kokolongos είναι πολύ παλιό μέλος, γνήσιος μπουρδελιάρης, ενημερωμένος, και απο τα πλεον εξέχοντα άτομα του φόρουμ κατ'εμε.
Ρεσπέκτ!