Νέα

Καλύτερο δώρο από γκόμενα/κοπελιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα punter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιο ειναι το καλυτερο δωρο απο γκομενα/κοπελια που εχετε λαβει!!! (βεβαι

• εσωρουχα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ρουχα (τζιν, μπλουζακι, κλπ)

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Play Station (1, 2, 3, ....)

• Χ ΒΟΧ

• δοση αμαξιου/μηχανακι

• ζαντες/touning

• ταξιδακι...

• Pro Evo Soccer / C. Manager

• κινητο

• φωτογραφικη/ψηφιακη

• άλλο...

• i-Phone

• αρωμα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

Επισκέπτης
Στα 18 μου τα είχα με μία συμφοιτήτρια και ήμασταν μαζί 1 μήνα και απο κοκο τίποτα, έρχονται τα γενέθλια μου και μου λέει σου έχω ένα ωραίο δώρο για σήμερα, πάμε στο σπίτι μου και εκεί που έχει γδυθεί και μού ανοίγει τα πόδια της βλέπω το σοκαριστικό θέαμα, μόλις της ήρθε περίοδος και πήξαμε στό αίμα!!! Αηδίασα μάγκες αν και αυτό έπρεπε να παει στον thread χειρότερο δώρο πού έχετε πάρει, αν και θα ήταν καλό αν ήμουν δράκουλας!!!!!!
:dancing: :dancing: :dancing:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Στα 18 μου τα είχα με μία συμφοιτήτρια και ήμασταν μαζί 1 μήνα και απο κοκο τίποτα, έρχονται τα γενέθλια μου και μου λέει σου έχω ένα ωραίο δώρο για σήμερα, πάμε στο σπίτι μου και εκεί που έχει γδυθεί και μού ανοίγει τα πόδια της βλέπω το σοκαριστικό θέαμα, μόλις της ήρθε περίοδος και πήξαμε στό αίμα!!! Αηδίασα μάγκες αν και αυτό έπρεπε να παει στον thread χειρότερο δώρο πού έχετε πάρει, αν και θα ήταν καλό αν ήμουν δράκουλας!!!!!!
:dancing: :dancing: :dancing:
Πακετο

OP
OP
P

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
εχθες το βραδυ ελαβα το i-Phone...  :boobies: :boobies: :boobies:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
ενα ωραιο ακριβο αρωμα  :cheesy:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
απο δωρακια εχω λαβει απο λαμπατερ αρκουδακια μεχρι καλη κολονια bulgari martini μπλουζακι και αλλα πολλα!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
τα δωρακια ειναι συμβολικα!! αν δεν ειναι σοβαρη η σχεση αραβωνας γαμος κλπ δεν παιρνω καλο δωρο και ας με πουμε και τσιγκουνη!! στα @@@@@@ μου!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
λιγο!!
σορυ καταλαβα λαθος !
αλλα μην νομιζεις οτι απο την παραθεση που κανες οτι βγαινει νοημα!!!
τεσπα αστο να το παρει το ποταμι!
μην γαμησουμε και το θρεντ!

OP
OP
P

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
αρωμα δεν εχω παρει ποτε..

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Στα 19 στη θητεια μου στο Ναυτικο εκανα 8 μηνες Ολλανδια. Οπως ολοι σχεδον μεσα στο πλοιο ετσι και εμενα με σπιτωσε Ολλανδεζα. Στον ενα μηνα μου εκανε δωρο μια φιλη της και γκομενα της( Ηταν μπαισεξουαλ ) να μου κραταει συντροφια τα Σαββατοκυριακα γιατι αυτη για καποιο διαστημα ετρεχε στο Ροτερνταμ για δουλειες. Μικρος ημουν αρκετα τυχερο παιδι ;)
Νομίζω πως ο stabit είναι ο μοναδικός που ανταποκρίθηκε στο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ νόημα της ερώτησης που μας θέτει to thread!

Tι μαλακιες κάθομαι και διαβάζω για εσωρουχα, τζιν, μπλουζακια, Play Station / X box / Pro Evo Soccer / C Manager (αν είναι δυνατόν!) δοση αμαξιου και ζάντες, κινητά κι αρώματα! Προφανώς ξεχνάνε κάποιοι πως ο ΑΝΤΡΑΣ εκτός οτι πληρώνει τις δόσεις ΜΟΝΟΣ του και δεν γουστάρει να μπλέκει γυναίκες και ηλεκτρονικά παιχνίδια (εντελώς ασύμβατες ένοιες μεταξύ τους). Ο ΑΝΤΡΑΣ επίσης είναι αυτός που με τον τρόπο του θα "κατευθύνει" την ΓΥΝΑΙΚΑ να του κάνει ΔΩΡΑ με ΑΞΙΑ και όχι αρκουδάκια και μαλακίες τούμπανα! Αν λοιπόν κάποιοι θεωρούν πως το ΚΑΛΥΤΕΡΟ δώρο που έχουν πάρει από γκόμενα είναι κινηυτό (γιατί ρε ζήτουλα, δεν μπορούσες να το πάρεις μόνος?) και αρκουδάκια - κουκλάκαια - παιχνιδάκια, προφανώς:

• [li]Δεν είχαν κοντα τους πραγματικά θηλυκα (μάλλον υποκατάστατα της Καλομοίρας),[/li]
    [li]Δεν είχαν κοντα τους γυναίκες με καλό γούστο,[/li]
    [li]Δεν ξέρουν ΤΙ έχουν χάσει![/li]

Μπράβο ρε μαγκάκο stabit και ΜΠΡΑΒΟ στην κοπέλα σου που σου έκανε δώρο την φίλη της (και το ΤΡΙΟ μετράει για καλό δώρο). ΑΥΤΑ είναι ΔΩΡΑ!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Νομίζω πως ο stabit είναι ο μοναδικός που ανταποκρίθηκε στο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ νόημα της ερώτησης που μας θέτει to thread!

Tι μαλακιες κάθομαι και διαβάζω για εσωρουχα, τζιν, μπλουζακια, Play Station / X box / Pro Evo Soccer / C Manager (αν είναι δυνατόν!) δοση αμαξιου και ζάντες, κινητά κι αρώματα! Προφανώς ξεχνάνε κάποιοι πως ο ΑΝΤΡΑΣ εκτός οτι πληρώνει τις δόσεις ΜΟΝΟΣ του και δεν γουστάρει να μπλέκει γυναίκες και ηλεκτρονικά παιχνίδια (εντελώς ασύμβατες ένοιες μεταξύ τους). Ο ΑΝΤΡΑΣ επίσης είναι αυτός που με τον τρόπο του θα "κατευθύνει" την ΓΥΝΑΙΚΑ να του κάνει ΔΩΡΑ με ΑΞΙΑ και όχι αρκουδάκια και μαλακίες τούμπανα! Αν λοιπόν κάποιοι θεωρούν πως το ΚΑΛΥΤΕΡΟ δώρο που έχουν πάρει από γκόμενα είναι κινηυτό (γιατί ρε ζήτουλα, δεν μπορούσες να το πάρεις μόνος?) και αρκουδάκια - κουκλάκαια - παιχνιδάκια, προφανώς:

• [li]Δεν είχαν κοντα τους πραγματικά θηλυκα (μάλλον υποκατάστατα της Καλομοίρας),[/li]
    [li]Δεν είχαν κοντα τους γυναίκες με καλό γούστο,[/li]
    [li]Δεν ξέρουν ΤΙ έχουν χάσει![/li]

Μπράβο ρε μαγκάκο stabit και ΜΠΡΑΒΟ στην κοπέλα σου που σου έκανε δώρο την φίλη της (και το ΤΡΙΟ μετράει για καλό δώρο). ΑΥΤΑ είναι ΔΩΡΑ!
Κατ'αρχην ευχαριστω.Οπως ειπες και εσυ το μπραβο παει αποκλειστικα στη Ολλανδεζα φιλη μου και βεβαια οχι σε μενα. Οπως ειπα ημουν μολις 19 χρονων και μια κοινωνια επιστημονικης φαντασιας στον τομεα "σχεσεις" οπως η Ολλανδικη ( τουλαχιστον τοτε ) ηταν πολυ περα απο μενα. Δεν οφειλεται λοιπον στη δικη μου μαγκια. Βεβαια το δωρο το τιμησα δεοντος. Μη σκεφτεις οτι δεν ζηλευε η δικια μου.Εκατσε ομως το υπολογισε, σου λεει " 19 χρονων ( αυτη ηταν 29 ) με το που θα φυγω δεν υπαρχει περιπτωση να μη με κερατωσει. Τουλαχιστον αν το κανει με τη φιλη μου που την εχω δοκιμασει και πανω κατω ξερω πως φερεται θα ειναι πολυ καλητερο απο καμια αλλη χυμα, μεθυσμενη , βρωμιαρα που θα ψαρεψει απο το δρομο.
Κατα καποιο τροπο θα μου τον φυλαει".
Γιατι φιλε παθ, τουλαχιστον το 93 που ημουν εγω Ολλανδια, οι γκομενες κανανε παιχνιδι, μας ειχαν μοιρασει μεταξυ τους και μας ειχαν επιλεξει πριν καν τις δουμε εμεις οτι υπαρχουν.Τις θυμαμαι σε παρεες των πεντε εξι να πινουν και καθε φορα που ερχονταν στο τσακιρ κεφι αντι να χορευουν τσιφτετελια( χορευαν ουτος ή αλλος )μας χουφτωναν τους κωλους οπως περναγαμε απο μπροστα τους,για να μας δειξουν οτι περνανε καλα και ειναι ανοιχτες στο καμακι. Οποιος συναγωνιστης ετυχε να ειναι εκεινη την εποχη Ολλανδια, συγκεκριμενα, Ντενχελντερ Αμστερνταμ θυμαται καλα τι λεω. Μιλαμε για ιστοριες απο τον Αρη,που θα μου μεινουν αξεχαστες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom