You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλύτερο δώρο από γκόμενα/κοπελιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα punter
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εβαλε τα χερακια της και εβγαλε τα ματακια της.ας κανω την αρχη εγω... New PS 2 μου εδωσε μια ex-girlfriend!!!
μας εφτιαξε ολους σας λεω, ολη την παρεα!!!
...βεβαια λεμε κ τι θα ητανε σουπερ απο μια κοπελια/σχεση/γκομενα...
Επισκέπτης
Συνυθως μονο δωρα θελουν να παιρνουν οι περισσοτερες φασολες χωρις να δινουν.Και αν κανουν ποτε δωρο θα ειναι φτηνιαρικο .
ΓΑΜΑΕΙ το θρεντ!!Χβοχ 360 δεν εβαλες κ εβαλες την μπακατελα το ps3?σονακιας εισαι?
θελω παιχνιδι του 360 ή μια συλλεκτικη φανελα roy of the rovers retro ή μια ομαδα σουμπουτεο σπανια πχ ussr 86
οκ φιλαρακι Χ ΒΟΧ... σορρυ.
απλα ηθελα κατι καινουριο απο μπαλα κ τα αλλα...
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Συνυθως μονο δωρα θελουν να παιρνουν οι περισσοτερες φασολες χωρις να δινουν.Και αν κανουν ποτε δωρο θα ειναι φτηνιαρικο .
Δεν έχεις δίκιο.Εμένα μια πριν 3 χρόνια μου έκανε δώρο εισιτήριο για ΗΠΑ για σκι στο Κολοράντο 900€.Τα υπόλοιπα τα πλήρωσα εγώ όμως (2200€)
χαχαχαχα οκ φιλε σονακια...Λίγα με τη sony ε?
οχι παιδια,σε αυτα δεν μπορουμε να τις κατηγορησουμε..Σε αυτα ειναι ΟΚ οι ελληνιδες..Δινουν κ πολλες φορες δινουν πανακριβα δωρα κ ας μην εχεις να τους παρεις κατι αναλογης χρηματικης αξιας..Σε αυτα ειναι κυριες κ ανοιχτοχερες..Σχεδον ολες.
Ριχτου Warned Mute Band και κρεμασε τον και αναποδα.Λίγα με τη sony ε?
Που να δεις τι γραφει για τον Ολυμπιακο.
Εμενα παντως μου κανει συχνα δωρα, κυριος ρουχα.
Σιγα μην μου παρει PLAY κοροιδο ειναι?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μια φωτογραφικη μηχανη που ηθελε... υποθετω αυτο θα τ αρεσε πιο πολυ απ ολα χαχα
κ πσ2 ειχαμε παρει αλλα το μοιραζομασταν
κ πσ2 ειχαμε παρει αλλα το μοιραζομασταν
ειναι οι καριολες πονηρες..
αν σε θελουν πολυ,σου κανουν κατι τετοια κ σε ισοπεδωνουν..αντε μετα εσυ να πας με αλλη..το σκεφτεσαι 2 φορες..Εμενα μια(δεν τα εχουμε) ηθελε να μου κανει δωρο για χριστουγεννα το Ps3.Φυσικα κ ειπα οχι,ειπαμε δεν ειμαστε κ πουτανες..Μετα θα θελει δεσμο..Ουστ..
αν σε θελουν πολυ,σου κανουν κατι τετοια κ σε ισοπεδωνουν..αντε μετα εσυ να πας με αλλη..το σκεφτεσαι 2 φορες..Εμενα μια(δεν τα εχουμε) ηθελε να μου κανει δωρο για χριστουγεννα το Ps3.Φυσικα κ ειπα οχι,ειπαμε δεν ειμαστε κ πουτανες..Μετα θα θελει δεσμο..Ουστ..
συμφωνω φιλε,καλυτερα να βρω απο το παταρι τα tiger(ηλετρονικα προγονοι του gameboy) που ειχα το 87-88 κ να εχω το κεφαλακι μου ησυχο χαχαχΑ(εχω 360 περαν της πλακας οποτε τι να το εκανα)PS3 = σχεση συν 1 χρονο...
οποτε τα ΜΑΜΕ32 καλα ειναι
Η ιδια ειχε κανει δωρο στον πρωην της το ps2 με λεει ειδικη παραγγελια βαμμενο μπλε μεταλικο(τωρα αν βαφονται αυτα κ αν ελεγε αληθεια δεν ξερω)..
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
λαρτζ η γκομενα
οντως Large και η κοπελα εβγαζε μολις 600 ευρω..σωστη την βρισκω,ειναι ωραιο η αλλη να θελει να δινει..Αλλα οχι σε ολουςλαρτζ η γκομενα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 95K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις