Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 506
καταλαβα θα εχουμε παλι καλτ κριτικημε ψησατε ..και το κριμα πανω σας ..θα ενημερωσω :S :S :S
καταλαβα θα εχουμε παλι καλτ κριτικημε ψησατε ..και το κριμα πανω σας ..θα ενημερωσω :S :S :S
μην ενημερώσεις καλυτερα
καταλαβα θα εχουμε παλι καλτ κριτικη
απο την τσατσα η εσας ρε τυπε;την τσατσα στα αρχιδια μου.απο τα μελη του μπου ποιος με γλυτωνει μετα :S :S :S
:S :S :Sdont gιve a fuck γιγαντα
αναμενουμε όλοι να μάθουμε τι αντάλλαγμα θα πάρεις βλέπω να γίνεται θεσμός έτσι και τα πας καλάμε ψησατε ..και το κριμα πανω σας ..θα ενημερωσω :S :S :S
βλεπω να παιρνω τα αρχιδια μου τυπε,παιζει να ξεκιναει απο κομπολοι και να φτασει να θελει καμια πιστωτικη :S :S :Sαναμενουμε όλοι να μάθουμε τι αντάλλαγμα θα πάρεις βλέπω να γίνεται θεσμός έτσι και τα πας καλά
Μερικές φορές έχω πάει για φαί - εννοείται κερασμένο από εμένα - CG του χώρου ανεξάρτητες !
κι εγω, και νομιζα ότι οσοι μας κοιταζαν την ειχαν παρει :S :S
Δωστο τυπε και παρε τηλεφωνακι για εξω.βλεπω να παιρνω τα αρχιδια μου τυπε,παιζει να ξεκιναει απο κομπολοι και να φτασει να θελει καμια πιστωτικη :S :S :S
σε παω αδερφε. και εγω καποτε δουλευα σε ένα φαγαδικο. μπουρμπουαρ επαιρνα που και που. μια φορα δεν ηρθε ενας ΑΝΘΡΩΠΑΣ να μου πει ρε φιλε δεν θελω να φαω απλα να σου δωσω τα λεφτα μου, να τα δωσει και να φυγει ετσι για το γαμωτο. για τον αιφνιδιασμο. για κατι το διαφορετικο ρε παιδι μου.εχω αφησει μερικες φορες 5ευρω(ρεστα απο 20ρικο)...κ αν θυμαμαι καλα 1,2 φορες δεκαρικο...
ΕΠΕΙΔΗ ετσι μου ηρθε ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ..ξερω αν αφηνεις κατι σε κοιτανε κ αλλιως,
αλλα δεν ειμαι αυτης της σχολης...
αποφασιζω εκεινη την στιγμη.
σε μια σαν τακτικος πελατης..λειτουργησε αντιστροφα...με ειδε σαν κοροιδο ευκολο κτλ,
αποτελεσμα δεν ξαναπηγα...
----
γενικα σε ταξι,εστιατοριο,καφε θα αφησω σχεδον παντα κατι, στο μπουρδελο αναλογα την κοπελα κ την φαση,κ οταν μου ερθει εκεινη την στιγμη...
----------
καποτε θελω να κανω το εξης κουφο...να πληρωσω..και να φυγω..ετσι για την καυλα μου.
μεχρι τωρα δεν μου εχει ερθει..να το κανω..
Όπως το λέει κι ο τίτλος αγαπητά μέλη. Τώρα το τι είδος σεξουαλικό προσανατολισμό έχει ο καθένας, δε μας αφορά. Επικεντρωνόμαστε αν δίνουμε δώρα που μπορεί να είναι π.χ. 5Ε για να πιει έναν καφέ, μπορεί 500 αν είμαστε λεφτάδες, μπορεί ένα σπίτι αν είμαστε κορόιδα, μπορεί και τα @@ρια μας αν θεωρούμε τον εαυτό μας κορόιδο σε αντίθετη περίπτωση.
Εγώ προσωπικά (όσοι έχετε διαβάσει τις κριτικές μου) δίνω μόνο αν κάνει τα παιχνίδια που θέλω. Τώρα αν είναι 5Ε είτε παραπάνω, εξαρτάται από τη Φούλαμ το Cardiff ΓΚΡ...........
Έβαλα και περίπου στατιστικά όρια, ε θα τετραγωνίσουμε τον κύκλο, εγώ είμαι στη μέση τιμή, επιλέξατε κατά προσέγγιση!