sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Και Ουκρανεζες νοσοκομες...Μόνο ;
Εδώ ο άθρωπας, είχε Αμαζόνες να τον φυλάνε !!!
Αλήθεια τι γίναναν αυτές ;;;;;;
Και Ουκρανεζες νοσοκομες...Μόνο ;
Είδα πως το τραβούσανε το παρτάλι και πως σερνότανε ....
Τα υπόλοιπα άστα γιατί δεν τα κατέχεις !
Τυπε, ειχα επιστησει (με πολλες φωτο-ντοκουμεντα) την προσοχη για την σωτηρια του τελευταιου fashion icon στους Αμερικανους φιλους μου την παραμονη των Νατοικων βομβαρδισμων,
αλλα με γραψανε στα αρχιδια τους...
Και απίστευτα μωρά ψηλέ.
Πήγε φίλος το καλοκαίρι και παραμιλούσε...
Η δαιμονοποιηση των ηγετων, στην μετα εποχη, για την αποκατασταση των σχεσεων με τους λαους (Σερβους, Ιρακινους, Λιβυους, Αιγυπτιους και βαλε εσυ...) ειναι συνηθης τακτικη της Νεας Pax Romana.Παρταλι λοιπον ο συνταγματαρχης Κανταφι, παρταλι ο Σανταμ Χουσειν, παρταλι ο Μιλοσεβιτς παρταλια οσοι εναντιωθηκαν στους αμερικανοσιωνιστες. Ρηγκαν, Κλιντον, Μπους και Ομπαμα ειναι τα ειδωλα σου τυπε μου ?
τυπε φημες λενε οτι τις πηγαν κωλοφεραντζαΚανα νέο για τις Αμαζόνες ;;; ....και τις Νοσοκόμες
...μη τα πάρω στο Ουκρανίο !!!
Είδα πως το τραβούσανε το παρτάλι και πως σερνότανε ....
Τα υπόλοιπα άστα γιατί δεν τα κατέχεις !
ρε μεγαλε νεκρος ηταν ο κανταφι και αυτοι τον ξεφτυλισαν εντελος.τα ιδια δεν εκαναν και με τους λαντεν-χουσειν,πως θα πιστεψετε εσυ και οι υπολοιποι χαλβαδες οτι τα αμερικανια παλι καθαρισαν για την παρτυ σας.
τωρα που θα παρουν ομως τα πετρελαια,εσυ ετοιμασουν να παρεις καμια 100000 λυβιους λαθρομεταναστες και ολα καλα θα ειναι παλι.
ο γιωργακης που ειναι τυπε?
Πάντως οι διάφοροι "πολιτισμένοι δημοκράτες" όταν συναντιόντουσαν με το "παρτάλι" για business ήτανε κυριες σεμνές και ταπεινές.
Καταλαβαίνω με βάση τα γραφόμενα σου ότι έχεις εικόνα του τι έγινε. Ενημέρωσε μας λοιπόν να βγούμε από το μαύρο σκοτάδι της αγνοιας
εκει φοβουνται μην σκασει καμια τετοια τυπεκαι αυτος αν δεν προσεξει θα τον φανε στο πουστικο.το καλο με αυτον ειναι οτι εχει τα πυρινικα και αμα τρελαθει θα τα γαμησει την μανα ολα.ο κανταφι απο οτι φανηκε δεν ειχε πυρινικα,ηταν καθαρος ο τυπος,και τον κυνηγησαν τα πουσταρια.
Μόνο ;
1. O Κανταφι ήταν ένας φονιας-δικτατορας που ειχε ασχημο, αλλά δικαιο τέλος.
2. Είπαμε οτι οι δυτικοι είναι λαμογια, που βαζουν το χρημα πανω απο ολα. Όμως φιλε παιζουν καλα το παιχνιδι της νομιμοφανειας κι ελεγχουν τον ΟΗΕ. Οποτε κερδιζουν τις εντυπώσεις... Δεν τους δικαιολογω, απλα τα εχω με τον Κανταφι, που ενω ξεκινησε σαν επαναστατης καταντησε μια καρικατουρα, οπως σχεδον όλοι τους...
Παρταλι λοιπον ο συνταγματαρχης Κανταφι, παρταλι ο Σανταμ Χουσειν, παρταλι ο Μιλοσεβιτς παρταλια οσοι εναντιωθηκαν στους αμερικανοσιωνιστες. Ρηγκαν, Κλιντον, Μπους και Ομπαμα ειναι τα ειδωλα σου τυπε μου ?
Κι όχι μόνο αυτός τύπεΚαι κλεινω για σημερα λεγοντας, οτι ολοι αυτοι οι αραβες ηγετες ειχαν αρκετους σωσιες.
Θυμαμαι οτι ο Σανταμ ελεγε οτι ειχε 6 με 7 σωσιες.
[move][size=30pt]ΖΕΙ[/size][/move]