Νέα

ΣΜΝ από γλειφομούνι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jack_dalton
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xan4625

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
21
Like
4.153
Πόντοι
2.591
Θερίζει κι η ηπατίτιδα A, B, C από στοματικό σεξ. Χλαμύδια, hpv (κονδυλώματα) γονόρροια, έρπης, Πολλοί και σοβαροί οι κίνδυνοι. Πολύ σοβαρή πάθηση κι η σύφιλη που μεταδίδεται από στόμα ή δέρμα. Κι όλα αυτά για ποιο λόγο; για να νιώσει ο κάθε στερημένος κάτι παραπάνω μέσα στο ψέμα με την εκδιδόμενη. Να νιώσει ότι είναι γαμιάς σε ένα κουκλοθέατρο ελαχίστου χρόνου. Να νιώσει ότι η άλλη χύνει ενώ τον παραμυθιάζει κι απλά υγραίνεται από τα σάλια. Να νιώσει ότι έχει γκόμενα δική του και καλά ενώ εκείνη κοιτάζει πότε θα φύγει για τον επόμενο. Πραγματικά κρίμα.
χαλάρωσε λίγο φίλε ..

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
56
Πόντοι
0

xan4625

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
21
Like
4.153
Πόντοι
2.591
Δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοείς. Όπως τα λέω ειναι. Δεν λέω κάτι καινούργιο. Με χάδια θα μιλάμε; δεν υπάρχει περίπτωση.
μεγάλοι άνθρωποι είμαστε ... κ τα ξέρουμε όλα αυτά . . αλλά στο site που τα γράφεις είναι το εντελώς ακατάλληλο

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
56
Πόντοι
0
μεγάλοι άνθρωποι είμαστε ... κ τα ξέρουμε όλα αυτά . . αλλά στο site που τα γράφεις είναι το εντελώς ακατάλληλο
Η αληθεια πρέπει να λέγεται. Αν τώρα οι άλλοι θέλουν να κάνουν οτι θέλουν, δεν μπαίνω εμπόδιο. Για μένα εθελοτυφλούν.

xan4625

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
21
Like
4.153
Πόντοι
2.591
Η αληθεια πρέπει να λέγεται. Αν τώρα οι άλλοι θέλουν να κάνουν οτι θέλουν, δεν μπαίνω εμπόδιο. Για μένα εθελοτυφλούν.
ψυχολογικά αυτός που κάνει γλειφομούνι πρώτη φορά το ακούω. . όσο για τα ΣΜΝ οκ , καλά κάνεις κ τα γράφεις αλλά δεν θα αποτρέψεις κανέναν , πίστεψέ με . .

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
56
Πόντοι
0
ψυχολογικά αυτός που κάνει γλειφομούνι πρώτη φορά το ακούω. . όσο για τα ΣΜΝ οκ , καλά κάνεις κ τα γράφεις αλλά δεν θα αποτρέψεις κανέναν , πίστεψέ με . .
Κι όμως έχουν ψυχολογικά. Πάει ο άλλος να γλύψει για ποιον λόγο; να νιώσει η πουτανα καλά; αυτό είναι τελείως γελοίο. Η άλλη είναι με το ρολόι στο χέρι. Μην πιστεύεις τις μαλακιες που διαβάζουμε. Προφανώς δεν του σηκώνεται αλλιώς ή θέλει να κατακτήσει την πουτανα (στο μυαλό του όλα αυτα) μπας και χύσει. Κι αυτά που τα γράφω τα γραφω επειδή είναι αλήθεια. Όχι για να αποτρέψω κανέναν.

xan4625

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
21
Like
4.153
Πόντοι
2.591
Κι όμως έχουν ψυχολογικά. Πάει ο άλλος να γλύψει για ποιον λόγο; να νιώσει η πουτανα καλά; αυτό είναι τελείως γελοίο. Η άλλη είναι με το ρολόι στο χέρι. Μην πιστεύεις τις μαλακιες που διαβάζουμε. Προφανώς δεν του σηκώνεται αλλιώς ή θέλει να κατακτήσει την πουτανα (στο μυαλό του όλα αυτα) μπας και χύσει. Κι αυτά που τα γράφω τα γραφω επειδή είναι αλήθεια. Όχι για να αποτρέψω κανέναν.
στο tourdela.com βρήκες να τα γράψεις ? εδώ το γλειφομούνι κ τα γλωσσόφιλα πέφτουν σύννεφο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

στο tourdela.com βρήκες να τα γράψεις ? εδώ το γλειφομούνι κ τα γλωσσόφιλα πέφτουν σύννεφο
όλοι ψυχολογικά έχουν ?

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
56
Πόντοι
0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

όλοι ψυχολογικά έχουν ?
Οι αλήθειες γράφονται όπου κάτσουν. Σιγά μην κάνουμε και διακρίσεις. Για τα ψυχολογικά που λες δεν μου κάνει εντύπωση αν έχουν όσοι κάνουν γλυφομούνια. Δεν κάνουν όλοι όμως. Σκέψου εσύ μόνος σου γιατί κάνουν και τις τους οδηγεί εκεί και θα καταλήξεις σε αυτά που είπα. Τέλος απλή συζήτηση κάνουμε.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.070
Πόντοι
216
O Σπιρτούλης ξαναγράφτηκε στο σάιτ με άλλο gmail και γράφει πάλι τις ίδιες μαλακίες

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
19.839
Πόντοι
4.646
Καλημέρα σας φίλοι.
Έχει κάποιος εμπειρία από ΣΜΝ στο στόμα , μετά από γλειφομούνι; Έβγαλα στις αμυγδαλές κάτι άσπρα στίγματα που με λίγη προσπάθεια απομακρύνονται με μπατονέτα. Έψαξα στο διαδίκτυο και απ΄ότι κατάλαβα πρόκειται για αμυγδαλολίθους aka tonsil stones.
Υπάρχει περίπτωση να κόλλησα κάποιο ΣΜΝ και αν ναι , ποιο; Τι εξετάσεις μπορώ να κάνω;
Υ.Γ. Το πινέλο το πέρασα σε γκόμενα και όχι σε ταναπου.
Thanks in advance.
Καλλιέργεια ούρων ΚΑΙ σπέρματος

xan4625

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
21
Like
4.153
Πόντοι
2.591
Οι αλήθειες γράφονται όπου κάτσουν. Σιγά μην κάνουμε και διακρίσεις. Για τα ψυχολογικά που λες δεν μου κάνει εντύπωση αν έχουν όσοι κάνουν γλυφομούνια. Δεν κάνουν όλοι όμως. Σκέψου εσύ μόνος σου γιατί κάνουν και τις τους οδηγεί εκεί και θα καταλήξεις σε αυτά που είπα. Τέλος απλή συζήτηση κάνουμε.
εδώ μέσα δεν θα σε ακούσει κανείς .

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
56
Πόντοι
0
εδώ μέσα δεν θα σε ακούσει κανείς .
Αρνήσου πρώτα τους λόγους που γίνονται τα γλυφομουνια και ας μην με ακούσει κανείς. Δεν ζητώ να με ακούσουν εξάλλου. Άλλος άνοιξε το θέμα. Εγώ μιλάω για τους κομπλεξικούς γλυφομουνάκηδες με την έννοια ότι το κάνουν για να νιώσουν άντρακλες ή για να καυλώσουν.

xan4625

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
21
Like
4.153
Πόντοι
2.591
Αρνήσου πρώτα τους λόγους που γίνονται τα γλυφομουνια και ας μην με ακούσει κανείς. Δεν ζητώ να με ακούσουν εξάλλου. Άλλος άνοιξε το θέμα. Εγώ μιλάω για τους κομπλεξικούς γλυφομουνάκηδες με την έννοια ότι το κάνουν για να νιώσουν άντρακλες ή για να καυλώσουν.
ότι τους αρέσει δεν σου πέρασε από το μυαλό .? .

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
7
Like
553
Πόντοι
301
Ποιον λές πάλι ρε τύπε τον Άρθρουρ; :grin:
Αυτόν που πριν λίγες μέρες είχες μπιφ, στο νήμα για τις ελλεηνίδες νομίζω ή για τις σχέσεις κάτι τέτοιο. Δεν θυμάμαι όνομα, έναν που γράφει κατεβατά καθε μέρα οτι πρέπει να χτυπάμε γκομενες και οχι πουτάνες. Καινουριο μέλος και αυτός. Η γραφή του συγκεκριμένου μου τον θυμίζει πολύ. τον george 150 λεω

Τελευταία τροποποίηση:

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
56
Πόντοι
0
ότι τους αρέσει δεν σου πέρασε από το μυαλό .? .
Εσύ για να απαντάς διαρκώς κάτι σε ενοχλεί. Και μάλιστα απαντάς εκ μέρους όλων. Τι σημαίνει να τους αρεσει; αν εμένα μου κάνει μια πιπα μια πουτανα τι νιώθει; τίποτα. έτσι υπάρχουν κι άνθρωποι που κανουν γλυφομουνι από κόμπλεξ πιστεύοντας ότι αρέσει στην πουτανα δηλαδή παλεύουν να χύσει ή καυλώνουν οι ίδιοι από απωθημένο και κόμπλεξ.

Haris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2021
Κριτικές
6
Like
2.945
Πόντοι
481
Εσύ για να απαντάς διαρκώς κάτι σε ενοχλεί. Και μάλιστα απαντάς εκ μέρους όλων. Τι σημαίνει να τους αρεσει; αν εμένα μου κάνει μια πιπα μια πουτανα τι νιώθει; τίποτα. έτσι υπάρχουν κι άνθρωποι που κανουν γλυφομουνι από κόμπλεξ πιστεύοντας ότι αρέσει στην πουτανα δηλαδή παλεύουν να χύσει ή καυλώνουν οι ίδιοι.
μ'αρέσει και η μπύρα

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
1.274
Πόντοι
201
Με το γλειφομούνι σε πουτανες το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάρεις σχεδόν όλους τους τύπους του ιού των ανθρωπίνων θηλωματων (HPV).
Ο ιός αυτός προκαλεί καρκίνο -στοματος ,φάρυγγα , λάρυγγα. Η αύξηση της συχνότητας αυτών των καρκίνων οφείλεται στο ότι πλέον οι άντρες γλείφουν πολυ περισσότερο από ότι στο παρελθόν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom