Νέα

Κάνετε αγορές από το internet και αν ναι, τί είδους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinolagnos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.748
Πόντοι
2.306
3 αυτοκίνητα μέσω car.gr,. Home srudio,. Γκαραζ εργαστήριο για service του αυτοκινήτου, ηλεκτρονικό εργαστήριο για δικες μου επισκευές, όλα τα μηχανήματα και εργαλεία από ινρερνετ . Δεκάδες λάπτοπ και κινητά, ψωνίζω και κάτι 40αρες μέσω face, να είναι πάντα καλά ο ζουκεμπερκ και οι Αμερικάνοι να φυλάνε το www,και τα domain.....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.631
Πόντοι
2.637
Βιβλια απο το εξωτερικο που δεν κυκλοφορουν εδω.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.875
Πόντοι
3.846
Μεγάλη προσοχή στις αγορές από ίντερνετ, τσεκάρετε δύο καί τρεις φορές τήν σελίδα αν είναι έγκυρη, αν έχει σχόλια από άλλους αγοραστές, προσοχή στο θέμα εγγύησης καί πληρώνετε όσο είναι δυνατόν μέ αντικαταβολή.
Λάθος, πληρώνεις πάντα με PayPal ή Revolut, που θα σου δώσουν λεφτά πίσω αν γίνει μαλακια.
Ποια αντικαταβολή λες τώρα;
Ξέρεις Αμαζον, Ebay, Aliexpress και άλλα μεγάλα διεθνή καταστήματα να δέχονται με αντικαταβολή;

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.380
Πόντοι
11.096
Λάθος, πληρώνεις πάντα με PayPal ή Revolut, που θα σου δώσουν λεφτά πίσω αν γίνει μαλακια.
Ποια αντικαταβολή λες τώρα;
Ξέρεις Αμαζον, Ebay, Aliexpress και άλλα μεγάλα διεθνή καταστήματα να δέχονται με αντικαταβολή;
Μην τρέχεις ρώτα πρώτα..... Εσύ το πηγές σε άλλο επίπεδο, εγώ μίλαγα για αγορές εντός Ελλάδος.
Όσον αφορά αυτά που είπες νάι αλλά έχει χρέωση έξτρα το pay pal καί ασε καί τήν πιθανή περίπτωση λάθος ή ελαττωματικό προϊόν, θά μπλέξεις μέ email επιστροφές μέ έξοδα δικά σού κλπ...
Θά τά πάρεις τά χρήματα σού πίσω θά πιστωθουν αλλά μετά από μήνα καί βάλε.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.875
Πόντοι
3.846
Μην τρέχεις ρώτα πρώτα..... Εσύ το πηγές σε άλλο επίπεδο, εγώ μίλαγα για αγορές εντός Ελλάδος.
Όσον αφορά αυτά που είπες νάι αλλά έχει χρέωση έξτρα το pay pal καί ασε καί τήν πιθανή περίπτωση λάθος ή ελαττωματικό προϊόν, θά μπλέξεις μέ email επιστροφές μέ έξοδα δικά σού κλπ...
Θά τά πάρεις τά χρήματα σού πίσω θά πιστωθουν αλλά μετά από μήνα καί βάλε.
Λάθος ξανά.
Το PayPal ΔΕΝ έχει καμία χρέωση για τον αγοραστή.
Και ξαναλέω, ο μόνος τρόπος να πάρεις λεφτά πίσω είναι μέσα από αυτά που είπα.
Αλλιώς με τράπεζα έμπλεξες.
Επίσης έξοδα δικά σου δεν έχει αν είναι λάθος του πωλητή, πχ έστειλε χαλασμένο κάτι.
Φαίνεται ότι δεν το κατέχεις το πράγμα, ίσως καλύτερα να μην έδινες τέτοιες συμβουλές.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
ρε να ακούτε το μελος πουστη @xenitemenos εχει εμπειρία αγοράζει δονητές με paypal και τους βαζει στο κωλο του :effemine:

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486
Ψωνίζω από το ebay διαφορα gadget κλπ από το 2009.... Αυτή τη φορά έριξα μια ματιά και βρήκα κάτι που θέλω στο aliexpress.... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις αγορές από εκεί για Ελλάδα;; Η' κάτι που πρέπει να προσέξω; Δεν εχω παραγγειλει ποτέ από εκεί....

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Ψωνίζω από το ebay διαφορα gadget κλπ από το 2009.... Αυτή τη φορά έριξα μια ματιά και βρήκα κάτι που θέλω στο aliexpress.... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις αγορές από εκεί για Ελλάδα;; Η' κάτι που πρέπει να προσέξω; Δεν εχω παραγγειλει ποτέ από εκεί....
2 φορες "προσπάθησα" (τελευταια φορα προ διετίας) και τα προιόντα γαμησε τα.
Κινεζιά...

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486
Oι αποστολες ομως σου ηρθαν κανονικα; Χωρις τελωνια επιπλεον χρεωσεις κλπ;

Diavata$

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2021
Like
10
Πόντοι
0
Bangood ιναι αξιόπιστο για αγορές απο Κινα

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.875
Πόντοι
3.846
Τώρα το είδα.
Έχω δεκάδες αγορές από aliexress χωρίς πρόβλημα και φόρους αφού εδώ και πολλούς μήνες έχουν αναβαθμίσει τα συστήματα τους οι κινέζοι και έρχονται τα πράγματα με τους φόρους πληρωμένους.
Απλά κοιτάτε τα μεταφορικά γιατί για πολλά πράγματα έχουν πάει στα ύψη.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.624
Πόντοι
6.256
online365.com.gr
Site με μαιμουδες και διαφημιζομενο στο fb.
Επισημα πλεον πουλανε μαιμουδες και δεν τους μαζευει κανεις;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.875
Πόντοι
3.846
online365.com.gr
Site με μαιμουδες και διαφημιζομενο στο fb.
Επισημα πλεον πουλανε μαιμουδες και δεν τους μαζευει κανεις;
Στο FB διαφημίζεται ο κάθε καημένος..
Όποιος αγοράζει από εκεί είναι άξιος της μοίρας του. Και ειδικά χωρίς PayPal που έχει κάποια προστασία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom