Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
Το καλυτερο δωρο σου εκανε μεγαλεΜία παλιά γκόμενα την μέρα της γιορτής μου, μου χάρισε πρώτη φορά το κωλαράκι της.javascript:void(0);
Dancing Smiley
Το καλυτερο δωρο σου εκανε μεγαλεΜία παλιά γκόμενα την μέρα της γιορτής μου, μου χάρισε πρώτη φορά το κωλαράκι της.javascript:void(0);
Dancing Smiley
Εγώ ψήφισα "άλλο". Κι αυτό για τον εξής λόγο:
Πριν χρόνια τα είχα με μια Ελληνοαμερικάνα. Γνωριμία από chat... κλασσικές μαλακίες, σχέσεις της πούτσας δηλαδή που βασίζονται μόνο στο γαμήσι! Τα είχαμε κάνα 4μηνο, 22 εγώ 17 αυτή. ΟΡΚΙΣΜΕΝΗ κατά του κώλου!!!
Μου έλεγε ότι "μπορώ κυριολεκτικά να σου κάνω ότι θες, μέχρι και να κάνουμε τρίο με γυναίκα, αλλά κώλο δεν θα δώσω ΠΟΤΕ". Εγώ ΚΑΘΕ φορά έκανα τις "αναφορές" μου στο θέμα βέβαια... αλλά δεν έδειχνε να τσιμπάει! Τελικά, την σωτήρια εκείνη μέρα που είχα και τα γεννέθλιά μου, αποφάσισε από ΜΟΝΗ της να μου το κάνει.... δώρο!!!! Περιττό να σας πω ότι αφενός μεν τρελάθηκα που μου το είπε εκεί κατά την διάρκεια normal sex και, αφετέτου.... καμιά δεκαριά μέσα-έξω ήταν και της τα έριξα στο κωλαράκι μέσα... ούτε καπότες ούτε τίποτα.
Φανταστείτε τώρα το παρθένο, ροζ κωλοτρυπιδάκι μιας 17χρονης και θα καταλάβετε γιατί έχυσα σαν έφηβος μέσα σε μισό λεπτό!!! Από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ (ίσως το καλύτερο) δώρο γεννεθλίων που έχω πάρει ποτέ! Α, ρε Τόνια από Κορυδαλλό/Βοστώνη, που να είσαι τώρα!!!
το τριο στη γιορτη δεν σου το χαρησε?
+ 1000Στα 19 στη θητεια μου στο Ναυτικο εκανα 8 μηνες Ολλανδια. Οπως ολοι σχεδον μεσα στο πλοιο ετσι και εμενα με σπιτωσε Ολλανδεζα. Στον ενα μηνα μου εκανε δωρο μια φιλη της και γκομενα της( Ηταν μπαισεξουαλ ) να μου κραταει συντροφια τα Σαββατοκυριακα γιατι αυτη για καποιο διαστημα ετρεχε στο Ροτερνταμ για δουλειες. Μικρος ημουν αρκετα τυχερο παιδι ;)
Στα 19 στη θητεια μου στο Ναυτικο εκανα 8 μηνες Ολλανδια. Οπως ολοι σχεδον μεσα στο πλοιο ετσι και εμενα με σπιτωσε Ολλανδεζα. Στον ενα μηνα μου εκανε δωρο μια φιλη της και γκομενα της( Ηταν μπαισεξουαλ ) να μου κραταει συντροφια τα Σαββατοκυριακα γιατι αυτη για καποιο διαστημα ετρεχε στο Ροτερνταμ για δουλειες. Μικρος ημουν αρκετα τυχερο παιδι ;)
Παιζει αυτο στ'αληθεια?Εγω θα πω το πιο κουφο δωρο. Μου εδωσε ενα CD, αλλα για να το γραψω και να της το επιστρεψω!!!
ναιΠαιζει αυτο στ'αληθεια?