Νέα

Καλύτερος πρωθυπουργός μεταπολιτευτικά

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 404
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Απ' όσο έχετε ζήσει, ακούσει, μάθει, καταλάβει, ποιος πρωθυπουργός μετ

  • Κωνσταντίνος Καραμανλής

    Ψήφοι: 2 25,0%
  • Γεώργιος Ράλλης

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ανδρέας Παπανδρέου

    Ψήφοι: 3 37,5%
  • Ξενοφών Ζολώτας

    Ψήφοι: 1 12,5%
  • Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κώστας Σημίτης

    Ψήφοι: 2 25,0%
  • Κώστας Καραμανλής

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
730
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
ναι..να ξεπήξει εκεί που εννοείς και να πήξει στη μαλακία ε;;;

Έχεις κανένα σύγχρονο Παπαδόπουλο να προτείνεις;
Κανένα γνήσιο Έλληνα εθνικόφρονα ηγέτη αμεμπτου βίου ;

ε ρε κάτι φάπες που θέλουν μερικοί, αεροπορικές!!!
 

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Μηνύματα
588
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
κωστας σημιτης..απο τους μεγαλυτερους κλεφτες που περασαν ποτε απο τη κυβερνηση.αξιος συνεχιστης της πολιτικης ιστοριας του τοπου..οι μεγαλες στιγμες πολλες..χρηματιστηριο 1999..συνεχης ανοδος των τιμων χωρις κανενα ελεγχο οταν ηρθε το ευρω..αττικης οδος-ελευθεριος βενιζελος στους ξενους και τρελα χαμενα λεφτα..ολυμπιακοι αγωνες γαμω τις ληστειες απο προμηθειες 2-3 φορες ειχε δημοπρατιθει το καθε εργο κλπ..συνεργασια με φοβερους κλεφτες υπουργους..λαλιωτης την μια μερα καηκε σε ευθεια γραμμη ο υμηττος την επομενη περασε η αττικη οδος..το μετρο σαν το πιο συγχρονο της ευρωπης (!!!!) τρελα γελια για οποιον εχει παει εξωτερικο και ο προαστιακος σιγα τις στασεις που ειχαν και τι λεφτα χαθηκαν κ εκει..πρωτοπαππας υπουργος τυπου εκοψε οσους ραδιοφωνικους σταθμους δεν γουσταρε και ας ειχαν αδεια λειτουργιας..παγκαλος εδωσε τον οτσαλαν στους τουρκους ξερα..μας την πεσαν οι τουρκοι στα ιμια εριξαν το ελικοπτερο με τους δικους μας και δεν εγινε τιποτα..2-3 F16 μας εριξαν οι τουρκοι παλι τιποτα..τι να πρωτοπουμε τοσο μεγαλες δοξες ζησαμε με τους αλβανους να ερχονται και να ψηφιζουν στις εκλογες με αεροπλανα--ελενη κουρκουλα υπουργος παιδειας!!!ολα τα λεφτα η σεληνη--βουλευτες με φρουτακια χρυσανθακοπουλος πατρα κλπ... σταματαω εδω γιατι αν συνεχισω φτανω 2 σελιδες μονος μου...

ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Η κοινή λογική απαιτεί να μη βλέπεις μόνο τι έκαναν οι πράσινοι αλλά τι έκαναν ΟΛΟΙ αν δε θες να σε περνάνε για γραφικό κομματόσκυλο.
 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.744
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Η κοινή λογική απαιτεί να μη βλέπεις μόνο τι έκαναν οι πράσινοι αλλά τι έκαναν ΟΛΟΙ αν δε θες να σε περνάνε για γραφικό κομματόσκυλο.
Σωστος!!!Ασε που τα μισα ειναι ανουσια και αναποδειχτα!!
 

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
730
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Η κοινή λογική απαιτεί να μη βλέπεις μόνο τι έκαναν οι πράσινοι αλλά τι έκαναν ΟΛΟΙ αν δε θες να σε περνάνε για γραφικό κομματόσκυλο.

απολύτως ορθόν ...αλλά δεν πιάνει τόπο γιατί στην Κεντροαφρικανική χώρα Ελλάδα ο καθένας έχει με κάποιο τρόπο ένα συγγενή που βοηθήθηκε, μία ανιψιά που βολεύτηκε κι αναλόγως κουνάει την παντιέρα του κι έτσι κοντόφθαλμα ζυγίζει τα πράγματα...κακομοίρικα και τιποτένια.

 

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Μηνύματα
214
Like
0
Πόντοι
1
1. Καραμανλης ο μεγαλος : Ο μεγαλυτερος συγχρονος πολιτικος και όποιος δεν το ξέρει, θα πρέπει να φύγει σε καμιά πρωην σοσιαλιστική χώρα, καμια Βουλγαρία καμιά Ρουμανία. Αν δεν μπαίναμε ΕΟΚ τορα με zastava θα είσασταν, και φασολάδα 3εις την εβδομαδα θα τρώγατε ακόμα

2. Σημίτης : Ο πρώτος οργανώτικός πρωθυπουργός. Συμμάζεψε αρκετά πράγματα και έκανε αρκετά έργα έστω και χρηματοδοτούμενα από ΕU. Χρηματιστήριο (δεν έμεινε ουδέτερη η κυβέρνηση, όπως κάθε σοβαρή κυβέρνηση) και διαφθορα ήταν τα μεγάλα μειονεκτήματα του. Αλλά του τα συγχωρώ γιατί  αν κάθε Πρωθυπουργός έκανε αυτά που έκανε ο Σημίτης, σιγά σιγά θα βελτιωνόμαστε.

3. Καραμανλής Κωστάκης : Υπάρχει μείωση της διαφθοράς, απλά πιστεύουμε ότι αυξάνεται επειδή βγαίνουν πιό εύκολα τώρα οι υποθέσεις αυτές στο φως της δημοσιότητας. Πχ αν νομίζετε ότι μόνο η Ντορα πληρωνει  ψηφοφόρους κλειδια, δεν έχετε καταλάβει τίποτα, μα το θεό! Από βουλευτικές μέχρι δημοτικές/νομαρχιακές, όλοι οι υποψήφιοι ανάλογα με την δυνατότητα τους και την οικονομική υποστήριξη που έχουν απο τρίτους, επιδιδονται σε αυτό το σπορ. Και όταν έτσι παίζετε το παιχνίδι στην Ελλάδίτσα μας, αν θέλεις να εκλεγείς πρέπει να χρησιμοποιήσεις και αυτό το μέσο.
Το ότι μειώθηκαν τα ρουσφέτια, αυτό φαίνεται από το ότι εδώ και 2 χρόνια οι Βουλευτές της ΝΔ και οι συνδικαλιστές έχουν ξεσηκωθεί και φωνάζουν ενάντια στους υπουργούς ότι δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα και ότι δεν βολεύουν κόσμο (έχει γίνει θέμα πολλές φορές σε όλα τα κανάλια). Δεν λέω ότι έχουν σταματήσει. Απλά ότι μειώθηκαν.
Επίσης γίνονται αλλάγές σε αρκετά επίπεδα και γιαυτό βλέπουμε τόση αντίδραση. Στην χώρα του βολέματος, όταν βλέπεις πορείες σημαίνει ότι τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται.

4. Μητσοτάκης : Είναι ο πιό αδικημένος πολιτικός. Πήρε μια από της μεγαλύτερες εκλογικές νίκες (47%) , αλλά επειδή ο Ανδρέας είχε αλλάξει τον εκλογικό νόμο λίγο πριν τις εκλογές (χωρις να σκεφτεί αν η χώρα θα ταλαιπωριόταν τα επόμενα χρόνια. ποτέ δεν το σκεφτόταν αυτό ο ανδρεας!), μπόρεσε να κυβερνήσει μόνο 3 χρόνια που στην ουσία δεν έγινε τίποτα, γιατί είχε συνεχώς τον φόβο και την απειλή μην του φύγει ένας βουλευτής, όπως και έγινε. Υπό αυτές τις συνθήκες κανεις δεν θα μπορούσε να περάσει καμια μεταρρύθμιση! Είναι χαρακτηριστικό ότι ότι φιλελευθερες μεταρρυθμίσεις ήθελε να περάσει σε παιδεία, οικονομια (ιδιωτικοποιήσεις) αλλά και στο θέμα των Σκοπίων, τελικά είτε τα πέρασαν οι κυβερνήσεις Σημίτη, Καραμανλη είτε η πλειοψηφία των πολιτικών αποδέχθηκε τελικά ότι είχε δίκιο (Σκοπια για ονομασια Σλαβομακεδονια).
Επίσης είναι ο πρώτος πολιτικός που προώθησε στην Ελλάδα τον φιλελευθερισμό που επικρατούσε σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες.  Γενικότερα ήταν και ο πρώτος ο οποίος μετασχημάτισε την ΝΔ από ένα συντηρητικό κόμμα, σε ένα φιλελεύθερο. Σε τελικη αναλυση οι ιδέες που έφερε στην Ελλάδα, μετέτρεψαν το ίδιο το ΠΑΣΟΚ σε ένα φιλελεύθερο (ευτυχώς) κόμμα.
Τα μειονεκτήματα του ήταν ότι δεν έλεγε τα πράγματα πάρα πολύ απότομα και ειλικρινά και αυτό δεν είναι καλό για έναν πολιτικό. Πάντως ο σημαντικότερος παράγοντας που δεν εφάρμοσε σχεδόν τίποτα απ'οτι έλεγε ήταν η πιο αδύναμη κυβέρνηση της Ελλάδας στη μεταπολίτευση (αν και με το εκπληκτικό 47%).

Για τον Ανδρέα τι να πω, ήταν η μεγαλύτερη λέρα όλων των εποχών για την Ελλάδα. Τα δικά του σκατά λουζόμαστε δεκαετίες τώρα και το βρίσιμο που τρώνε οι επόμενοι πρωθυπουργοί οφείλεται στο ότι μας καταχρέωσε , χωρίς να κάνει΄ούτε ένα εργο υποδομής. Επερνε τις χρηματοδοτήσεις και εφτιαχνε ΚΑΠΙ και εφτιαχνε τριπλάσιες θέσεις στο δημόσιο, χαραοφάηδες που ακόμα κουβαλάμε και πληρώνουμε.  Με τόσους δημόσιους υπαλλήλους επιπλεον που ξύνουν τα αρχίδια τους, ξέρετε πόσα πληρώνουμε οι υπόλοιποι κάθε μήνα για τους μισθούς τους?
 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.744
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
4. Μητσοτάκης : Είναι ο πιό αδικημένος πολιτικός.

Ξερεις οτι περνει 3 συνταξεις ο ''αδικιμενος'' λεχριτης?
Σου χει πει κανενας τι πεινα επεσε το 90-93
Ξερεις οτι ο Σημιτης περνει μια κι αυτη την χαριζει σε καποιο Πανεπιστημιο που δεν θυμαμαι?
Ξερεις ποσος κοσμος εφαγε ψωμακι επι Ανδρεα που πριν δεν ειχε ουτε σουσαμι?
 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.744
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ενας πολιτικος κρινεται φιλε μου για το ηθος και το εργο του.Πες μου εσυ που ειδες ηθος στον Γκαντεμη και που εργο....
 

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.134
Like
26
Πόντοι
16
Επερνε τις χρηματοδοτήσεις και εφτιαχνε ΚΑΠΙ και εφτιαχνε τριπλάσιες θέσεις στο δημόσιο, χαραοφάηδες που ακόμα κουβαλάμε και πληρώνουμε.  Με τόσους δημόσιους υπαλλήλους επιπλεον που ξύνουν τα αρχίδια τους, ξέρετε πόσα πληρώνουμε οι υπόλοιποι κάθε μήνα για τους μισθούς τους?

Ειδικά σε αυτό το τελευταίο, συμφωνώ απόλυτα.....καθώς και στα άλλα , σε μεγάλο βαθμό.
 

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Μηνύματα
214
Like
0
Πόντοι
1
Βεβαια ο κοσμος έφαγε ψωμακι επι Ανδρέα! Που του βγηκε τρεις φορές ξυνό τα επόμενα χρόνια και ακόμα του βγαίνει.

Όντως έφαγαν ψωμί οι αγρότες. Ο άλλοτε πολέμιος της ΕΟΚ , έπερνε αβέρτα τις επιδοτήσεις και τις έδινε στους αγρότες, αντι να κάνει πλάνα για να οργανωθεί η αγροτια, να μπορεί να ανταγωνιστεί τα επομενα χρόνια με τις αγροτιές των αλλων χωρών. Βολεμένοι εκεινα τα χρόνια οι αγροτες, επερναν τις επιδοτήσεις και υσήχασαν. Ούτε τεχνολογία ούτε αποδοτικότητα καλιεργιών, ουτε να ανεβάσουν την ποιότητα, όπως στο εξωτερικό. Βολεύτηκαν με τις επιδοτήσεις, χωρις να σκέφτονται ότι οι Ευρωπαίοι δεν είναι κοροιδα να τους επιδοτούν για πάντα. Βλέπεις πως κατέληξαν όμως τώρα που κόπηκαν οι αβερτα επιδοτήσεις. Οι ξένοι έχουν πρωχωρήσει σε άλα επίπεδα γεωργίας και οι δικοί μας το μόνο που κάνουν ειναι να ονειρεύονται ακόμα να βρέξει επιδοτήσεις όπως επι Ανδρεά. Τον μπούλο τωρα...

Έφαγαν ψωμί οι 200.000 παραπάνω Έλληνες που έγιναν δημόσιοι υπάλληλοι για να ξύνουν τα αρχίδια τους. Πως να μην είναι ευχαριστημένοι? Επι 20 χρόνια πληρώνει ο ελληνικός λαος κάθε μήνα, καθε γαμημένο μήνα! 1100-1600 ευρώ, δεκάδες χιλιάδες άτομα που δεν κάνουν τίποτα ή το πολύ πολύ πατάνε μια σφραγίδα!

Φάγαμε ψωμί! Ο λαός, σαν μικρό παιδί χαιρόταν. Από την τσέπη του τα έδινε ο Ανδρέας? Ειχε τα κοροιδα τους Ευρωπαίους.

Για πές μου τωρα psaxnwtrans, από που ήθελες οι επόμενες κυβερνήσεις να σου δώσουν ψωμί? Από τους Ευρωπαίους που ήταν έτοιμοι να μας πετάξουν έξω το 1990 αν δεν λαμβάναμε επειγόντος μέτρα για να συμβαδίσουμε με τις άλλες χώρες στις υποχρεώσεις μας?

Ξέρω πολύ καλά τι πείνα έπεσε όχι το 90-93, αλλά το 1990-2007 και ξέρω ότι και οι ίδιοι οι ΝΔκρατες βρίζουν τον Μητσοτάκη στην πλειοψηφία τους. Αυτό καταλαβαίνω όμως γιατί συμβαίνει. Δεν κάθεται κανένας να σκεφτει τι πραγματικά εφταιξε και μείναμε τόσο πίσω στην ανάπτυξη από τις άλλες Ευρωπαικές χώρες.
 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
Πχ αν νομίζετε ότι μόνο η Ντορα πληρωνει  ψηφοφόρους κλειδια, δεν έχετε καταλάβει τίποτα, μα το θεό! Από βουλευτικές μέχρι δημοτικές/νομαρχιακές, όλοι οι υποψήφιοι ανάλογα με την δυνατότητα τους και την οικονομική υποστήριξη που έχουν απο τρίτους, επιδιδονται σε αυτό το σπορ. Και όταν έτσι παίζετε το παιχνίδι στην Ελλάδίτσα μας, αν θέλεις να εκλεγείς πρέπει να χρησιμοποιήσεις και αυτό το μέσο.

Αν έτσι παίζεται το παιχνίδι στην Ελλαδίτσα του 21ου αιώνα, sorry guys, αλλά καταλαβαίνετε τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει το μέλλον του αυτός ο λαός... :idiot:Κατόπιν τούτου, ας μην παραπονιέται για τίποτα...
Περαστικά μας...
 

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Μηνύματα
641
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
4. Μητσοτάκης : Είναι ο πιό αδικημένος πολιτικός.

Ξερεις οτι περνει 3 συνταξεις ο ''αδικιμενος'' λεχριτης?
Σου χει πει κανενας τι πεινα επεσε το 90-93
Ξερεις οτι ο Σημιτης περνει μια κι αυτη την χαριζει σε καποιο Πανεπιστημιο που δεν θυμαμαι?
Ξερεις ποσος κοσμος εφαγε ψωμακι επι Ανδρεα που πριν δεν ειχε ουτε σουσαμι?

ξερεις ποσος κοσμος χρυσοπληρωνει τωρα το ξεροκοματο που ετρωγε επι ανδρεα παπανδρεου;;;;
 

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Μηνύματα
641
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Ενας πολιτικος κρινεται φιλε μου για το ηθος και το εργο του.Πες μου εσυ που ειδες ηθος στον Γκαντεμη και που εργο....

μαλλον θεωρεις ανηθικο οποιον λεει την αληθεια και δεν την αποκρυπτει.....
 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.744
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Βεβαια ο κοσμος έφαγε ψωμακι επι Ανδρέα! Που του βγηκε τρεις φορές ξυνό τα επόμενα χρόνια και ακόμα του βγαίνει.

Όντως έφαγαν ψωμί οι αγρότες. Ο άλλοτε πολέμιος της ΕΟΚ , έπερνε αβέρτα τις επιδοτήσεις και τις έδινε στους αγρότες, αντι να κάνει πλάνα για να οργανωθεί η αγροτια, να μπορεί να ανταγωνιστεί τα επομενα χρόνια με τις αγροτιές των αλλων χωρών. Βολεμένοι εκεινα τα χρόνια οι αγροτες, επερναν τις επιδοτήσεις και υσήχασαν. Ούτε τεχνολογία ούτε αποδοτικότητα καλιεργιών, ουτε να ανεβάσουν την ποιότητα, όπως στο εξωτερικό. Βολεύτηκαν με τις επιδοτήσεις, χωρις να σκέφτονται ότι οι Ευρωπαίοι δεν είναι κοροιδα να τους επιδοτούν για πάντα. Βλέπεις πως κατέληξαν όμως τώρα που κόπηκαν οι αβερτα επιδοτήσεις. Οι ξένοι έχουν πρωχωρήσει σε άλα επίπεδα γεωργίας και οι δικοί μας το μόνο που κάνουν ειναι να ονειρεύονται ακόμα να βρέξει επιδοτήσεις όπως επι Ανδρεά. Τον μπούλο τωρα...

Έφαγαν ψωμί οι 200.000 παραπάνω Έλληνες που έγιναν δημόσιοι υπάλληλοι για να ξύνουν τα αρχίδια τους. Πως να μην είναι ευχαριστημένοι? Επι 20 χρόνια πληρώνει ο ελληνικός λαος κάθε μήνα, καθε γαμημένο μήνα! 1100-1600 ευρώ, δεκάδες χιλιάδες άτομα που δεν κάνουν τίποτα ή το πολύ πολύ πατάνε μια σφραγίδα!

Φάγαμε ψωμί! Ο λαός, σαν μικρό παιδί χαιρόταν. Από την τσέπη του τα έδινε ο Ανδρέας? Ειχε τα κοροιδα τους Ευρωπαίους.

Για πές μου τωρα psaxnwtrans, από που ήθελες οι επόμενες κυβερνήσεις να σου δώσουν ψωμί? Από τους Ευρωπαίους που ήταν έτοιμοι να μας πετάξουν έξω το 1990 αν δεν λαμβάναμε επειγόντος μέτρα για να συμβαδίσουμε με τις άλλες χώρες στις υποχρεώσεις μας?

Ξέρω πολύ καλά τι πείνα έπεσε όχι το 90-93, αλλά το 1990-2007 και ξέρω ότι και οι ίδιοι οι ΝΔκρατες βρίζουν τον Μητσοτάκη στην πλειοψηφία τους. Αυτό καταλαβαίνω όμως γιατί συμβαίνει. Δεν κάθεται κανένας να σκεφτει τι πραγματικά εφταιξε και μείναμε τόσο πίσω στην ανάπτυξη από τις άλλες Ευρωπαικές χώρες.
Συμφωνω και επαυξανω οτι εχουμε γεμισει τεμπελχαναδες δημοσιους που δεν κανουν τιποτα και πληρωνωνται.Να σου πω οτι εγω προσωπικα πληρωνω 17000 ευρω το χρονο εφορια με εποχιακο μαγαζι για να ταιζω τοσους κοπρους.
Οσον αφορα αυτο που λες οτι ''Φάγαμε ψωμί! Ο λαός, σαν μικρό παιδί χαιρόταν. Από την τσέπη του τα έδινε ο Ανδρέας? Ειχε τα κοροιδα τους Ευρωπαίους.''
Μονο που τους επιανε κοροιδα φτανει...

Για τις επιδοτησεις που λες στους αγροτες,φταινε και οι ιδιοι γιατι αν τα επενδυε και δεν τα εδινα αμμεσα θα τον κατηγορουσαν παλι...Αυτο ειναι που λεμε φταιει και η νοοτροπια μας..Οπως φταινε παλι οι αγροτες σημερα που πιστεψαν τα φουμαρα της ΝΔ και τους ψηφισαν.Και το Πασοκ να το εκανε παλι τα ιδια θα λεγα μην γελιεσαι..
Τελος για το ''τους Ευρωπαίους που ήταν έτοιμοι να μας πετάξουν έξω το 1990 αν δεν λαμβάναμε επειγόντος μέτρα για να συμβαδίσουμ ε με τις άλλες χώρες στις υποχρεώσεις μας?''
ποια ηταν τα μετρα?η απογραφη του αλογοσκουφη που μας εβαλε στην μπουκα μαζι με τον βασικο μετοχο?
 

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Μηνύματα
74
Like
2
Πόντοι
0
Ψηφίσαμε Σημίτη με τη λογική ότι αφού δεν μπορούσαμε να έχουμε δεξιά κυβέρνηση, μπορούσαμε τουλάχιστον να βγάλουμε δεξιό πρωθυπουργό. Προσωπικά πιστεύω ότι ανεξάρτητα από εξάρσεις ο απολογισμός του είναι θετικός ως προς το συμμάζεμα της χώρας και βέβαια την είσοδο στο ευρώ. Κ. Καραμανλής και Α. Παπανδρέου, έκαναν μεγάλα καλά αλλά και μεγάλες ζημιές. Και τελικά αν και χαρισματικές προσωπικότητες, στο τέλος άφησαν το ταμείον μείον.
Μήπως όμως θα έπρεπε να βλέπαμε τις επιδόσεις και κάποιων προγενεστέρων πρωθυπουργών; Προ 1974 εννοώ.
 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.744
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μαλλον θεωρεις ανηθικο οποιον λεει την αληθεια και δεν την αποκρυπτει.....
οχι φιλε μου κανεις λαθος.ανηθικο θεωρω τον Μητσοτακη για τις συνταξεις που σου ειπα και για την αληθεια που την λεει τωρα για να γαμαει τον κωστακη προς οφελος της Ντορας.Οταν ηταν πρωθηπουργος γιατι δεν εκανε κατι για την Ελλαδα παρα τωρα εχει γνωμη για ολα και θαβει την κυβερνηση?Και σε αυτο υπερασπιζομαι την ΝΔ αν και τους σιχαινομαι!
 

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Μηνύματα
641
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Οσον αφορα αυτο που λες οτι ''Φάγαμε ψωμί! Ο λαός, σαν μικρό παιδί χαιρόταν. Από την τσέπη του τα έδινε ο Ανδρέας? Ειχε τα κοροιδα τους Ευρωπαίους.''
Μονο που τους επιανε κοροιδα φτανει...

νομιζεις οτι τους επιασε κοροιδο  ;;;;

το λογαριασμο τωρα τον πληρωνουμε και μαλιστα καθημερινα και για τα επομενα 30-50 χρονια...
 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.744
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ψηφίσαμε Σημίτη με τη λογική ότι αφού δεν μπορούσαμε να έχουμε δεξιά κυβέρνηση, μπορούσαμε τουλάχιστον να βγάλουμε δεξιό πρωθυπουργό. Προσωπικά πιστεύω ότι ανεξάρτητα από εξάρσεις ο απολογισμός του είναι θετικός ως προς το συμμάζεμα της χώρας και βέβαια την είσοδο στο ευρώ. Κ. Καραμανλής και Α. Παπανδρέου, έκαναν μεγάλα καλά αλλά και μεγάλες ζημιές. Και τελικά αν και χαρισματικές προσωπικότητες, στο τέλος άφησαν το ταμείον μείον.
Μήπως όμως θα έπρεπε να βλέπαμε τις επιδόσεις και κάποιων προγενεστέρων πρωθυπουργών; Προ 1974 εννοώ.
Μην χαρακτηριζεις τον Σημιτη δεξιο μεγαλε γιατι αν διαβασεις το βιβλιο του θα δεις πως μιλαει για την δεξια.....
 

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Μηνύματα
214
Like
0
Πόντοι
1
Flesh εννοειται πως καθένας πρέπει να κατακρίνει τέτοιες πρακτικές! Αλλά αυτό που ήθελα να πω αναφέροντας το είναι ότι οταν πχ ο Μακης ωγαζει σκανδαλο "Η Ντορα χρηματιζε ψηφοφόρους", εμείς θα πρέπει να κράξουμε όλο τον πολιτικό κόσμο που χρησιμοποιεί τέτοιες πρακτικές, γιατί αν κατακρίνουμε μόνο την Ντόρα, στην ουσία δεν θα αλλάξει τίποτα στην κατάσταση, γιατί αλλιώς οι μόνοι που θα βγουν κερδισμενοι από αυτη την υπόθεση θα είναι οι αντιπαλοι της Ντόρας (εσωκομματικοι και εξωκομματικοί).

Επίσης να ξέρετε ότι αυτα τα επι πληρωμής των ψηφοφόρων-κλειδιών που επηρεάζουν πολύ κόσμο, ήταν ο νόμος παλιότερα στις εκλογές στην περιφέρεια (εκτος μεγάλων πόλεων δηλαδή), γιατί εκει ήξεραν τους ψηφοφόρους έναν προς έναν. Εξού και η Ευρυτανία που μάλιστα ήταν μονοεδρική και γινόταν πατις με πατώσε για λίγους ψήφους. Είναι πολύ πιθανόν η Ντόρα να μην  είχε εμπλοκή στην υπόθεση και αυτό να ήταν πρωτοβουλία του Μητσοτάκη, που ήταν πιό κολοπετσωμένος για το πως διεξάγονται οι εκλογές στην Ελληνική περιφέρεια. Σκεφθείτε τι γινόταν δηλαδή από την πλευρά του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ στην Ευρυτανία τότε, μια και το ΠΑΣΟΚ ήταν σε καλύτερη θέση χρηματοδότησης και στηριξης υποωηφίων μια και μ όλις είχε κατέβει από την κυβέρνηση.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom