Νέα

Καλύτερο δώρο από γκόμενα/κοπελιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα punter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιο ειναι το καλυτερο δωρο απο γκομενα/κοπελια που εχετε λαβει!!! (βεβαι

• εσωρουχα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ρουχα (τζιν, μπλουζακι, κλπ)

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Play Station (1, 2, 3, ....)

• Χ ΒΟΧ

• δοση αμαξιου/μηχανακι

• ζαντες/touning

• ταξιδακι...

• Pro Evo Soccer / C. Manager

• κινητο

• φωτογραφικη/ψηφιακη

• άλλο...

• i-Phone

• αρωμα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Σπόιλερ, εξάτμιση, τιμόνι, ήχος :rockon:

και πολλάααα άλλα διάφορα... μέχρι και για drums ψήνεται!!! :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Εγώ ψήφισα "άλλο". Κι αυτό για τον εξής λόγο:

Πριν χρόνια τα είχα με μια Ελληνοαμερικάνα. Γνωριμία από chat... κλασσικές μαλακίες, σχέσεις της πούτσας δηλαδή που βασίζονται μόνο στο γαμήσι! Τα είχαμε κάνα 4μηνο, 22 εγώ  αυτή. ΟΡΚΙΣΜΕΝΗ κατά του κώλου!!! :headbang:
Μου έλεγε ότι "μπορώ κυριολεκτικά να σου κάνω ότι θες, μέχρι και να κάνουμε τρίο με γυναίκα, αλλά κώλο δεν θα δώσω ΠΟΤΕ". Εγώ ΚΑΘΕ φορά έκανα τις "αναφορές" μου στο θέμα βέβαια... αλλά δεν έδειχνε να τσιμπάει! Τελικά, την σωτήρια εκείνη μέρα που είχα και τα γεννέθλιά μου, αποφάσισε από ΜΟΝΗ της να μου το κάνει.... δώρο!!!! Περιττό να σας πω ότι αφενός μεν τρελάθηκα που μου το είπε εκεί κατά την διάρκεια normal sex και, αφετέτου.... καμιά δεκαριά μέσα-έξω ήταν και της τα έριξα στο κωλαράκι μέσα... ούτε καπότες ούτε τίποτα.

Φανταστείτε τώρα το παρθένο, ροζ κωλοτρυπιδάκι μιας χρονης και θα καταλάβετε γιατί έχυσα σαν έφηβος μέσα σε μισό λεπτό!!! Από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ (ίσως το καλύτερο) δώρο γεννεθλίων που έχω πάρει ποτέ! Α, ρε Τόνια από Κορυδαλλό/Βοστώνη, που να είσαι τώρα!!!

OP
OP
P

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Εγώ ψήφισα "άλλο". Κι αυτό για τον εξής λόγο:

Πριν χρόνια τα είχα με μια Ελληνοαμερικάνα. Γνωριμία από chat... κλασσικές μαλακίες, σχέσεις της πούτσας δηλαδή που βασίζονται μόνο στο γαμήσι! Τα είχαμε κάνα 4μηνο, 22 εγώ 17 αυτή. ΟΡΚΙΣΜΕΝΗ κατά του κώλου!!! :headbang:
Μου έλεγε ότι "μπορώ κυριολεκτικά να σου κάνω ότι θες, μέχρι και να κάνουμε τρίο με γυναίκα, αλλά κώλο δεν θα δώσω ΠΟΤΕ". Εγώ ΚΑΘΕ φορά έκανα τις "αναφορές" μου στο θέμα βέβαια... αλλά δεν έδειχνε να τσιμπάει! Τελικά, την σωτήρια εκείνη μέρα που είχα και τα γεννέθλιά μου, αποφάσισε από ΜΟΝΗ της να μου το κάνει.... δώρο!!!! Περιττό να σας πω ότι αφενός μεν τρελάθηκα που μου το είπε εκεί κατά την διάρκεια normal sex και, αφετέτου.... καμιά δεκαριά μέσα-έξω ήταν και της τα έριξα στο κωλαράκι μέσα... ούτε καπότες ούτε τίποτα.

Φανταστείτε τώρα το παρθένο, ροζ κωλοτρυπιδάκι μιας 17χρονης και θα καταλάβετε γιατί έχυσα σαν έφηβος μέσα σε μισό λεπτό!!! Από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ (ίσως το καλύτερο) δώρο γεννεθλίων που έχω πάρει ποτέ! Α, ρε Τόνια από Κορυδαλλό/Βοστώνη, που να είσαι τώρα!!!

το τριο στη γιορτη δεν σου το χαρησε?  :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
P

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16

το τριο ειναι σουπερ δωρακι.. αλλα το κακο ειναι οτι δεν θα ηθελα η κοπελα μου (σοβαρη σχεση) να μου το κανει δωρο.
αλλα οπως ειπες απο ΝΕΤ σχεσεις στην τσαπου σου...

OP
OP
P

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ελα τωρα που πλησιαζουνε τα Χριστουγεννα!!!!

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Χε χε για να δούμε τι δώρα θα πέσουν φέτος!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Τα είχα με μία γκόμενα η οποία δεν της άρεσε να κάνεις πίπες...Μετά από πολύ ταλαιπωρία που είχα περάσει την μέρα της γιορτής μου μου πήρε πρώτη φορά πίπα.Και τη πίπα λές και ήταν επαγγελματίας υψηλού επιπέδου η καριόλα... Αχχχ να'ναι καλά ο Άγιος Γεώργιος...Μεγάλη η χάρη του.. :priest: :priest: :priest: :priest: :headbang2: :headbang2:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Aγριο σεξ. Μου αρεσει που ρωτατε κιολας.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Εγω το καλυτερο δωρο που εχω κανει ειναι ενα κινητο :grin:
Τρια και τα τοιαυτα ειναι απαγορευμενοι καρποι :P

Και τωρα που πλησιαζουν τα γεννεθλια του φιλου μου θα του κανω μαλλον το τατου που θελει να κανει,ετσι ωστε και να χωρισουμε θα το εχει να το θυμαται :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
το καλύτερο δώρο..?  :think:  :think:
μία καλή πίπα..!  :2funny:  :2funny:  :2funny:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Στα 19 στη θητεια μου στο Ναυτικο εκανα 8 μηνες Ολλανδια. Οπως ολοι σχεδον μεσα στο πλοιο ετσι και εμενα με σπιτωσε Ολλανδεζα. Στον ενα μηνα μου εκανε δωρο μια φιλη της και γκομενα της( Ηταν μπαισεξουαλ ) να μου κραταει συντροφια τα Σαββατοκυριακα γιατι αυτη για καποιο διαστημα ετρεχε στο Ροτερνταμ για δουλειες. Μικρος ημουν αρκετα τυχερο παιδι ;)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Στα 19 στη θητεια μου στο Ναυτικο εκανα 8 μηνες Ολλανδια. Οπως ολοι σχεδον μεσα στο πλοιο ετσι και εμενα με σπιτωσε Ολλανδεζα. Στον ενα μηνα μου εκανε δωρο μια φιλη της και γκομενα της( Ηταν μπαισεξουαλ ) να μου κραταει συντροφια τα Σαββατοκυριακα γιατι αυτη για καποιο διαστημα ετρεχε στο Ροτερνταμ για δουλειες. Μικρος ημουν αρκετα τυχερο παιδι ;)
+ 1000  :)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545

Πω ρε φιλε. Και ναυτικο και Ολλανδεζα?
Αυτα ειναι.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
εμένα το καλύτερο δώρο που θα μου έκανε είναι να μου δώσει τις φίλες να κανουμε όλοι μαζί μια παρτούζα.¨αλλα όλα αυτά μόνο στις τσόντες γίνονται.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Απαντηση στον pisohostis. Κοιτα μη το λες. Το καραβι ηταν ψιλομαμησι. Ημασταν συνεχως σε κινηση. Βεβαια ειδα μερη που θα ηθελα πολυ χαρτι για να τα δω σαν τουριστας και παλι δεν. Οσο για την Ολλανδεζα, τη Γιακοβα, να ειναι καλα εκει που ειναι ,αυτα που εγραψα δεν ειναι τιποτα, μπορω να σου λεω κατεβατα ολοκληρα, δεν ειναι ομως για το εδω θρεντ ;)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εγω θα πω το πιο κουφο δωρο. Μου εδωσε ενα CD, αλλα για να το γραψω και να της το επιστρεψω!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom