Νέα

ΣΜΝ από γλειφομούνι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jack_dalton
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Έχω φίλο που μου εχει παραδεχτεί οτι κάνει γλυφομούνια στις πουτάνες. Τελευταια εχει αρχίσει ψυχοθεραπεία να το κοψει γιατι είναι εθισμένος. Του εκανα πασα γκόμενα να ξεφύγει από τον εθισμό αλλά τον σουταρε. Νιωθει λεει ότι του σηκωνεται ετσι και παιρνει μπρος. Αλλιως δεν μπορεί. Ψυχολογικό μου μυρίζει.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
Έχω φίλο που μου εχει παραδεχτεί οτι κάνει γλυφομούνια στις πουτάνες. Τελευταια εχει αρχίσει ψυχοθεραπεία να το κοψει γιατι είναι εθισμένος. Του εκανα πασα γκόμενα να ξεφύγει από τον εθισμό αλλά τον σουταρε. Νιωθει λεει ότι του σηκωνεται ετσι και παιρνει μπρος. Αλλιως δεν μπορεί. Ψυχολογικό μου μυρίζει.
Ψυχοθεραπεία για να κόψει τα γλειφομούνια; Υπάρχει κόσμος που διεγείρεται να βλέπει την ηδονή που προκαλεί στον παρτενέρ του.

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Ψυχοθεραπεία για να κόψει τα γλειφομούνια; Υπάρχει κόσμος που διεγείρεται να βλέπει την ηδονή που προκαλεί στον παρτενέρ του.
Κι αυτος ετσι λεει. Του σηκωνεται με το γλυφομουνι. Δεν ειδες που το εγραψα; απο την αλλη φοβαται μην παθει τιποτα οποτε πηγε σε ψυχολογο να λυσει το προβλημα. Το βλεπει ως προβλημα μην παθει τιποτα. Σε αυτο συμφωνω μαζι του. Γενικως δεν ειναι φυσιολογικο να κανεις γλυφομουνια οπου να ναι σε αγνωστες. Κομπλεξ κι απωθημενο είναι.

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
60
Πόντοι
0
Κι αυτος ετσι λεει. Του σηκωνεται με το γλυφομουνι. Δεν ειδες που το εγραψα; απο την αλλη φοβαται μην παθει τιποτα οποτε πηγε σε ψυχολογο να λυσει το προβλημα. Το βλεπει ως προβλημα μην παθει τιποτα. Σε αυτο συμφωνω μαζι του. Γενικως δεν ειναι φυσιολογικο να κανεις γλυφομουνια οπου να ναι σε αγνωστες. Κομπλεξ κι απωθημενο είναι.
Συμβούλεψέ τον να παει σε γυναίκα ψυχολόγο, θ αξερει καλήτερα

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Συμβούλεψέ τον να παει σε γυναίκα ψυχολόγο, θ αξερει καλήτερα
Σε γυναίκα πάει. Εμενα μου λεει οτι ειμαι αυστηρός στην κρίση μου αλλα ας κοψει τον σβερκο του μονοε του. Δηλαδη αν παω εγω με cg και θελω γλυφομούνι για να παρω μπρος αντι να απολαυσω το πρόγραμμα αραχτος, τότε όντως έχω κόμπλεξ ή απωθημένο.

Έντιτ: ας πάρω κι εγω τα λεφτα πίσω απο το cg αφού όπωε ειπε κι ενας άλλος είναι ωραία να βλέπω την άλλη να ηδονίζεται. Χαχαχαχα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
Στο σεξ κάποια πράγματα σε διεγείρουν, είτε τα κάνεις με άγνωστες, είτε με γνωστές. Ίσα ίσα που καμιά φορά με άγνωστες σε διεγείρει περισσότερο, αλλιώς οι άντρες δε θα πήγαιναν ποτέ με πουτάνες. Στα πλαίσια του ασφαλούς λέω πάντα. Και δε νομίζω να κολλάς από το γλειφομούνι τόσο εύκολα.

• Like
Αντιδράσεις: linear

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Στο σεξ κάποια πράγματα σε διεγείρουν, είτε τα κάνεις με άγνωστες, είτε με γνωστές. Ίσα ίσα που καμιά φορά με άγνωστες σε διεγείρει περισσότερο, αλλιώς οι άντρες δε θα πήγαιναν ποτέ με πουτάνες. Στα πλαίσια του ασφαλούς λέω πάντα. Και δε νομίζω να κολλάς από το γλειφομούνι τόσο εύκολα.
Κολλας διάφορα και άνετα από αγνωστο άτομο. Επίσης είναι απωθημένο να διεγειρεις το άλλο άτομο έχοντας πληρώσει. Το εχουν γαμήσει κάποιοι. Κλείνουν ραντεβου με το νικ, κανουν γλυφομούνι πσρέχοντας δηλαδή υπηρεσία, κάνουν μσσαζ στην πουτάνα και της μιλούν τρωγοντας χρόνο. Αν είναι να πληρωνονται κιόλας. Χαλάνε την πιάτσα. Οχι να πληρώνουν και να προσφέρουν αλλά μυαλό κουκούτσι.

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.697
Πόντοι
2.836
Κολλας διάφορα και άνετα από αγνωστο άτομο. Επίσης είναι απωθημένο να διεγειρεις το άλλο άτομο έχοντας πληρώσει. Το εχουν γαμήσει κάποιοι. Κλείνουν ραντεβου με το νικ, κανουν γλυφομούνι πσρέχοντας δηλαδή υπηρεσία, κάνουν μσσαζ στην πουτάνα και της μιλούν τρωγοντας χρόνο. Αν είναι να πληρωνονται κιόλας. Χαλάνε την πιάτσα. Οχι να πληρώνουν και να προσφέρουν αλλά μυαλό κουκούτσι.
Είναι πολύ απλό φίλε. Αν κάνεις ένα ωραίο γλυφομούνι στην κοπέλα, ακόμα και εργαζόμενη να είναι, και την καβλώσεις, θα στο ανταποδώσει μετά και θα περάσεις καλύτερα στο ραντεβού. Προφανώς το κάνεις αν σου αρέσει. Αν όχι το παραβλέπεις. Εγώ τρελαίνομαι να γλύφω μια ωραία κοπέλα με περιποιημένο μουνάκι και να νιώθω να γίνεται μούσκεμα στο στόμα μου.

• Like
Αντιδράσεις: vril

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Είναι πολύ απλό φίλε. Αν κάνεις ένα ωραίο γλυφομούνι στην κοπέλα, ακόμα και εργαζόμενη να είναι, και την καβλώσεις, θα στο ανταποδώσει μετά και θα περάσεις καλύτερα στο ραντεβού. Προφανώς το κάνεις αν σου αρέσει. Αν όχι το παραβλέπεις. Εγώ τρελαίνομαι να γλύφω μια ωραία κοπέλα με περιποιημένο μουνάκι και να νιώθω να γίνεται μούσκεμα στο στόμα μου.
Εσυ κανε οτι νομιζεις. Κανεις δεν κανεις γλυφομουνι η αλλη ειναι υποχρεωμενη να σου κανει καλό πρόγραμμα με ολον τον χρονο αφιερωμενο στην δικη σου ευχαριστηση κι οχι δική της. Ετσι κι αλλιως και γλυφομουνι νσ κανεις εχει βαλει κρεμα και δεν νιωθει πολλα. Επίσης με στοματικο σεξ κολλας έρπη, συφιλη που είναι πολυ σοβαρη ασθενεια και κολλαει και μέσω δερματος, γονόρροια, χλαμύδια, κονδυλώματα και διαφορα άλλα μπόνους.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
825
Πόντοι
86
Δεν της αρεσε το γλυφομουνι της γκομενας?

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Ανακεφαλαιωνω. Προσοχη πολυ στα γλυφομούνια. Εκτος οτι υπαρχει σοβαρος κινδυνος μεταδοσης σμν όπως έρπη, χλαμύδια, γοννόρροια, κονδυλώματα, συφιλη κτλ (ανοιξτε κάνα βιβλίο, ρωτήστε κανεναν γιατρο) αντιμετωπίζετε ψυχολογικα προβλήματα πιεζόμενοι τους εαυτούς σας να προσφερετε ηδονή σε μια άγνωστη λες και παίζει ρόλο. Ετσι κι αλλιως προγραμμα κάνει και στημενα ειναι ολα. Δεν εχει σημασία να αποδείξετε οτι κάνετε καλό γλυφομούνι στις πουτάνες. Τι κόμπλεξ είναι αυτα; τελοσπάντων.

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Δεν της αρεσε το γλυφομουνι της γκομενας?
Ποιας γκόμενας λες; αυτή που του γνώρισα; δεν ξέρω. Εμεινα στα λόγια της ότι δεν πάει καλά ο τύπος. Ποιος ξερει τι θα έγινε; κανω το κορόιδο. Δεν μου πεφτει λόγος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom