Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Ποια αλήθεια κρύβει η βιομηχανία κρεατος????
Οτι πρεπει να αρχισουμε να τρωμε σπορους, βολβους, ριζες, πετρες και χαλικια, και ο,τι αλλη μαλακια θελουν οι ψυχασθενεις...Ποια αλήθεια κρύβει η βιομηχανία κρεατος????
Τυπε μεχρι ο ανθρωπος να ανακαλυψει την φωτια και να πρωτοφαει μαγειρεμενο κρεας, ειχε ουρά και κρεμοταν απο τα δεντρα...ακριβως δηλαδη στην κατασταση που βρισκεσαι εσυ εν ετει 2018...Κάπως έτσι αντιμετώπιζε ο κόσμος παλιά τους ακτιβιστές εναντίον του δουλεμπορίου, για την εποχή τους το δουλεμπόριο ήταν κάτι συνηθισμένο, αποδεκτό και απόλυτα λογικό να υπάρχει. Το ίδιο ισχύει για την κρεατοφαγια , ανενημερωτοι, απαίδευτοι κοιλιοδουλοι προσπαθούν να υπερασπιστούν την κανονικότητα στο να καταναλώνεις κρέας αδιάφοροντας για τα παντα. Καλύτερα πες δεν γνωρίζω αλλά τρώω κρέας γιατί γουστάρω παρά να προσπαθείς με επιχειρήματα 5χρόνου να πείσεις τους άλλους για το συνειδητό της επιλογής σου. Ο άνθρωπος από την δημιουργία του ήταν συλλέκτης και όχι παμφάγος όπως εξελίχθηκε στην πορεία. Άρα μπορεί να ζήσει μια ζωή χαρισάμενη χωρίς το κρέας.
τυπε μάλλον εσύ βρίσκεσαι έτσι αν κρίνω και από το avatar του πιθήκου που έχεις βάλει και ταυτίζεσαι μ'αυτον.Τυπε μεχρι ο ανθρωπος να ανακαλυψει την φωτια και να πρωτοφαει μαγειρεμενο κρεας, ειχε ουρά και κρεμοταν απο τα δεντρα...ακριβως δηλαδη στην κατασταση που βρισκεσαι εσυ εν ετει 2018...
Ναι αλλα εγω με μια γροθια μπορω να σου ξεριζωσω την κεφαλα...εσυ με τις μαλακιες που τρως, κλανεις και ραγιζεις 3 πλευρά σου..φλουφλη... :Sτυπε μάλλον εσύ βρίσκεσαι έτσι αν κρίνω και από το avatar του πιθήκου που έχεις βάλει και ταυτίζεσαι μ'αυτον.
τιμή και δοξαΤυπε μεχρι ο ανθρωπος να ανακαλυψει την φωτια και να πρωτοφαει μαγειρεμενο κρεας, ειχε ουρά και κρεμοταν απο τα δεντρα...ακριβως δηλαδη στην κατασταση που βρισκεσαι εσυ εν ετει 2018...
Βλακακο φάε μια φασολάδα πριν μου κλάσεις τ'@@δια!!Ναι αλλα εγω με μια γροθια μπορω να σου ξεριζωσω την κεφαλα...εσυ με τις μαλακιες που τρως, κλανεις και ραγιζεις 3 πλευρά σου..φλουφλη... :S
Η χοληστερίνη , η παχυσαρκία, τα καρδιακά, τα εγκεφαλικά και κάθε λογής καρκίνος καραδοκεί για τους λάτρεις του κρέατος!!Έτσι ακριβώς, αδερφέ. Επιχειρήματα νηπίου γιά νά δικαιολογήσουν τήν επιλογή τους. Παρατήρησε ότι τά παιδιά δυσκολεύονται νά συνηθίσουν τό κρέας. Τό φτύνουν. Δέν τούς αρέσει. Καί πρέπει νά τό ανακατέψουμε μέ κάλε λογής καρύκευμα, καί νά τό ψήσουμε, γιά νά τό ανεχθεί ο οργανισμός μας.
Έτσι ακριβώς, αδερφέ. Επιχειρήματα νηπίου γιά νά δικαιολογήσουν τήν επιλογή τους. Παρατήρησε ότι τά παιδιά δυσκολεύονται νά συνηθίσουν τό κρέας. Τό φτύνουν. Δέν τούς αρέσει. Καί πρέπει νά τό ανακατέψουμε μέ κάλε λογής καρύκευμα, καί νά τό ψήσουμε, γιά νά τό ανεχθεί ο οργανισμός μας.
Εσύ ρε φίλε έχεις προδιάθεση για καρκίνο στην οικογένεια, δεν φταίει το κρέας.Θα μοιραστω μαζι σας καποια γεγονοτα.
Σε ηλικια 47 ετων πεθανε ο αδερφος μου απο καρκινο. Ο πατερας μου εχει κανει επεμβαση για καρκινο. Η μητερα μου εχει κανει αφαιρεση στηθους λογω καρκινου. Εγω, ειχα ενα μικρο θεμα με το εντερο αλλα ευτυχως το προλαβα νωρις και ολα εως τωρα ειναι οκ.
Εκατσα και μιλησα με ιατρους σχετικα με το θεμα διατροφης. Πολυ συντομα καταλαβα οτι δεν ξερουν τη τυφλα τους και πως το μονο που σου λενε ειναι οτι τους εχουν πει να λενε. Στην ουσια, υπαρχουν για να παραγουν χρημα για τις τσεπες τους.
Το εψαξα και πιο περα. Μιλησα με ανθρωπους απο το εξωτερικο. Σχεδον μια απο τα ιδια.
Ξεκινησα τα πειραματα πανω μου. Χορτοφαγικη διατροφη (οχι με ετοιμα γευματα επεξεργασμενα τροφιμα) με προπονηση κανονικα στο γυμναστηριο και εξετασεις μετα απο ενα μηνα. Μειωση σε δυναμη μηδεν. Οι εξετασεις ολες στα παντα κομπλε. Παρατηρησα ομως μια ατονια στους μυς μου, σαν να λιωνουν κατι, σαν να εξαφανιζονται. Επισης καταλαβα οτι πρεπει να παιρνω συμπληρωματα για b, σιδηρο, d, a, ω3 κτλπ.
Κατεληξα λοιπον στο εξης: Χορτοφαγικη διατροφη σε καθημερινη βαση μαζι με ενα αυγο βραστο (βιολογικο), 200γρ γιαουρτι προβειο (βιολογικο) και μια φορα την εβδομαδα κρεας κατσικι (βιολογικο). Καθημερινα οσπρια ημερας (φακες φασολια ρεβυθια), σαλατες εποχης, μπροκολο-κουνουπιδι στον ατμο και καποιο γευμα με λαχανικα εποχης ειτε στο φουρνο ειτε μαγειρευτα. Επισης σε καθημερινη βαση μια καλη χουφτα απο μιξ ωμων ξηρων καρπων (συνηθως τα πεταω μεσα στο γιαουρτι.
Τι εχω αφαιρεσει εντελως: Αλευρι και οτι φτιαχνεται απο αλευρι, πατατες, ρυζι, σνακς, ζαχαρη, ελαιολαδο και καθε αλλου ειδους λαδι, τυρια, αλλαντικα, κρεατα (εκτος απο κατσικι μια φορα την εβδομαδα), φρουτα (τα λαχανικα εχουν πιο πολλες βιταμινες τα φρουτα ειναι γεματα φρουκτοζη που μεταβολιζεται μετα απο δυο ωρες απο το συκωτι σε γλυκοζη), ζυμαρικα, αναψυκτικα-χυμους (και τους φυσικους ειναι καθαρη ζαχαρη) και γενικα καθε ειδους τροφη που ειναι επεξεργασμενη και εχει μεσα ζαχαρα.
Τα καρκινικα κυτταρα για να τραφουν θελουν ζαχαρα και παρουσια ινσουλινης στο αιμα. Ετσι αναπτυσονται. Το ιδιο και πολλες αλλες ασθενειες ειτε καρδιολογικα προβληματα ειτε διαβητης κτλπ.
Οι εξετασεις μου ειναι ολες οκ. Κανω καθε μηνα. Τα παντα μαζι με ορμονων ουρα κτλπ. Ποτε δεν ημουν καλυτερα. Ποτε δεν ειχα τοση δυναμη και αντοχη στο γυμναστηριο και δεν ημουν σε τοσο καλη φορμα.
Πολυ σημαντικο ειναι επισης να αφηνουμε ενα 16ωρο εως να φαμε το πρωτο γευμα. Παραδειγμα: Πρωτο γευμα στις 12:00, δευτερο στις 16:00 και τριτο στις 20:00. Να ξεκουραστει το παγκρεας και το πεπτικο συστημα σε αυτο το 16ωρο και να ερθουν οι ορμονες μας στα επιπεδα που πρεπει. Το μοντελο πρωινο μεσημεριανο και δειπνο ειναι εντελως λαθος. 16 ωρες ουτε μπουκια (μονο νερο και καφε σκετο) και μεσα στο 8ωρο 3 γευματα.
Πριν ξεκινησετε να λετε ο καθενας τα δικα του, δειτε στο διαδικτυο ομιλιες του Dr Fung (εχει σωσει πολλες ζωες ο ανθρωπος).
Ως ανθρωπος που εχει στην οικογενεια του εναν νεκρο, 2 γονεις με καρκινο και τη γλυτωσα ξυστα και ο ιδιος, κατι παραπανω εχω σαν εμπειρια και γνωση. Ειναι εντελως διαφορετικο απλα να λεμε οτι λεμε και αλλιως να εχεις το προβλημα με βαριες συνεπειες στο σπιτι σου.
Οι ιατροι δεν ξερουν τιποτα απο διατροφη, λενε οτι τους εχουν πει να λενε. Ειναι μονο για να παραγουν χρημα. Υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα ειναι σπανιες. Ακομα και αυτοι ομως, δεν γνωριζουν απο διατροφη και το πως η τροφη μπορει να γινει ειτε η σωτηρια σου ειτε ο θανατος σου.
Ο βιγκανισμος ειναι λαθος. Αν ηταν σωστο δεν θα χρειαζοταν ολα αυτα τα συμπληρωματα για να μην εχεις ελλειψεις. Τωρα ο καθενας εχει δικαιωμα να πει αυτο που θελει να πει. Η πραξη ομως δειχνει αλλα.
Το δυτικο μοντελο διατροφης με ολες αυτες τις σαβουρες και το καρκινο σε μορφη τροφιμων, ειναι και αυτο λαθος.
Οσπρια καθημερινα, λαχανικα εποχης καθημερινα, ενα βραστο αυγο, ενα γιαουρτι προβειο και μια φορα την εβδομαδα κρεας απο κατσικι. Τηγανια πεταμα, φουρνοι μικροκυματων πεταμα. Λαδια πεταμα.
Προσπαθησα να τα γραψω οσο πιο συνοπτικα μπορουσα και να μην πλατιασω πολυ το ολο θεμα. Δειτε το βιντεο με τον Dr Fung και καλη συνεχεια σε ολους μας.
ΥΓ: Δεν εχω σκοπο να ερθω σε διαδικτυακη κοντρα με κανεναν. Δεν με απασχολει τι θα πει ο καθενας κτλπ. Δικαιωμα του. Εγραψα οτι εγραψα για καποιον που θελει πραγματικα να ακουσει και να βοηθησει τον εαυτο του ή τα παιδακια του. Για τους υπολοιπους φανατικους εγωιστες ξερολες ταλιμπαν στα αρχιδια μου.
Τυπε πριν λιγους μηνες μου ειχε κανει το τραπεζι ενας πολυ καλος μου φιλος,το κυριως πιατο ηταν αρνακι με πατατες.Στο τραπεζι καθοταν και το 14 μηνων τοτε αγορακι του με το καρεκλακι του, ε λοιπον ειχε αρπαξει το κοκκαλο απο ενα παϊδακι ο πιτσιρης το εγλειφε το καθαρισε απο οτι κρεας ειχε μεινει πανω και παρολα αυτα συνεχισε να το πιπιλαει λες και ηθελε να φτασει στο μεδουλι.Τωρα εσυ που ειδες οτι τα μικρα δεν τρωνε κρεας...Έτσι ακριβώς, αδερφέ. Επιχειρήματα νηπίου γιά νά δικαιολογήσουν τήν επιλογή τους. Παρατήρησε ότι τά παιδιά δυσκολεύονται νά συνηθίσουν τό κρέας. Τό φτύνουν. Δέν τούς αρέσει. Καί πρέπει νά τό ανακατέψουμε μέ κάλε λογής καρύκευμα, καί νά τό ψήσουμε, γιά νά τό ανεχθεί ο οργανισμός μας.
Και εγω νομιζω οτι δεν εχω δει παιδι που να μην τρωει κρεας...Τυπε πριν λιγους μηνες μου ειχε κανει το τραπεζι ενας πολυ καλος μου φιλος,το κυριως πιατο ηταν αρνακι με πατατες.Στο τραπεζι καθοταν και το 14 μηνων τοτε αγορακι του με το καρεκλακι του, ε λοιπον ειχε αρπαξει το κοκκαλο απο ενα παϊδακι ο πιτσιρης το εγλειφε το καθαρισε απο οτι κρεας ειχε μεινει πανω και παρολα αυτα συνεχισε να το πιπιλαει λες και ηθελε να φτασει στο μεδουλι.Τωρα εσυ που ειδες οτι τα μικρα δεν τρωνε κρεας...
Το ποιο απίστευτο σε όλο αυτό με τους βηγκαν είναι ότι σαν φυλοζωοι έχουν όλοι σκυλάκια που τι τα ταΐζουν ;; πτώματα όπως λένε σε κονσέρβα εκεί δεν είναι δολοφονία όμως εκεί επιτρέπεται