rainmaker13
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ανδρέας Παπανδρέου
αρακολουθω την συζητηση και μου κανει εντυπωση εντυπωση οι αποψεις σας για τον ανδρεα το μεγαλυτερο λαικιστη της ελληνικης ιστοριας...ξεχασαμε το εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο....φανταστειτε ακομα δεν θα ειμαστε στην εοκ με το οραματιστη ανδρεα ....δεν θα ξεχασω την λυσαλιεα του αντισταση να μην μπουμε στην εοκ....σαν επιβραδευση για το νομο κουτσογιωργα μια απο τις μεγαλυτερες απατες της ιστοριας εβαλε το γιο του υποψηφιο βουλευτη αχαιας,,ελεος .ο σημιτης πολυ καλυτερος απο ανδρεα και σοβαρος ανθρωπος αντιμετωπισε με επιτυχια την κριση στα ιμια..
Δεν ξέρω ποιός ήταν καλύτερος, αλλά ο Ανδρέας αν ζούσε θα μπορούσε κάλιστα να είναι μέλος τού site. Μάλιστα αν το ερώτημα έμπαινε καλύτερος πουτανιάρης πρωθυπουργός, νομίζω θα έπαιρνε 100%.
Δεν ξέρω ποιός ήταν καλύτερος, αλλά ο Ανδρέας αν ζούσε θα μπορούσε κάλιστα να είναι μέλος τού site. Μάλιστα αν το ερώτημα έμπαινε καλύτερος πουτανιάρης πρωθυπουργός, νομίζω θα έπαιρνε 100%.
Ανδρέας Παπανδρέου
ο καλυτερος πολιτικος ηταν ο Μητσοτακης , αλλα βεβαια εδω ο καθενας τοσα καταλαβαινει τοσα λεει
Φίλε μου μη τα βλέπεις έτσι τώρα που είμαστε ήδη 30 χρόνια στην ΕΟΚ και έχεις συνηθίσει. Εγώ πιστεύω ότι η είσοδος στην ΕΟΚ ανέβασε το βιοτικό επίπεδο ΑΛΛΑ μας στέρησε την ανεξαρτησία . Η ελληνική οικονομία πλέον στηρίζεται ΜΟΝΟ στην Ευρώπη και όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ελλάδας στέρεψαν. Όλοι θέλουν να γίνουν πτυχιούχοι , και γι'αυτό παραμένουν άνεργοι. Μας έφαγε η Ευρωλιγούρα μας και το να αντιμετωπίζουμε ό,τι έρχεται από την Δύση ως "μάννα εξ'ουρανού". Μανία να "γίνουμε Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία"... Δεν ταιριάζουμε με τους ʼγγλους και τους δυτικούς. Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι.αρακολουθω την συζητηση και μου κανει εντυπωση εντυπωση οι αποψεις σας για τον ανδρεα το μεγαλυτερο λαικιστη της ελληνικης ιστοριας...ξεχασαμε το εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο....φανταστειτε ακομα δεν θα ειμαστε στην εοκ με το οραματιστη ανδρεα ....δεν θα ξεχασω την λυσαλιεα του αντισταση να μην μπουμε στην εοκ
ο καλυτερος πολιτικος ηταν ο Μητσοτακης , αλλα βεβαια εδω ο καθενας τοσα καταλαβαινει τοσα λεει
Ακριβως μεγαλε!Τοσα καταλαβαινεις τοσα λες..Ακου Ο γκαντεμης...........Και σε παρακαλω μην λες αυτο το ονομα εδω μεσα μην κρεμασει κανας σερβερ..ο ακατανομαστος με τις 3 συνταξεις να λες...Βλεπεις λογω της τεραστιας προσφορας του στη χωρα....χαχαχαχα.(λεμε τωρα) περνει και 3 συνταξεις ο αρχικλεφταρος!!!ο καλυτερος πολιτικος ηταν ο Μητσοτακης , αλλα βεβαια εδω ο καθενας τοσα καταλαβαινει τοσα λεει
Να και σε κατι που συμφωνουμε φιλε κοπρονι!!!Για τον Σημιτη!!!Βεβαια διαφωνουμε περι Ανδρεα αλλα ενταξει μην συμφωνουμε και σε ολα ε....χεχεχεχεαρακολουθω την συζητηση και μου κανει εντυπωση εντυπωση οι αποψεις σας για τον ανδρεα το μεγαλυτερο λαικιστη της ελληνικης ιστοριας...ξεχασαμε το εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο....φανταστειτε ακομα δεν θα ειμαστε στην εοκ με το οραματιστη ανδρεα ....δεν θα ξεχασω την λυσαλιεα του αντισταση να μην μπουμε στην εοκ....σαν επιβραδευση για το νομο κουτσογιωργα μια απο τις μεγαλυτερες απατες της ιστοριας εβαλε το γιο του υποψηφιο βουλευτη αχαιας,,ελεος .ο σημιτης πολυ καλυτερος απο ανδρεα και σοβαρος ανθρωπος αντιμετωπισε με επιτυχια την κριση στα ιμια..
Έχει βάλει και όλο του το σκυλόσογο στην πολιτική και κάτσε εσύ να κλαις για την ανεργία....Νταβατζήδες της Ελλάδος.Ακριβως μεγαλε!Τοσα καταλαβαινεις τοσα λες..Ακου Ο γκαντεμης...........Και σε παρακαλω μην λες αυτο το ονομα εδω μεσα μην κρεμασει κανας σερβερ..ο ακατανομαστος με τις 3 συνταξεις να λες...Βλεπεις λογω της τεραστιας προσφορας του στη χωρα....χαχαχαχα.(λεμε τωρα) περνει και 3 συνταξεις ο αρχικλεφταρος!!!
Το κορυφαιο ειναι που εκλεγεται ο Κυριακος ο γιος του..Ηθελα να ξερα ποιος τον ψηφιζει.Αλλα τι λεω ειδαμε προσφατα πως εξαγοραζε καποτε τις ψηφους για την Ντορα....Με τα δικα μας λεφτακια!!!Έχει βάλει και όλο του το σκυλόσογο στην πολιτική και κάτσε εσύ να κλαις για την ανεργία....Νταβατζήδες της Ελλάδος.