xan4625
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.997
- Πόντοι
- 2.836
οκ.Όχι δεν το έχω ανάγκη.
οκ.Όχι δεν το έχω ανάγκη.
νάσαι καλάΞέρεις πόσες παραθέσεις μου έχεις κάνει; βλέπεις το πρόβλημά σου πιστεύω. Θες να μην λέω αυτό που είναι αλήθεια. Συνέχισε μόνος σου.
Δεν σου είπε να μην λες αληθειες. Δίκιο έχεις σε όσον αφορά τη μετάδοση των σμν. Αυτά όμως τα ξέρουμε, σε σαητ για μπουρδέλα είμαστε. Δεν είμαστε παιδάκια. Τι θέλεις να συζητάει ο κόσμος?? για γαμήσια και γλυφομούνιαΞέρεις πόσες παραθέσεις μου έχεις κάνει; βλέπεις το πρόβλημά σου πιστεύω. Θες να μην λέω αυτό που είναι αλήθεια. Συνέχισε μόνος σου.
Κάνετε ξιφομαχίες με τους φίλους σου και υγιεινά τσιμπούκια χαχαΠάνε οι εκδιδόμενες με ένα σωρό κατσαπλιάδες και βγαίνουν κάτι έξυπνοι και λένε: " είναι καθαρές, κάνουν εξετάσεις, προσέχουν περισσότερο" και κάτι τέτοιες μαλακιες για να μπορουν να υπερασπιστούν το χόμπυ τους. Μετά τελείως αυθαίρετα λέτε ότι οι κανονικές γκόμενες είναι επικίνδυνες γιατί πάνε με πολλούς. Τα στέλνω αυτά σε φίλους μου να γελάμε. Γελάει κι ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας με κάτι τέτοιους μαλάκες.
απορώ ..δεν βαρέθηκες ...? κ η πλάκα είναι ότι δεν γράφεις κ κάτι καινούργιοΤι να πει κανεις; εκτος απο τα σοβαρά μελη που εγραψαν σοβαρα πράγματα, υπάρχει μια γιαφκα κακομοίρηδων που ξυπναει το πρωι και σκεφτεται ποτε θα κάνει γλυφομούνι. Δυστυχως η γκομενική απόριψη τους έχει καταντήσει αισχρά δίποδα που προσπαθούν να ικανοποιήσουν τις εκδιδόμενες με γλυφομούνια. Το γλυφομούνι είναι υπηρεσία και παρακαλάνε να το κάνουν. Δραματική η καταστασή τους. Γελανε κι οι πετρες.![]()
μόνο εσύ γράφεις ..είπα να σου κάνω λίγο παρέα ,να μην νοιώθεις ότι σε έχουμε κ τελείως γραμμένοΕσύ δεν βαρέθηκες να σέρνεσαι ξωπίσω μου; δημοσιο είναι το φόρουμ και υπαρχει σχολιασμός σε οτι γουστάρουμε.
πίστεψέ με δεν χαλιόμαστε καθόλου ...Μια χαρα εγραψαν και γραφουν κι αλλοι. Τωρα ηταν η σειρά μου. Μετά θα γραψει άλλος. Ετσι κυλούν τα θεματα. Απλα εσύ κι άλλοι χαλιεστε. Δικό σας πρόβλημα.
Γύρισες από ολοκληρωμένο μαραθώνιο αυνανισμού χαχα Για να μπήκες στο σάιτ πάλι μάλλον δεν συνήλθες καλά οπότε θέλεις μερικούς ακόμα αυνανισμούς για να καθαρίσει το μυαλόΓύρισα απο ολοκληρωμένο γαμήσι με γκόμενα. Εχω πιει 2 λιτρα χυμούς να επανέλθω. Εσεις καποιοι παρακαλάτε για γλυφομούνι τις πουτάνες. Εθελοντές με σμν. Εύγε!
Με φιλιά στο στόμα (σύντομα, κι όχι πολλά) με κλειστά στόματα, με πουτάνα, υπάρχει κίνδυνος για αυτό; Ή γενικά για κάτι πολύ σοβαρό, δύσκολο, ή μη θεραπεύσιμο;Με το γλειφομούνι σε πουτανες το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάρεις σχεδόν όλους τους τύπους του ιού των ανθρωπίνων θηλωματων (HPV).
Ο ιός αυτός προκαλεί καρκίνο -στοματος ,φάρυγγα , λάρυγγα. Η αύξηση της συχνότητας αυτών των καρκίνων οφείλεται στο ότι πλέον οι άντρες γλείφουν πολυ περισσότερο από ότι στο παρελθόν..
Η απολύτως ΚΑΛΥΤΕΡΗ θεραπεία από την εμμονή για γλυφομούνι, είναι η θεραπεία της ψυχολόγου που της κάνεις γλυφομούνι. Άριστη επαφή γιατρού - ασθενούς, παρακολουθείς την πρόοδο στις συνεδρίες(να την γλύφεις όπως της αρέσει και να χύνει πολλαπλώς) .
Καμιά ενημέρωση;εγω απο εδω και πέρα θα γαμαω γυναικες ,ιερόδουλες και ανδρες παθητικούς ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ χωρίς καπότα,να δω τι θα γινει...Γιατι εχω την εντυπωση οτι ολα αυτα ειναι υπερβολές απο κατι Κατακουζηνούς που νομιζουν οτι ακομα κι απο τον αέρα θα κολλησουν κατι.
Εμπρός λοιπον για μια νέα εποχή.Πουτσα παντου και σε ολους κι ολες.Οτι βρω θα το γαμάω ακάποτα κι οτι βρεξει ας κατεβάσει
Γενικά μέσω ενός απλού φιλιού είναι δύσκολο να κολλήσεις κάτι σοβαρό (εως απίθανο) επειδή το σάλιο δεν έχει την ίδια ισχύ μετάδοσης όπως το αίμα. Αυτό προϋποθέτει όμως ότι δεν σου μεταφέρει αίμα. Καλό είναι με ιεροδουλες να είσαι τυπικός και όχι να κάνεις τα ίδια με μια σχέση σου επειδή όσο ναναι ακόμα και ένα γλωσσόφιλο να σου δώσει, το να σκέφτεσαι ότι πριν ρούφαγε τα φλόκια του άλλου είναι κάπως…Με φιλιά στο στόμα (σύντομα, κι όχι πολλά) με κλειστά στόματα, με πουτάνα, υπάρχει κίνδυνος για αυτό; Ή γενικά για κάτι πολύ σοβαρό, δύσκολο, ή μη θεραπεύσιμο;
Ακριβώς γι αυτό (το τελευταίο, και γενικά το πόσους πιπώνει κλπ) δε θα δώσω ποτέ φιλί με ανοιχτό στόμα.. Πάντα κλειστό, χωρίς σάλια καθόλου κλπ, και πάντα πλένομαι με το που βγει απ το δωμάτιο.. Κι αυτό (το απλό φιλί) πολύ το θεωρώΓενικά μέσω ενός απλού φιλιού είναι δύσκολο να κολλήσεις κάτι σοβαρό (εως απίθανο) επειδή το σάλιο δεν έχει την ίδια ισχύ μετάδοσης όπως το αίμα. Αυτό προϋποθέτει όμως ότι δεν σου μεταφέρει αίμα. Καλό είναι με ιεροδουλες να είσαι τυπικός και όχι να κάνεις τα ίδια με μια σχέση σου επειδή όσο ναναι ακόμα και ένα γλωσσόφιλο να σου δώσει, το να σκέφτεσαι ότι πριν ρούφαγε τα φλόκια του άλλου είναι κάπως…
Και να πλυθείς δεν κερδίζεις κάτι απλά ενδεχομένως να καταφέρεις να σταματήσεις την μόλυνση από κανέναν έρπη αλλά και πάλιΑκριβώς γι αυτό (το τελευταίο, και γενικά το πόσους πιπώνει κλπ) δε θα δώσω ποτέ φιλί με ανοιχτό στόμα.. Πάντα κλειστό, χωρίς σάλια καθόλου κλπ, και πάντα πλένομαι με το που βγει απ το δωμάτιο.. Κι αυτό (το απλό φιλί) πολύ το θεωρώ
...απο έρπη γιατί αν υπάρξει Active HPV καληνύχταΚαι να πλυθείς δεν κερδίζεις κάτι απλά ενδεχομένως να καταφέρεις να σταματήσεις την μόλυνση από κανέναν έρπη αλλά και πάλι