Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.239
Πόντοι
22.785

kavropa

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Like
6
Πόντοι
1
ρε παιδια σρο man ray επιτρεπεται το καπνισμα...???
:grin: :grin: :grin: :grin:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
πόσες χρονιές έμεινες στην τρίτη δημοτικού;

κάτι μου λέει ότι πρώτη σου φορά πήδηξες όταν πήγαινες νηπιαγωγείο... :cool2:

Tι μαλακες εισαστε! Τεταρτη δημοτικου ηταν και ειχα βουτηξει ενα πουρο του παππου μου γιατι το ειχε στο χερι και ολο καμαρωνε οτι ηταν σουπερ, ηταν κουβανεζικο κλπ. Ε ηταν παππους ο παππους, ημουνα και εγω λαμογιο του το βουτηξα! Το μισο καπνισα χωρις να καταπινω τον καπνο και στην μεση περιπου το πεταξα και πηγα για υπνο γιατι ενιωθα καπως περιεργα  :grin:

Το πρωτο μουνι ηρθε αργα για τετοιο γαμικο σαν και εμενα(  :rolleyes: ), ηταν στα 17

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
γαμιουνται ολοι.
δεν καπνιζω αλλα την βγαζω εξω στο κρυο με ολους τους καπνιστες που κανω παρεα γαμωωωωωωω

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
γαμιουνται ολοι.
δεν καπνιζω αλλα την βγαζω εξω στο κρυο με ολους τους καπνιστες που κανω παρεα γαμωωωωωωω

Λύση υπάρχει :sunglasses: :sunglasses:

Αλλάζεις φίλους, μόνο μη καπνιστές. ;) ;) ;)

Να δεις τι ωραία που θα το κόψουν οι δικοί σου. :)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Λύση υπάρχει :sunglasses: :sunglasses:

Αλλάζεις φίλους, μόνο μη καπνιστές. ;) ;) ;)

Να δεις τι ωραία που θα το κόψουν οι δικοί σου. :)

αμα τους παρατησω επειδη καπνιζουν, ναι ειμαι σιγουρη οτι θα το κοψουν για να τους ξανακανω παρεα :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny:

Συνημμένα

• 1maketa_gopa_mesaaaa.jpg
    1maketa_gopa_mesaaaa.jpg
    67,8 KB · Εμφανίσεις: 50

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οποιος καπνιζει ζει μεχρι τα 111 τυποι μου
φουμαρετε καργα :2funny:

Συνημμένα

• 001.jpg
    001.jpg
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 57

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Μόνο σε ένα δημόσιο κλειστό χώρο δεν πρόκειται να ισχύσει με τίποτα η απαγόρευση του καπνίσματος...
Αλλά δεν πάει το μυαλό σας...
:think: :think: :think: :think:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Σχετικα με την απαγορευση καπνισματος και τις ατομικες ελευθεριες του καθενος...

Αφορμη για αυτο το τοπικ σταθηκε ενα ρεπορταζ στις ειδησεις οπου ειδα την δημοτικη αρχη να μπαινει στα μαγαζια και να κοβει προστιμα....

Προσωπικα εγω ουτε καν εχω δοκιμασει το καπνισμα καθως με ενοχλει ο καπνος και η δυσωδια που βγαζει αυτος ενω μου κοβει και την ανασα !!!!!!
Παρολα αυτα ομως κρινω αντισυνταγματικο και παρανομο τον νομο περι καπνισματος καθως θεωρω οτι θιγει προσωπικες ελευθεριες και καταστρεφει επιχειρηματικες δραστηριοτητες....

Ειναι καταπατηση ελευθεριας το να κοβει αυθαιρετα προστιμα η δημοτικη αρχη σε οσους επιτρεπουν στον ΧΩΡΟ τους το καπνισμα

Το μονο καλο που θα εχει αυτος ο νομος ειναι Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ με διαχωριστικο και αυτο μονο εκει που ειναι καφετεριες, καθως μονο εκει δικαιολογηται ....
Σε κλαμπ ειναι καταστροφικος ο νομος αυτος διοτι περιοριζει πολυ τα ατομα που πανε εκει και κατα συνεπεια αναγκαζει σε λουκετο τα εν λογω μαγαζια

Κρινω πονηρο και ανουσιο το προστιμο δυο ταχυτητων....
5000 ευρω στον καταστηματαρχη και 500 ευρω στον καπνιστη
Ασχετως αν αυτο οδηγει και σε ''πονηρες'' καταστασεις εκ των ανταγωνιστων του καθε καταστηματος....

Τι εννοω πονηρες ?
Ποιος μου λεει αν ο καπνιστης ειναι ''βαλτος'' απο τριτους ?  Wink
Σιγουρα τραβηγμενο αλλα οχι ανεφικτο....

Ναι στην φορολογηση του καπνου
Ναι στον ελεγχο της διανομης (οχι διανομη σε ατομα κατω των 18)
Ναι σε προστιμο σε οποιον καπνιζει και ειναι κατω των 18 (στους γονεις)
Ναι στην απαγορευση σε δημοσια κτηρια νοσοκομεια σχολεια
Ναι στον διαχωρισμο καπνιστων και μη μεσω διαμορφωσης χωρων στις καφετεριες και ζαχαροπλαστεια και επιβολη αυστηρου ελεγχου οσον αφορα τα συστηματα εξαερισμου με χοντρα προστιμα.
Σεβασμος στην ιδιοκτησια και ιδιοχρησια κατα συνεπεια και στις ατομικες ελευθεριες.
(με ποιο δικαιωμα επεμβαινει το κρατος στην δουλεια των καταστηματων περιοριζοντας ολους ?)

Ομολογω οτι δεν μου αρεσε καθολου αυτο που ειδα στο ρεπορταζ
θυμισε αλλες εποχες και καταστασεις απο καθεστωτα που δεν εχω ζησει αλλα εχω ακουσει γιαυτες απο τους γηραιοτερους ως χουντα.....

Πειτε τις αποψεις σας...

Υγ. Ξερω οτι υπαρχει τοπικ γιαυτο το θεμα περι καπνισματος αλλα εδω θετω την επιχειρηματικη ιδιοκτησια και ιδιοχρησια ως δικαωμα και ως ατομικη ελευθερια
οποτε κρινεται εντελλως διαφορετικο θεμα απο το ηδη υπαρχον

whoknows

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ατομική ελευθερία είναι και το να μη σου επιβάλλουν  να καπνίσεις  100  τσιγάρα (τόσο έχει εκτιμηθεί το παθ. κάπνισμα σε βραδινή έξοδο σε μαγαζί τίγκα στον καπνό), αλλά  αυτό το  χαρίζω.  Τα δικαιώματα αυτών που εργάζονται σε χώρους καπνιζόντων τα έχει σκεφτεί κανείς; Αρκετά από αυτά  τα παιδιά είναι  καπνιστές και θέλουν να απομβάνουν 10 τσιγάρα. Γιατί να υποχρεώνονται να καπνίζουν 8ωρα (και βάλε)  καπνό ισοδύναμο με 1000 τσιγάρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom