Νέα

ΚΑΝΤΑΦΙ-δικατατορας ή ο τελευταιος ηγετης?-πουσταρια αμερικανοι τον φαγατε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Είδα πως το τραβούσανε το παρτάλι και πως σερνότανε ....
Τα υπόλοιπα άστα γιατί δεν τα κατέχεις !

Παρταλι λοιπον ο συνταγματαρχης Κανταφι, παρταλι ο Σανταμ Χουσειν, παρταλι ο Μιλοσεβιτς παρταλια οσοι εναντιωθηκαν στους αμερικανοσιωνιστες. Ρηγκαν, Κλιντον, Μπους και Ομπαμα ειναι τα ειδωλα σου τυπε μου ?

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Κανα νέο για τις Αμαζόνες ;;; ....και τις Νοσοκόμες

...μη τα πάρω στο Ουκρανίο !!! :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Τυπε, ειχα επιστησει (με πολλες φωτο-ντοκουμεντα) την προσοχη για την σωτηρια του τελευταιου fashion icon στους Αμερικανους φιλους μου την παραμονη των Νατοικων βομβαρδισμων,
αλλα με γραψανε στα αρχιδια τους... :jerking:

μια φορά εσυ την προσπάθεια σου την έκανες! :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και απίστευτα μωρά ψηλέ.
Πήγε φίλος το καλοκαίρι και παραμιλούσε...
URL]]

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Παρταλι λοιπον ο συνταγματαρχης Κανταφι, παρταλι ο Σανταμ Χουσειν, παρταλι ο Μιλοσεβιτς παρταλια οσοι εναντιωθηκαν στους αμερικανοσιωνιστες. Ρηγκαν, Κλιντον, Μπους και Ομπαμα ειναι τα ειδωλα σου τυπε μου ?
Η δαιμονοποιηση των ηγετων, στην μετα εποχη, για την αποκατασταση των σχεσεων με τους λαους (Σερβους, Ιρακινους, Λιβυους, Αιγυπτιους και βαλε εσυ...) ειναι συνηθης τακτικη της Νεας Pax Romana.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Είδα πως το τραβούσανε το παρτάλι και πως σερνότανε ....
Τα υπόλοιπα άστα γιατί δεν τα κατέχεις !

Πάντως οι διάφοροι "πολιτισμένοι δημοκράτες" όταν συναντιόντουσαν με το "παρτάλι" για business ήτανε κυριες σεμνές και ταπεινές.

Καταλαβαίνω με βάση τα γραφόμενα σου ότι έχεις εικόνα του τι έγινε. Ενημέρωσε μας λοιπόν να βγούμε από το μαύρο σκοτάδι της αγνοιας

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
ρε μεγαλε νεκρος ηταν ο κανταφι και αυτοι τον ξεφτυλισαν εντελος.τα ιδια δεν εκαναν και με τους λαντεν-χουσειν,πως θα πιστεψετε εσυ και οι υπολοιποι χαλβαδες οτι τα αμερικανια παλι καθαρισαν για την παρτυ σας.
τωρα που θα παρουν ομως τα πετρελαια,εσυ ετοιμασουν να παρεις καμια 100000 λυβιους λαθρομεταναστες και ολα καλα θα ειναι παλι.

<script type='text/javascript' src=''></script>

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
quote author=ZeroTolerance link=topic=132986.msg3215897#msg3215897 date=1319218089]
Πάντως, ενδυματολογικά τουλάχιστον, ήταν πολύ μπροστά απο την εποχή του!

http://[URL unfurl="true"]www.sk3tchy.com/media/2011/03/m18.png[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.freedomcurrent.com/wp-content/uploads/Muammar-Gaddafi.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sk3tchy.com/media/2011/03/m09.jpg[/img[/URL]]
[img]http://2.bp.blogspot.com/-amoYkfhx2j4/TaHxoiEHf2I/AAAAAAAABfA/vPgZb7xH6hU/s1600/ac-gaddafi.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.okeartist.com/wp-content/uploads/2011/03/President_Muammar_Gaddafi_Picture-500x300-300x180.jpg[/img[/URL]]
[img]http://2.bp.blogspot.com/-WZkATtD5YPI/TaHxOTsJDdI/AAAAAAAABds/reSIKBf1Xvw/s1600/gaddafi26_415.jpg
gadaffi_style_05.jpg

[/quote]εκκεντρικος τυπος :rockon:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Πάντως οι διάφοροι "πολιτισμένοι δημοκράτες" όταν συναντιόντουσαν με το "παρτάλι" για business ήτανε κυριες σεμνές και ταπεινές.

Καταλαβαίνω με βάση τα γραφόμενα σου ότι έχεις εικόνα του τι έγινε. Ενημέρωσε μας λοιπόν να βγούμε από το μαύρο σκοτάδι της αγνοιας

1. O Κανταφι ήταν ένας φονιας-δικτατορας που ειχε ασχημο, αλλά δικαιο τέλος.

2. Είπαμε οτι οι δυτικοι είναι λαμογια, που βαζουν το χρημα πανω απο ολα. Όμως φιλε παιζουν καλα το παιχνιδι της νομιμοφανειας κι ελεγχουν τον ΟΗΕ. Οποτε κερδιζουν τις εντυπώσεις... Δεν τους δικαιολογω, απλα τα εχω με τον Κανταφι, που ενω ξεκινησε σαν επαναστατης καταντησε μια καρικατουρα, οπως σχεδον όλοι τους...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και αυτος αν δεν προσεξει θα τον φανε στο πουστικο.το καλο με αυτον ειναι οτι εχει τα πυρινικα και αμα τρελαθει θα τα γαμησει την μανα ολα.ο κανταφι απο οτι φανηκε δεν ειχε πυρινικα,ηταν καθαρος ο τυπος,και τον κυνηγησαν τα πουσταρια.
εκει φοβουνται μην σκασει καμια τετοια τυπε :grin:
nuclear_bomb_mushroom_cloud1.jpg

URL]]

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Και κλεινω για σημερα λεγοντας, οτι ολοι αυτοι οι αραβες ηγετες ειχαν αρκετους σωσιες.
Θυμαμαι οτι ο Σανταμ ελεγε οτι ειχε 6 με 7 σωσιες.

[move][size=30pt]ΖΕΙ[/size][/move]

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    34 KB · Εμφανίσεις: 20

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Μόνο ;

Εδώ ο άθρωπας, είχε Αμαζόνες να τον φυλάνε !!! :rockon:

Αλήθεια τι γίναναν αυτές ;;;;;;  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Τύπε μια μελαχροινούλα που εμοιαζε με την Πενελοπε Κρουζ την πιασανε και μαλλον θα εχει ασχημο τελος γιατι όταν ηταν εξουσια ειχε ....γραβατωσει κοσμακη...

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
1. O Κανταφι ήταν ένας φονιας-δικτατορας που ειχε ασχημο, αλλά δικαιο τέλος.

2. Είπαμε οτι οι δυτικοι είναι λαμογια, που βαζουν το χρημα πανω απο ολα. Όμως φιλε παιζουν καλα το παιχνιδι της νομιμοφανειας κι ελεγχουν τον ΟΗΕ. Οποτε κερδιζουν τις εντυπώσεις... Δεν τους δικαιολογω, απλα τα εχω με τον Κανταφι, που ενω ξεκινησε σαν επαναστατης καταντησε μια καρικατουρα, οπως σχεδον όλοι τους...

η εξουσία διαφθείρει. Η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα. Ok, είναι ένα κλισέ αλλα ισχύει

Ο καντάφι υπήρξε ένας δικτάτορας. Ok συμφωνώ. Από την άλλη ο καντάφι σίγουρα είχε να πει πράγματα για διαφορα θέματα, συμφωνίες και συναντήσεις και αυτό ήταν ένα ρίσκο για πολλούς. Τώρα ήρθε η ώρα της "εξαργύρωσης" του "εκδημοκρατισμού" κυρίως από Γάλλους.

Μένει φυσικά να δούμε αν το ισλαμικό καθεστώς αποβεί χειρότερο από τον Καντάφι. Όπως είπε και ένας τυπάκος με μουσια, η νέα κυβέρνηση θα πορευτεί με βάση το κοράνι. Καύλα μου ακούγεται.

Στη Συρια να δούμε πως θα πάει.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16

Όχι δεν είναι αυτοι τα ειδωλά μου.
Ο εχθρός όμως του εχθρού μου, δεν είναι απαραιτητα φίλος μου....

Επισκέπτης
Και κλεινω για σημερα λεγοντας, οτι ολοι αυτοι οι αραβες ηγετες ειχαν αρκετους σωσιες.
Θυμαμαι οτι ο Σανταμ ελεγε οτι ειχε 6 με 7 σωσιες.

[move][size=30pt]ΖΕΙ[/size][/move]
Κι όχι μόνο αυτός τύπε :rockon:
Βίντεο πραγματικό ντοκουμέντο!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom